Σκύλο δίλημμα ...


archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Καλώς ήρθες για αρχή. Άποψη μου είναι να παλέψεις για το όμορφο πλάσμα και αν ασχοληθείς μαζί του με εκπαίδευση ώστε να είναι κύριος στο σπίτι ίσως κ ο σύζυγος χαλαρώσει περισσότερο κ τν θέλει μέσα όχι μόνο για ν μη σου χαλάσει χατίρι. Σε διαβάζω αποφασισμένη, μόνο καλό μπορείς ν κάνει κ ναι στην αρχή όπως όλες δύσκολη μέχρι ν βρεις λύσεις κ εξοικειωθήται όλοι μ τ νέα πραγματικότητα
 
  • Like
Reactions: Hiraeth


archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Καλώς ήρθες για αρχή. Άποψη μου είναι να παλέψεις για το όμορφο πλάσμα και αν ασχοληθείς μαζί του με εκπαίδευση ώστε να είναι κύριος στο σπίτι ίσως κ ο σύζυγος χαλαρώσει περισσότερο κ τν θέλει μέσα όχι μόνο για ν μη σου χαλάσει χατίρι. Σε διαβάζω αποφασισμένη, μόνο καλό μπορείς ν κάνει κ ναι στην αρχή όπως όλες δύσκολη μέχρι ν βρεις λύσεις κ εξοικειωθήται όλοι μ τ νέα πραγματικότητα
 


archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Να σας κάνω μια σύντομη ενημέρωση, ο σκύλος είναι μια χαρά, ήθελα να ανεβάσω φωτογραφία αλλά δεν ξέρω πως κάπου μπερδεύτηκα (βοηθήστε με κάποιος), ο κτηνίατρος μου ήταν σε συνέδριο και για τσιπάκι ακόμα δεν τον έχουμε δει, θα τον δει από δευτέρα που θα είναι στο ιατρείο. Κι εκεί που όλα καλά είχε συμφωνήσει ο άντρας μου να πάρουμε τον σκύλο στο σπίτι γιατί λέει πιστεύει θα με κάνει χαρούμενη και γιατί λέει τουλάχιστον για φιλοξενία μπορεί να το δεχτεί και βλέπουμε ήρθε η αγαπημένη μου πεθερούλα να του επισημάνει ότι είναι η χειρότερη ιδέα και ότι θα καταντήσει (καταντήσει ρε παιδιά είπε την λέξη καταντήσει θα τρελαθώ) σαν τον ξάδερφό του που έχει πάρει ένα σκύλο με την κοπέλα του και δεν μπορούν να πάνε πουθενά αν δεν δουν τι θα κάνουν με το σκυλί και ότι θα μας γεμίσει το σπίτι τρίχες... καλά φταίω σε πολλά φταίω με την πεθερά γιατί όταν ανοίγει τον οχετό δεν της λέω σκασμός εγώ κάνω κουμάντο σπίτι μου... γιατί μετά είπε και για τις κουρτίνες μου.... :mad::mad::mad::mad:
Και φυσικά ο δικός μου -άλλος χαλβάς- μου είπε μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε? Η τελευταία μου ελπίδα είναι ο πατέρας μου που από τώρα ξέρω τι θα πει αλλά ελπίζω σαν κοριτσομπαμπάς να κάνει λίγο πίσω και να με βοηθήσει τουλάχιστον με το θέμα που θα αφήνω τον σκύλο ΑΝ λείπω κάποια στιγμή από το σπίτι! Δηλαδή μόνο υπεύθυνη δήλωση δεν θα πεθάνω πριν τον σκύλο δεν με έχουν βάλει να κάνω ακόμα!
Παράλληλα ρωτάω συγγενής και φίλους αν θέλει κανείς έναν σκύλο ήσυχο. Δεν είναι φύλακας, είναι μεγάλος αλλά πολύ φιλικός με όλους, δεν ξέρω όμως πως θα αντιδράσει με παιδάκια γιατί δεν έχουμε παιδάκια να δω συμπεριφορές. Ίσως τουλάχιστον του βρω ένα σπιτάκι που να νοιάζεται και να μπορεί να τον φροντίσει.
Πέθανα στο γέλιο μ τ πεθερικά, δυστυχώς εδώ είναι τ υδιπόδειο (αν τ έγραψα σωστά) γιού-μαμάς.
 


Dimi88P

Member
5 Μαρτίου 2018
10
26
35
Τρίκαλα
Επιτέλους τα κατάφερα, δεν μπορώ να τον βγάλω μια φωτογραφία να μην μου κατεβάζει τα αυτιά, όποτε του μιλάω κατεβάζει τα αυτιά και μου κουνάει την ουρά. Μάλλον έχει φάει ξύλο γιατί αν τον αγγίξω πίσω του τρομάζει και κατεβάζει την ουρά. Όταν είχε έρθει σπίτι κάποιος τον είχε χτυπήσει με τσουγκράνα στο σώμα. Έχει περάσει πολλά το καημένο και δεν αντέχω στην ιδέα να πάθει χειρότερα. Θέλει κάποιον να τον φροντίσει, κάποιον να εμπιστευτεί, να νιώσει σπίτι γιατί εκεί που είναι μόνο σπίτι του δεν νιώθει.
 

Attachments







Dimi88P

Member
5 Μαρτίου 2018
10
26
35
Τρίκαλα
Είναι αστέρι, γλυκύτατος. Οι γονείς μου δεν θεωρούν επίσης σωστό να πάρουμε σκύλο μέσα στο σπίτι. Εκεί είναι το πρόβλημα. Ίσως με μια ειλικρινή συζήτηση με τον πατέρα μου να μπορέσω να του ζητήσω απλά σε περίπτωση απουσίας να μας τον προσέξει, τον ξέρω καλά και ξέρω τι θα πει αλλά τον πατέρα μου μπορώ να τον κουμαντάρω γιατί είναι πατέρας μου. Η πεθερά μου είναι άλλο καπέλο-ασχολίαστο καπέλο!
Δεν θέλω να γίνω βάρος σε κανέναν γιατί πολύ απλά είναι δίκη μου επιλογη αλλά καλό θα ήταν να έχω μια στήριξη από κάποιον τουλάχιστον για το ενδεχόμενο αν θέλω να πάω κάπου κ δεν μπορώ να τον πάρω μαζί. Καλά περισσότερο για τον άντρα μου τα κάνω όλα αυτά, δεν θέλω να έχει πρόβλημα, να στεναχωριέται, να σκέφτεται αρνητικά. Ο σκύλος τον λατρεύει, γιατί δεν μπορεί κ αυτός να τον λατρέψει να τελειώνουμε!
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
καλα εγω ετσι οπως το κοβω, μια εβδομαδα σπιτι και ο αντρας σου θα διωξει εσενα απο το κρεβατι και θα βαλει το σκυλο. Σκεψου εμενα ο πρωην δεν ηθελε ουτε να ακουσει σκυλο απο αποσταση και μετα ανεβαζε το γκρεμλιν στο καναπε κρυφα και καθοταν να τον δαγκωνει και να κυλιουνται.

Γνωμη μου ειναι να δοκιμασετε ως φιλοξενια εφοσον δεν ειναι αρνητικος, γιατι ακομα και να μη σας βγει, θα ειναι πιο ευκολο για το σκυλακο αν μαθει λιγο την ζωη εντος να βρει σπιτι μετα. Βεβαια να σκεφτειτε καλα πριν τον φιλοξενησετε γιατι οτι θα πρεπει να γινει για οσο χρειάζεται, δε μπορεις αν τον παρεις και αν δε βρει σπιτι μεσα σε μια εβδομαδα να τον πηγαινεις περα δωθε.
 
  • Like
Reactions: Konmac


marria-ektwras

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2018
81
124
Καλησπέρα και καλώς ήλθες!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα...ομοιπαθείς. Πριν πολλά χρόνια πήρα τον όμορφο μετά από 3-4 χρόνια που ήθελα σκύλο αλλά ο πρώην σύζυγος δεν...Πες πες πες (η γνωστή γυναικεία μουρμούρα) :D του είπα εν τέλη σε κάποια φάση, πως εγώ σε ότι και να έχει θελήσει δεν έχω φέρει αντίρησση και το μόνο που θέλω είναι να συμφωνήσει να πάρω έναν σκύλο,δέχτηκε, με όρους όπως να μην τον ανακατέψω ΠΟΤΕ με βόλτες, μπάνια, γιατρούς,καθαριότητα κτλ να είναι λυκόσκυλο και οπωσδήποτε αρσενικό (για μην μαζεύονται οι "γαμπροί" έξω από το σπίτι) Το αποτέλεσμα...μέσα σε λίγους μήνες τον λάτρεψε!!Τον παίρναμε παντού μαζί μας, μέχρι και στο μαγαζί (καφετέρια ) τον είχαμε και βόλτες πηγαίνανε και μπάνιο τον έκανε και το αυτοκίνητο καθάριζε από τις τρίχες του και όλα πήγαν μια χαρά.Φυσικά όταν χωρίσαμε τον Έκτωρα τον πήρα εγώ μιας και δικός μου ήταν εξ αρχής.Τώρα για την πεθερά σου....δεν έχω λόγια...ούτε και καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει μέσα στο σπίτι σας για τις όποιες απόφάσεις παίρνετε σαν ζευγάρι από κοινού.Προσωπική μου άποψη,χωρίς παρεξήγηση, καθένας κουμάντο στο σπίτι του, απλά και με όλο το θάρρος.
Εύχομαι να τον κρατήσεις...τα σκυλιά το μόνο που χρειάζονται είναι να είναι κοντά στα αφεντικά τους κι ας είναι και σε 2χ2
 
  • Like
Reactions: Penguin and Konmac


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981