Σπασμοί και ρίγη σε Pug

annap

Member
15 Ιανουαρίου 2008
11
0
Καλησπέρα παιδιά.
Η σκύλα μου έπαθε κάτι σήμερα κ είμαι έτοιμη να την πάω νοσοκομείο.

Ενώ το πρωί ήταν κεφάτη, το απόγευμα που γύρισα ήταν υποτονική, δεν σηκώθηκε όταν με άκουσε να μπαίνω, και ενώ το φαϊ της το τσάκισε, συνεχίζει να μην έχει καθόλου όρεξη. Επίσης συνέχεια έχει σπασμούς και ρίγη και πολλές φορές δε μπορεί να αναπνεύσει. Πρώτη φορα τη βλέπω έτσι...

Να σας πω επίσης ότι εδώ και 10 μέρες έχει περίοδο. Είναι σχεδόν 2 ετών.

Υπάρχει περίπτωση να είναι απλό κρύωμα??

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στη σκυλίτσα σου annap!
Γράψε μας τα νεότερα!

annap

Member
15 Ιανουαρίου 2008
11
0
Καλησπέρα!
Την πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι πιθανότατα την έπιασαν αλλεργίες λόγω άνοιξης και της έδωσε κορτιζόνη. Είναι πιο κεφάτη τώρα αλλά συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τις αναπνοές της (σε μικρότερη κλίμακα ωστόσο).

Να'στε καλά όλοι για τα καλά σας λόγια!

annap

Member
15 Ιανουαρίου 2008
11
0
Δυστυχώς έχει και συνέχεια....
Χθες το πρωί άρχισε η ρούμπυ να φταρνίζεται εντόνως και να βγάζει αίμα απ'τη μύτη.
Την πήγα στο νοσοκομείο στο πικέρμι όπου μετά από 1μισή ώρα δεν βρήκαν κάτι, αλλά άρχισε αντιβίωση με augmentin. Παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τις αναπνοές της.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
annap, τι εξετάσεις έκανε το σκυλί? Σε ενημέρωσαν οι γιατροί?
Δεν θέλω να σε τρομάξω οι συνηθέστερες αιτίες της ρινορραγίας είναι είναι η ερλιχιωση, το Kala-azar και οι νεοπλασίες...

annap

Member
15 Ιανουαρίου 2008
11
0
Όχι ακόμα αλλά μέσα στο μήνα σίγουρα.
Δε ξέρω αν έχει σχέση αλλά την όρεξή της για φαϊ δεν την έχει χάσει στο ελάχιστο!
Anyway θα δείξει...Παίρνει το augmentin που προείπα και prezonol αν θυμάμαι καλά.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Δεν είναι πάντα ενδεικτικό η έλλειψη όρεξης.

Κάνε αυτό που σου είπε η Rottie, άμεσα εξετάσεις.

Μήπως έχει εμφανίσει έλκη στο πρόσωπο? Κάποιου τύπου δερματική αλλοίωση? Όχι ότι και αυτό είναι ενδεικτικό.

Το κακό, ειδικά με το καλαζάρ, είναι ότι μπορεί να έχει 10 διαφορετικά συμπτώματα και το σκυλί σου να μην ταιριάζει σε όλα, μόνο σε 1 ή 2.

annap

Member
15 Ιανουαρίου 2008
11
0
Της έκαναν 2 ακτινογραφίες, γενική αίματος, όπου είχε υψηλά λευκά(22000),
και της πήραν και δείγμα αίματος από τη μύτη(τα αποτελέσματα θα βγούν σήμερα το απόγευμα)

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές θα κάνω άμεσα εξετάσεις καλαζάρ κ θα σας ενημερώσω!
Thanks a lot!!

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Συγγνωμη, αντιβιωτικα και κορτιζονες μαζι;
Τα αντιβιωτικα υποτιθεται οτι πολεμουν μικροβια και βοηθουν το ανοσοποιητικο να τα εξοντωσει. Οι κορτιζονες ριχνουν το ανοσοποιητικο.
:?: :?: :?: :?:
Κτηνιατρος εδω;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr