Σκύλος με εμφανή αδιαθεσία (από σκόρδο;)... - τελικά ΤΥΦΟΣ!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καταρχήν στέλνε καλές σκέψεις προς το μέρος του να τη σκαπουλάρει. Δεύτερον αν μπορείς πάρτον προσωρινά απο κει και του βρίσκεις ένα σπίτι μεχρι να φύγεις. Κουταβι είναι, κάτι θα βρεθεί. Θα βοηθήσουμε όλοι να το προωθήσεις.

Για τους φίλους δεν έχω συμβουλή να δώσω. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τώρα είδα οτι είναι χάσκι (ποιος ξέρει τι ποιότητα, αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατι εδω μιλάμε για σκυλί αδέσποτο στην ουσία).
ΔΕΝ θα έχει πρόβλημα να το δώσεις παραπέρα. Πάρτο να το σώσεις τώρα και μετά θα βρεθεί σπίτι!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Για τους φίλους δεν έχω συμβουλή να δώσω. :)
έχω εγώ απλά περιμένω...
τέσπα θέλω όλοι να σκεφτούμε θετικά για τον Φοίβο όπως είπες να γίνει καλά και μετά θα ξεκαθαρίσουν πολλά

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Αριστοτέλη μην σκας τόσο για το τι μέλλει γεννέσθαι...
Αν όλα πάνε καλά με το μικρούλι, που όλοι το ευχόμαστε, σε όλα τ' άλλα θα βρεις λύσεις και απαντήσεις. Συνήθως τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ' ότι τα νομίζουμε. Εχεις ακούσει το περίφημο "όταν ο άνθρωπος έκανε σχέδια, ο Θεός γελούσε"; Είσαι καλός άνθρωπος και όποιο ζωάκι βρεθεί στα χέρια σου θα ζήσει ευτυχισμένο. Να δεις που όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Αλλωστε εμάς τι μας έχεις εδώ; :)

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Σκάω γιατί ο σοφός λαός μας λέει:"Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποίος είσαι" και πραγματικά απορώ και αηδιάζω που κάποια άτομα τα θεωρούσα(και είναι ειλικρινής ο παρελθοντικός χρόνος)φίλους μου που είναι αυτό που σιχαίνομαι: κυριαρχικά δίποδα ανθρωποειδή
Προσωπικά με σώσατε Εδώ δεν θέλω να το κάνω μελό αλλά οφείλω πολλά σε αυτό το forum
Τα αισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα σκέφτομαι τον μικρό που θα πονέσει αν χαθεί ο σκύλακος
Δεν μπορείτε να φαντασθείτε πόσο αηδία νοιώθω και ήθελε να με στεφανώσει ο μ@...κας

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην σκας!
Προσπάθησε να χαλαρώσεις κι αύριο που θα έχεις και νεότερα βλέπεις πως θα κινηθείς!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
εύχομαι όλα να πάνε καλά! Μακάρι σαν εσένα να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι, τότε θα υπήρχαν λιγότερα κακοποιημένα ή εγκαταλειμμένα σκυλιά. Ας ελπίσουμε οτι θα τα καταφέρει ο μικρούλης αλλά και εσύ οτι θα μπορέσεις να βρείς μια λύση...........:)

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Ειμαι με το κινητο στο χερι ολο την ωρα κοιταω να ξημερωσει δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα δεν ξερω τι κανει ο μικρος ασχημη νυχτα η σημερινη πολυ ασχημη

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Αν τελικα σωθει ο μικρουλης παρτον στο σπιτι σου και θα τη βρεις την ακρη στα υπολοιπα.
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα!!!!!!!!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
ΕΥΧΑΡΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΑ ΝΕΑ
Ο σκατούλης την γλίτωσε μας είπε η γιατρός πέρασε την νύχτα του χωρίς διάρροια και εμετό βέβαια τον έχουν κάνει ρομπότ με τα καλώδια του ορού αλλά είναι καλά πήγαν να με πάρουν τα ζουμιά όταν τον είδα με κοιτούσε με τα γαλάζια του ματάκια με παράπονο του έταξα λιχουδιά όταν βγει :D:D:D:D:D:D
Και τώρα το καλύτερο
Το ανθρωποειδές αποφάσισε να τον δώσει(ναι γίνονται θαύματα στις μέρες μας) σε έναν γείτονα του(καλός άνθρωπος) που έχει έναν ΓΠ για να μπορεί ο μικρός Αργύρης να πηγαίνει να παίζει μαζί του
Είμαι διπλά χαρούμενος και ευτυχισμένος
Πραγματικά σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για όλα :):):):):)
Και είμαι σίγουρος και ο Φοίβος θα ένοιωσε την αγάπη σας είναι σκληρό μούτρο ο μαφίοζακος μου :D:D:D

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Γερό σκαρί ο μπόμπιρας και τώρα είναι ώρα να προχωρήσει και να γίνει ένας κούκλος αν δεν είχε κόσμο θα τον είχα πνίξει στα φιλία αλλά έδειξα κύρος κρατήθηκα χεχεχεχε
Τελικά είχατε δίκαιο η λύση ήταν απλή και μπροστά μου
Ας είναι καλά ο κύριος Γιάννης που θα τον αναλάβει
χεχεχε χαζόχαίρομαι και γελάω :p:p:p
άντε να δουλέψω σήμερα χαχαχα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπράβο!!!!Πολύ ευχαριστα νέα!!!!!!
Άντε να βγει να πάει στο νέο του σπίτι και να είναι καλά!!!!!!!!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Η ιστορία με το νέο του σπίτι
Το μπαλκόνι του βλακάκου βλέπει στην αυλή του
κύριου Γιάννη όπου είναι ο Alex το ΓΠ και ο Φοίβος είχε την συνήθεια να βγαίνει και να πιάνουν κουβεντούλα(κουτσομπόλης ο μικρός χαχαχα) με τον Αλεξ
και τόσες μέρες που έλειψε ρώτησε ο κύριος Γιάννης τον στόκο που είναι ο σκύλος και όταν είδε κατάλαβε ότι ο mister είναι "πολύς" για το σκύλο προσφέρθηκε να τον πάρει και δόξα τον πανάγαθο ο turbo δέχτηκε
είμαι έτσι ---------------------------> :D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μπράβο!!!!!!!!!!!!!να και κάτι ευχάριστο!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
συγχαρητήρια και σε σένα και στον ''ανάδοχο'' γωνέα!:D:D:D:):):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini