Σοκ μετά τη στείρωση

sylvia_d

Member
13 Σεπτεμβρίου 2015
7
0
35
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοηθεια οποιουδηποτε μπορει να συνδραμει εστω και στο ελαχιστο... Την Τεταρτη (πριν απο 4 ημερες) πηγαμε τη σκυλιτσα μας για στειρωση. Την ιδια ημερα ηταν σχετικα καλα, αλλα απο την Πεμπτη και μετα ειναι εξαιρετικα υποτονικη, αρνειται να περπατησει εντος η εκτος σπιτιου, και δυσκολευεται ακομη και να σταθει ορθια... Οπως καταλαβαινετε εχουμε ανησυχησει πολυ... Με το ζορι τρωει (αλλα γενικα περνα τετοιες περιοδους με τη τροφη) και γενικα δεν δειχνει να ειναι καλα. Την πηγαμε στον κτηνιατρο για να τη δει, και απο αποψη φυσιολογιας φαινεται να ειναι καλα (τα ραμματα της ειναι ακομα εκει κλπ), οποτε δεν γιναμε σοφοτεροι.... Θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε συμβουλη, ιδιαιτερα εαν καποιος εχει ξαναδει τετοια συμπεριφορα!

sylvia_d

Member
13 Σεπτεμβρίου 2015
7
0
35
Δεν εδωσε καποια εξηγηση, ειπε να της δινουμε πονσταν 3 φορες τη μερα μηπως ειναι απο τον πονο, αλλιως οτι ειναι ψυχολογικο και οτι θα επρεπε να της περασει.... Αυριο θα την παμε να τη δει και αλλος κτηνιατρος να παρουμε και μια δευτερη γνωμη

sylvia_d

Member
13 Σεπτεμβρίου 2015
7
0
35
Παιρνει αντιβιωση, ειναι περιπου 2 χρονων... πιστευετε οτι μπορει να εχει γινει κατι λαθος απο τον κτηνιατρο;;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για την ατονία της, πιο πιθανό το βρίσκω να είναι θέμα πόνου παρά θέμα λάθος του γιατρού κατά το χειρουργείο. Η στείρωση είναι χειρουργείο ρουτίνας για τους περισσότερους κτηνίατρους (και για όσους δεν είναι, εχω τύχει να μαθω ότι κάποιοι αρνούνται να την κάνουν). Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πονστάν γιατί είναι παυσίπονο μεν, ανθρώπινο δε, και δεν είμαι σίγουρη ότι κάνει το πνσταν για σκυλιά

• Like
Reactions: sylvia_d

sylvia_d

Member
13 Σεπτεμβρίου 2015
7
0
35
ευχαριστώ πολύ! μακαρι να ειναι θεμα πονου και να ειναι περαστικο...

Για την ατονία της, πιο πιθανό το βρίσκω να είναι θέμα πόνου παρά θέμα λάθος του γιατρού κατά το χειρουργείο. Η στείρωση είναι χειρουργείο ρουτίνας για τους περισσότερους κτηνίατρους (και για όσους δεν είναι, εχω τύχει να μαθω ότι κάποιοι αρνούνται να την κάνουν). Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πονστάν γιατί είναι παυσίπονο μεν, ανθρώπινο δε, και δεν είμαι σίγουρη ότι κάνει το πνσταν για σκυλιά[/QUOTE

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βασικά, αν εχεις την παραμικρή αμφιβολία, μπορείς να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από άλλο κτηνίατρο (εφ'όσον δεν είσαι σε κανένα νησί, να τους ψαχνεις με το κυάλι)

sylvia_d

Member
13 Σεπτεμβρίου 2015
7
0
35
Ναι, αυτο το ειχαμε απφασισει ηδη, ιδιαιτερως αφου ο συγκεκριμενος κτηνιατρος δεν εδειξε να εχει καποια ιδεα για το ποιο ειναι πιθανο να ειναι το προβλημα... ευτυχως υπαρχουν σε αφθονια κοντα μας!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αυτος που σου ειπε για πονσταν υποθετω ηταν κ αυτος που εκανε την στειρωση ε?
Κατευθειαν σε αλλον!
Κ στον αλλο μην του πεις τιποτα για πονσταν κλπ, περιμενε να ακουσεις τι θα σου πει αυτος!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ξέρω ούτε αν κάνει ούτε αν δεν κάνει. Να ήταν ντεπόν, ξέρω, πονστάν δεν ξέρω. Η μεγάλη απορία κι έκπληξη ήταν επειδή δεν το έχω ξανακούσει ποτέ.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Καλη αναρρωση!Η ατονια πιστευω ειναι απο τον πονο και εμας ετσι ηταν τις δυο πρωτες μερες.Παυσιπονα δε μας εδωσε ο κτηνιατρος για να μην ξεχνιεται και αρχισει τις κατσικιες,αλλα για μια εβομαδα παιρναμε αντιβιωση,αγκμεντιν,αν θυμαμαι καλα.Μην αγχωνεσαι θα ξαναβρει τους ρυθμους της αλλα παρε και μια δευτερη γνωμη.

• Like
Reactions: sylvia_d

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Από τον πόνο είναι. Και η δικιά μου ήταν έτσι. Επειδή την πείραζε η άλλη θηλυκιά την είχαμε στο kennel δίπλα μας όπου είμασταν για να μας αισθάνεται δίπλα. Καμμία σχέση με όταν της είχα κόψει τα αυτιά. Πολύ χειρότερη από θέμα πόνου η στείρωση (αν ήξερα πόσο θα πόναγε εξαρχής δεν θα την στείρωνα).