Σκύλος & Decibel

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Η δική σου είναι; Μου αρέσει όπως μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι! Γλυκό μου..
Η Βερόνικα σήμερα γαύγιζε όση ωρα άκουγε την καμπάνα, γιατί είναι γιορτή εδώ και χτυπούσε για τη λειτουργία περίπου δεκα λεπτά. Αν χτυπήσει όταν είμαστε βόλτα όμως δεν αντιδρά.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Tωρα ειδα το βιντεο της krina....Ολα τα λεφτα !!!Θα το τρελανω το σκυλακι μου φαινεται...:rolleyes:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
xaxaxaxaxa!!!!θα της φτιαξω μια λουπα να παιζει συνεχεια η εισαγωγη!!!!!θα κανει παρτυ το σκυλι!!!!!!!!χαχαχαχα!!!καποια φαση ειμαι σιγουρος οτι ακουσα να λεει "one way"!!!!!!!χαχαχαχα!!!!κρινα να σε ρωτησω...περαν της πλακας,δειχνει να στρεσαρεται καθολου με αυτο ?τι ειδους αντιδραση την κοβεις οτι εχει?χαρας δεν ειναι απο οτι ειδα...σαν κατι να την ενοχλει.α ειναι πανεμορφη!!!!!!!!!

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Wasted bones (years)
The loneliness of the long distance tracker (runner)
Seventh dog of a seventh dog (son)
...

:fan:

:D:D:D

Και για να επανέλθουμε μετά την ώρα του παιδιού, πάντα προσέχω τα επίπεδα της μουσικής όταν ο σκύλος είναι στο δωμάτιο ή στο αυτοκίνητο.

Η λογική μου είναι η εξής (μπορεί και λανθασμένη): από τη στιγμή που ο σκύλος ακούει θορύβους που εγώ δεν αντιλαμβάνομαι σημαίνει ότι η αίσθηση της ακοής του είναι σαφώς πιο ευαίσθητη από τη δική μου. Εάν αυτό αναχθεί σε πιο δυνατούς θορύβους, φοβάμαι ότι όντως μπορεί να του προκαλέσω από δυσφορία ως κάποια προσωρινή ή μόνιμη ζημιά.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Λοιπον εχω ιδια αποψη για τον κουταβο: Κατα πρωτον δεν ειναι κουφος! Δεν ενοχλειται απο την μουσικη οταν ειναι σιγα και οταν δεν μπει αποτομα. Την εχει συνηθισει. Ωστοσο μια φορα που την ανεβασα πολυ για να δω τα ορια του, τρομαξε και εφυγε να κρυφτει. Το εκανα αποτομα και δυνατα. Παντως σε γενικες γραμμες δεν εχει κανενα προβλημα και τωρα παιζει μουσικη(νορμαλ) και κοιμαται...:cool:
ΕΥΤΥΧΩΣ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87