Σκύλος.. με πατάτες στο φούρνο!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αμεεεεεεεέεεεε στα 98 παρακαλώ!!!

Και για να πω και κάτι σχετικό με το θέμα πρέπει να σας πω ότι λιγουρεύεται τα πιτσούνια που έρχονται στο μπαλκόνι, διότι είχαν περιστερώνα στα νιάτα της και τα είχαν για φοβερή λιχουδιά τότε. Όπως και πολλά άλλα αντιαισθητικά πράγματα (κατ' εμέ). Καμια φορά λοιπόν καλό θα ήταν να κρίνουμε αφού ελέγξουμε όλο το backround ενός ανθρώπου.

Πρέπει να τονίσω δε ότι σε πολιτισμένες κατά τα άλλα χώρες (π.χ. Γερμανία, Ιταλία) τρώνε πουλάρια, επίσης απαράδεκτο κατ' εμέ. Μας θεωρούν δε βάρβαρους σεάλλες χώρες επειδή τρώμε βατραχοπόδαρα ή χοιρινό κρέας. Φαβτάζομαι ότι οι ινδοί θα βλέπουν το μοσχαρίσιο κρέας και θα τρέχουν δεδομένου ότι οι αγελάδες για αυτούς είναι ζώα ιερά.

Βάσει νόμου (θα τον εντοπίσω που θα μου πάει) απαγορεύεται η κατανάλωση ζώων που δεν προορίζονται προς κατανάλωση σύμφνωνα με τις κρατούσες συνήθειες της χώρας. Εντούτοις είμαι πεπεισμένη πως κάπως, κάπου, κάποτε έφαγα ή θα φάω γάτα ή σκύλο σε κάποιο πιτόγυρο από ελληνικό γυράδικο.

Μη ξεχνάμε ότι σε συνθήκες μεγαλύτερης βέβαια εξαθλίωσης οι πρόγονοί μας έφαγαν ακόμη και ποντίκια για να επιβιώσουν.

Όπως όλα τα πράγματα λοιπόν έτσι και αυτό έχει δύο πλευρές. Όπως ειπώθηκε και από άλλο μέλος με ενοχλεί περισσότερο η εικόνα του τσοπάνη που έβγαλε για τιμωρία τα μάτια του σκύλου του, παρά η βρώση του σκύλου (από ανάγκη ίσως).
Όπως και με τους τετράποδους φίλους μας φωνάζουμε να μην κουκουλώνουμε το πρόβλημα αλλά να ανακαλύπτουμε την αιτία του και να την αντιμετωπίζουμε, έτσι και η ελληνική πολιτεία πριν ασχοληθεί με το θέμα του σκύλου στο φούρνο θα πρέπει να κοιτάξει γιατί αυτοί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να φάνε και αν δεν αναγκάστηκαν τι έχει κάνει λάθος και είναι τόσο εύκολο ηθικά και συνειδησιακά στον οποιοδήποτε αλλοδαπό ή έλληνα να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη νομοθεσία και να κάνει του κεφαλιού του, αντί να προσαρμόζεται στα δεδομένα και τους νόμους της.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Όπως όλα τα πράγματα λοιπόν έτσι και αυτό έχει δύο πλευρές. Όπως ειπώθηκε και από άλλο μέλος με ενοχλεί περισσότερο η εικόνα του τσοπάνη που έβγαλε για τιμωρία τα μάτια του σκύλου του, παρά η βρώση του σκύλου (από ανάγκη ίσως).
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι κρίμα πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις να σκεφτόμαστε μόνο τους σκύλους και να μην μας ενδιαφέρει που κάποιοι πεινάνε τόσο που θα τρώγανε οτιδήποτε.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
μπλα μπλα μπλα βλεπω συνηθιζουμε και σε αυτην την ιδεα, ευγε βρε τους κακομοιρους, παρεπιπτοντως επειδη στην πατριδα τους βιαζουν και σκοτωνουν τις γυναικες ποια απο σας θα κατσει ,

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
μπλα μπλα μπλα βλεπω συνηθιζουμε και σε αυτην την ιδεα, ευγε βρε τους κακομοιρους, παρεπιπτοντως επειδη στην πατριδα τους βιαζουν και σκοτωνουν τις γυναικες ποια απο σας θα κατσει ,
'Aστοχο το σχόλιο σου maria,δεν νομίζω να είπε κανείς ότι μας αρέσει η ιδέα ή ότι την συνηθίζουμε, άλλο είπαμε αλλά το ερμήνευσες όπως ήθελες.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Δεν είδα καμία προσπάθεια ένταξής τους στους δικούς μας κανόνες συμπεριφοράς και λειτουργίας της κατά τα άλλα "πολιτισμενης" κοινωνίας μας. Αντιθέτως μια χαρά προσαρμοζόμαστε εμείς... δεν μας φαίνεται περίεργο θέαμα πλέον ο αλλοδαπος στο φανάρι...

Επειδή έχω υπάρξει μετανάστης ξέρω πολύ καλά ότι δεν περίμεναν την καλή μου διάθεση και θέληση να συμμορφωθώ με τις επιταγές της κοινωνίας που ήθελα να ενταχθώ. Με "ανάγκαζαν" είτε με τη συμπεριφορά είτε με την εφαρμογή των νόμων.
Εδώ η πολιτεία τι κάνει για να εφαρμοσθούν οι νόμοι, τίποτα.... Φταίει το ποντίκι που αλωνίζει ή η γάτα που δεν το μαζεύει??? Εάν το δικό μας σύστημα αδιαφορεί αυτοί τι θα κάνουν...???

Θες να μας πεις ότι βιαστές, δολοφόνοι και παιδεραστές και κάθε είδους εγκληματίες δεν υπήρχαν προ αλλοδαπών.... γιατί εμένα Έλληνας πήγε να με βιάζει.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κάθε φορά που προκύπτει θέμα "σκύλος/έδεσμα - μετανάστης", στο τέλος η κουβέντα ξεφεύγει και πάει προς ...μονοπάτια....περίεργα....
Προφανώς σε όλους μας προκαλεί απέχθεια κάτι τέτοιο, είτε πρόκειται για φιλόζωους είτε για ....τους υπόλοιπους. Αλλά το να αναλωνόμαστε σε κουβέντες του τύπου "αυτοί οι κακοί οι μετανάστες, στους οποίους οφείλονται όλα τα δεινά της χώρας", νομίζω ότι είναι παραπάνω από άτοπο.

Χρυσούλα συμφωνώ μαζί σου (όπως πάντα άλλωστε......:D - εκτός από το γεγονός ότι έχεις ....μια σταλιά σκυλάκι....Πάρε κανένα μεγαλύτερο ντε...:D)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Κάθε φορά που προκύπτει θέμα "σκύλος/έδεσμα - μετανάστης", στο τέλος η κουβέντα ξεφεύγει και πάει προς ...μονοπάτια....περίεργα....
Προφανώς σε όλους μας προκαλεί απέχθεια κάτι τέτοιο, είτε πρόκειται για φιλόζωους είτε για ....τους υπόλοιπους. Αλλά το να αναλωνόμαστε σε κουβέντες του τύπου "αυτοί οι κακοί οι μετανάστες, στους οποίους οφείλονται όλα τα δεινά της χώρας", νομίζω ότι είναι παραπάνω από άτοπο.

Χρυσούλα συμφωνώ μαζί σου (όπως πάντα άλλωστε......:D - εκτός από το γεγονός ότι έχεις ....μια σταλιά σκυλάκι....Πάρε κανένα μεγαλύτερο ντε...:D)

Μα κάθε φορά όμως...και δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω βέβαια!! :D

(Χαχαχαχαχαχαααααα... είναι στα σκαριά. Έχω ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο και κάνω τα κονέ μου....!! Αλλά το έχω βάλει στο διετές για να μην κάνω βιαστικές κινήσεις.
Άστα Αγάθη μου, χτες παρά λίγο να είχα και δεύτερο μικρόσωμο!!! Αλλά ευτυχώς επικράτησε η λογική)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
με λιγα λογια εχουμε τους δικους μας μ,,,, να προσθεσουμε και αλλους, και εμπας περιπτωση και δεν θα ξανασχοληθω , μηπως παιδακια των β προαστειων ελθετε μια βολτιτσα απο το κεντρο κολωνο σκουζε , και βλεπατε το σκυλι το κομμενο σε φετες σε ναυλον σακουλα οπως το ειδε στην κυψελη η φιλη της κορης μου ,θα μποριυσα να το συζητησω , αλλα γιατι δεν πατε ενα ταξιδακι στις ινδιες να κανετε το ιδιο και με τις αγελαδες τους να δουμε που θα σας ψαχνουμε μετα, και επειδη φανταζομαι οτι τα περισσοτερα εδω εισαστε μικρα ρωτηστε την μαμα σας πριν μερικα χρονια αν υπηρχε περιπτωση να ζηζητατε για σκυλο θα σας λεγανε τρελλους και ολα αυτα τωρα μας γυριζουνε χρονια πισω

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι κρίμα πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις να σκεφτόμαστε μόνο τους σκύλους και να μην μας ενδιαφέρει που κάποιοι πεινάνε τόσο που θα τρώγανε οτιδήποτε.
οι δικοι σου μπορει οι δικοι μου οχι

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο

ειμαι φιλοζωη πριν γεννηθεις εσυ και ελληνιδα υπαρχει προβλημα΄/

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
εχω τεσσερα αδεσποτα που τα ταιζω επειδη τα λυπαμαι γιατι δεν ταιζεις καμμια οικογενεια φτωχων οχι μονο λογιααα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
εχω τεσσερα αδεσποτα που τα ταιζω επειδη τα λυπαμαι γιατι δεν ταιζεις καμμια οικογενεια φτωχων οχι μονο λογιααα
Δεν γνωρίζεις τίποτε για εμένα και απλά εκτονώνεις κάποια συμπλέγματά σου. Εάν σε βοηθάει ψυχολογικά εγώ δεν έχω καμμία αντίρηση :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Επηρέασε πολλούς ο γάμος στο Λονδίνο μάλλον...:rolleyes::cool:

Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό που γίνεται αλλά ας μην πιάνουμε τα άκρα... έλεος πια....

Υ.Γ. Καμία σχέση με Β.Π. στο κέντρο μένω έτσι για την ιστορία....

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
@zarof
Ναι φιλε μου βρηκαμε τα κοκαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ξερουμε πολυ καλα ποιοι το εκαναν....δεν θελω να πω τιποτα παραπανω..

Last edited:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
@zarof
Ναι φιλε μου βρηκαμε τα κοκαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ξερουμε πολυ καλα ποιοι το εκαναν....δεν θελω να πω τιποτα παραπανω..
και κανατε dna test φανταζομαι για να εξακριβωσετε την ταυτοτητα του σκυλου, οπως επισης φανταζομαι πως αφου γνωριζετε τους δραστες θα κινηθηκατε νομικα εναντιον τους. Σωστα ?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Συγνώμη τώρα, αλλά αν είναι να κλέψεις σκύλο για να φας, τσιουάουα θα διαλέξεις? Καλύτερα να το μοσχοπουλήσεις στο Σχιστό και να ψωνίσεις 100 φορές το βάρος του σε αρνάκι απο τη Βαρβάκειο να κάνεις τη δουλειά σου.
δηλαδη εσενα το προβλημα σου ειναι το μαγεθος και οχι η καταντια σας που δικαολογηται την καθε τριτοκοσμικη συμπεριφορα αρε σοβαρο σκυλοφορουμ και καλη σας ορεξη