Σπασιμο κυνοδοντα

nikoskozanh

Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
17
0
κοζανη
Καλησπερα παιδια εχω ενα κανε κορσο 4,5 μηνων που τα δοντια του μου ειπε η κτηνιατρος ειδη αλλαξαν!Το προβλημα ομως δεν ειναι εκει σημερα βρηκα τον κυνοδοντα του βγαλμενο!Θελω να ρωτησω γιατι αρχισα να ανυσηχω μηπως δεν του βγει ποτε ξανα το δοντι επαναλαμβανω οτι αλλαξε τα δοντια του μου ειπε η κτηνιατρος?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δοντια αλλαζουν μεχρι και 6 μηνων!

και στον δικο μου ελειπε κυνοδοντας για 1 εβδομαδα σχεδον και ειχα ανησυχησει...μετα ξαναβγηκε...και εγω ειχα βρει τον παλιο στο γρασιδι μεσα...

δεν θεωρω οτι πρεπει να ανησυχεις.

nikoskozanh

Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
17
0
κοζανη
αδερφε μου σε ευχαριστω μου ξαναφτιαξες την διαθεση!Δηλαδη μεχρι 6 μηνων οτι και αν γινει ανανεωνουν τα δοντια τους !!!Μετα μαλλον δεν ξαναβγαζουν ε?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μην ανησυχεις...ναι μεχρι 6 μηνων βγαινουν...βεβαια αν θες παρε και μια δευτερη γνωμη κτηνιατρου και απο το φορουμ γενικα,γιατι δεν ειμαι και αλανθαστος.:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ πάλι θα σου ξαναχαλάσω τη διάθεση....
Αν το δόντι ήταν το ενήλικο, δεν βγαίνει άλλο...
Αν πάλι ήταν το νεογυλό σε λίγο θα δεις τον νέο κυνόδοντα να ξεφυτρώνει...

nikoskozanh

Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
17
0
κοζανη
Σε ευχαριστω πολυ παντως που απαντησες αμμεσα στο μυνημα μου ?Θα παρω και μια δευτερη γνωμη απο την κτηνιατρο μου αυριο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπορεί επίσης να βγάλει και τρίτο κυνόδοντα. Είναι πολύ σπάνιο αλλά συμβαίνει και σε ανθρώπους και σε σκύλους. Κάποια μετάλλαξη νομίζω αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Αν επρόκειτο για σπασμένο δόντι, δε θα είχε σπάσει τοσο "κανονικά". Περίμενε λίγο και θα δεις.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εχασε τον παλιό κυνόδοντα ή τον καινούριο? Από την ηλικία του ΜΑΛΛΟΝ τον παλιό οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Από την άλλη μεριά πώς είναι ?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Καλησπέρα,και εμένα ο δικός μου είναι 5μιση μηνών και σκέψου οτι οταν έβγαλε τους καινουργιους κυνόδοντες οι παλιοί από τα νεογυλά δεν είχαν πέσει ακομα...Αλλα ας πας και στη γιατρό να εισαι σίγουρος...Αν και θα δεις δεν ειναι τίποτα...

nikoskozanh

Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
17
0
κοζανη
Παιδια σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις που μου δωσατε οντως περασα απο την γιατρο μου μια βολτα και με καθυσηχασε οτι οι παλιος επεσε , αλλα το σαββατο θα παω μαζι με τον μπρουνο εκει για να ειμαστε σιγουροι

Torres

Active Member
1 Απριλίου 2009
25
0
!!!

Λίγο άσχετο ...αλλά επιτέλους κι αλλος ένας με κανε κορσο στο φορουμ...καλώς ήρθες....

nikoskozanh

Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
17
0
κοζανη
Καλως σε βρηκα φιλε!!!Τελικα παρατηρησα τα κανε κορσο με ανεπαφα τα αυτια τους ειναι πολυ πιο ομορφα απο οτι με κομμενα ασχετο βεβαια αλλα ηθελα να το πω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.