Σνακ σκύλου ΙΔΈΕΣ ✨


Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
26
Καλησπέρα σας.... Σαν ανήσυχο πνεύμα που είμαι γενικά μαρεσει να προσέχω την διατροφή της Μάγιας [αγγλικό μπουλντόγκ] της κάνω διάφορα σνακ, λιχουδιές με φρούτα και λαχανικά τρ το καλοκαίρι σε κυβακια....φυσικα της παίρνω και έτοιμα... Επειδή όμως έχω ξεμείνει με ιδέες και έψαξα στο φόρουμ άμα υπάρχει κάτι ανάλογο σε θέμα και δεν βρήκα, αν θέλετε μπορείτε να προτείνετε κάποιες ιδέες, λιχουδιές που φτιάχνετε ή δίνετε στο κατοικίδιο σας μοιραστείτε κάποια από αυτά λοιπόν
 
  • Like
Reactions: ThemisRottweiler


ThemisRottweiler

Active Member
26 Ιουνίου 2021
26
21
Καλησπέρα.
Μπορεις να κανεις ένα παγωμένο σνακ με λαδι καρύδας, μέντα και μαιντανο που βοηθά στην οδοντική υγιεινή και στην καθαρή αναπνοή της μικρής σου.
Άλλη μια ιδέα είναι (παγωμένα επίσης) κεφιρ (βοηθάει στην εντερική χλωρίδα) και blueberries (είναι αντιοξειδωτικά και βοηθανε και στο ανοσοποιητικό.)
Επίσης μπορείς να κανεις κάτι με καρπούζι που βοηθάει λόγω της υγρασίας του στο να δροσίζει τους σκύλους.
Μπανανα και μήλο επίσης είναι ασφαλή για τα σκυλια.
Και τέλος θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και λαχανικά, όπως καρότο, σπανάκι κ.α
 
  • Like
  • Love
Reactions: GSD92 and Mporidou


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
819
930
27
μπορεις να παρεις φυστικοβουτυρο χωρις αλατι και να το ανακατευσεις με λιγο γαλα καρυδας μεσα σε παγοθηκη, μετα το αφηνεις στην καταψυξη για λιγες ωρες και το δινεις οταν εχει παγωσει
 


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σνακ με την έννοια να φτιάξω κάτι συγκεκριμένα για το σκύλο, όχι δεν έχω να προτείνω.
Αλλά σνακ σαν κάποιο ενδιάμεσο γεύμα μπορώ να δώσω γιαούρτι με ψηλοκομμενο φρούτο (μήλο ή αχλάδι), δίνω καρότο, πεπόνι, μάνγκο, ανανά, πιπεριά, αυγό, λουκάνικο Φρανκφούρτης (συνήθως εκπαίδευση), μπανάνα... Όλα αυτά είναι μέρος της διατροφής της οπότε έχει μάθει από κουτάβι να τα τρώει ευχάριστα.