Σοβαρό πρόβλημα υγείας.. Πανοστείτιδα?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Το κακό ξεκίνησε λες μετά από τη φαρμακευτική αγωγή για εμετό και διάρροια. Τι φαρμακευτική αγωγή ακριβώς - τι σκευάσματα?

miltoskats

Member
8 Οκτωβρίου 2015
10
0
55
Διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα. Σίγουρα πείρε αντιβίωση αλλα δεν ξέρω ακριβώς και τι άλλο.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Σε ποιά πόλη μένεις; Μήπως κάποιος συντοπίτης απο δω μπορεί να σου συστήσει κάποιον..είσαι πολύ μακριά απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ακου...επειδη κ γω ειχα περασει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια υστερα απο εμετους κ διάρροιες, με την μονη διαφορά οτι ηταν 3 μηνων κ δεν εφτασε σαυτα τα χαλια, μονο μου κουτσαινε...κ ενω κ μενα μου ειπαν για πανοστειτιδα, μεχρι που ηταν ετοιμοι να της κανουν κ χειρουργείο....ενα πραγμα θα σου πω : ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ! ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ!
Παρε κ 2η κ 3η κ 4η γνωματευση!
Δεν εχεις ιδεα ποσοι χασαπηδες συστήνονται ως κτηνιατροι!

Για την ιστορία εμένα απλα την ειχα πειραξει το στομαχι της γιατι ειχε φαει πρωτη φορα χορτα κ υστερα τράβηξαν οι άχρηστοι άγαρμπα κ βίαια την ενδοφλέβια με αποτελεσμα να της "χτυπησουν" την φλεβα κ να κουτσαινει!
Αλλα το χειρουργείο χειτουργειο εε...ηταν κ γνωματευση ορθοπεδικου η πανοστειτιδα....
ακομη απορώ αμα δεν ειχα τρεξει τοτε κ σε αλλους τι θα ειχε συμβεί....

miltoskats

Member
8 Οκτωβρίου 2015
10
0
55
Ακου...επειδη κ γω ειχα περασει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια υστερα απο εμετους κ διάρροιες, με την μονη διαφορά οτι ηταν 3 μηνων κ δεν εφτασε σαυτα τα χαλια, μονο μου κουτσαινε...κ ενω κ μενα μου ειπαν για πανοστειτιδα, μεχρι που ηταν ετοιμοι να της κανουν κ χειρουργείο....ενα πραγμα θα σου πω : ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ! ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ!
Παρε κ 2η κ 3η κ 4η γνωματευση!
Δεν εχεις ιδεα ποσοι χασαπηδες συστήνονται ως κτηνιατροι!

Για την ιστορία εμένα απλα την ειχα πειραξει το στομαχι της γιατι ειχε φαει πρωτη φορα χορτα κ υστερα τράβηξαν οι άχρηστοι άγαρμπα κ βίαια την ενδοφλέβια με αποτελεσμα να της "χτυπησουν" την φλεβα κ να κουτσαινει!
Αλλα το χειρουργείο χειτουργειο εε...ηταν κ γνωματευση ορθοπεδικου η πανοστειτιδα....
ακομη απορώ αμα δεν ειχα τρεξει τοτε κ σε αλλους τι θα ειχε συμβεί....
Η κατάσταση μάλλον χειροτερέυει....
Δύο ημέρες τώρα μας ξυπνάει την νύχτα από τα ουρλιαχτά. Θέλει νερό και δεν μπορεί να σηκωθεί μόνος του. Απίστευτο.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Από Λάρισα
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και στην Καρδίτσα η Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Και οι δύο έχουν κλινικές-εργαστήρια ανοιχτές στο κοινό (με κόστος παρόμοιο με τον ιδιωτικών ιατρείων).
Αν κάνεις μία αναζήτηση στο ίντερνετ θα βρεις αμέσως τις σελίδες τους με στοιχεία επικοινωνίας.
Απευθύνσου άμεσα σε μία από τις δύο και ζήτα μία ακόμη γνώμη.

Περαστικά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Πήγαινε εκεί που σου λένε και να μάθεις και τι ακριβώς σου έδωσε ο κτηνίατρος (χάπια, ενέσεις, τα πάντα όλα) για να βγάλουν και αλλού συμπεράσματα.