Σκύλος συλλαμβάνει ληστές


nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Σκύλος που δαγκώνει και συλλαμβάνει ληστές






Στις δημοσιογραφικές σχολές λένε ότι αν ο σκύλος δαγκώσει άνθρωπο τότε αυτό δεν είναι είδηση. Είδηση θα αποτελέσει το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να δαγκώσει σκύλο…

Στην περίπτωση μας ο σκύλος ήταν αυτός που δάγκωσε, αλλά δεν «ανέβηκε» στην ειδησεογραφία για το λόγο αυτό. Πως έχει η υπόθεση;

Τα ξημερώματα της Κυριακής (27/08), στη διασταύρωση Αχιλλέως και Λένορμαν, στον Κολωνό, Μαροκινός επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα που βρισκόταν με το φίλο της σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο δράστης άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να τρέχει. Η γυναίκα τον καταδίωξε, τον πρόλαβε, αλλά ο Μαροκινός βιαιοπράγησε εναντίον της, ρίχνοντας την στο έδαφος και προκαλώντας της αιμορραγία.

Σε αυτή την περίπτωση θα περίμενε κανείς ότι θα αναλάμβανε ρόλο ο νεαρός φίλος της άτυχης γυναίκας, όμως το σενάριο ήταν διαφορετικό. Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το… κατοικίδιο της νεαρής Ελληνίδας, ένας σκύλος ράτσας πίτμπουλ.

Το συμπαθές τετράποδο μόλις κατάλαβε ότι το αφεντικό του διατρέχει κίνδυνο, πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο από το ανοικτό παράθυρο, όρμηξε στον Μαροκινό, τον έριξε χωρίς πολλά- πολλά στο έδαφος και τον ακινητοποίησε δαγκώνοντας και τα δυο του χέρια. Ο δράστης, έντρομος, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να αντισταθεί.

Λίγα λεπτά μετά έκαναν την εμφάνιση τους άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν τον αλλοδαπό και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το πίτμπουλ της άτυχης (ελέω των αμυχών που απέκτησε) Ελληνίδας μάλλον δικαιούται το αστέρι του Σερίφη..!




Δημοσίευση : 27/08/2006 www.contra.gr

ωραιος...ο σκυλακοςςςςς
 


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
Aν υπαρχει κατι που σιγουρα ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ τα πιτ μπουλ, ειναι ακριβως αυτο. να πειραξει καποιος τους δικους τους.

επιτελους και μια καλη ειδηση για πιτ μπουλ, τα εχουν θαψει απο αρνητικη διαφημιση
 


nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
....δεν νομιζω οτι τα pitbull ...φημιζονται για το ταμπεραμεντο τους στην σωματοφυλακη....σιγουρα ομως μιλησε το ενστικτο του σκυλου....μακαρι να ξεραμε πως ακριβως εγινε το σκηνικο προχτες το βραδυ...γιατι τους δημοσιογραφους δεν ειναι και να τους πιστευεις....

οσο για την αρνητικη διαφημηση ....των pitbull...να ναι καλα ο μακης.......
(οχι...ο δικος μας.. :D ...βεβαιως ,βεβαιως...)
 


20 Ιουνίου 2006
15
0
Αν θυμάμε καλά ο Μάκης δεν έκανε δυσφήμηση στα πίτ μπουλ αλλά στους "μάγκες" που γουστάρουν αίμα αλλά όχι το δικό τους, των σκυλιών.
 




S

SwkDoG

Guest
Ο Μάκης βρήκε ένα θέμα και το χειρίστηκε όπως έπρεπε (με καλεσμένους την Ανουσάκη,τον Αγγελέτο,την Διαβάτη και άλλους εξειδικευμένους κυνολόγους... :lol: ) ώστε να έχει ακροαματικότητα (που είναι και το μόνο που τον ενδιαφέρει).
Δε νομίζω ότι από αυτές τις εκπομπές μπορεί να βγεί κάτι καλό,για το οτιδήποτε.
 


gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Distixws o kathe asxetos vgenei kai milaei gia ta pitbull xwris na kserei tin ratsa. Ektos tou Maki kai i espresso ekane arnitiki diafimisi prin 1 xrwno me to dvd pou eixe vgalei gia tis skilomaxies.
 


nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
οπως τα λες ειναι ..και παλαιοτερα το ΝΙΤΡΟ κλπ περιοδικα με ασχετες φωτογραφιες ...τωρα ομως λουζομαστε ολοι την μοδα των 90es.....ευχομαι να μην περασει τα ιδια και το malinois.....

σε παρακαλω γιωργο να χρησιμοποιης μονο ελληνικους χαρακτηρες οταν γραφεις...