Σπερματεγχυση και πιθανότητα εγκυμοσυνης

apostolis GSD

Member
5 Φεβρουαρίου 2017
8
3
31
Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία καθώς σκέφτομαι για εκτροφή και διαβάζω συνεχώς διαφορά ενδεχόμενα αποτυχίας ζευγαρώματος μέχρι ακόμη και πιθανή σπερματεγχυση. Μηοως γνωρίζει κάποιος να μου πει την πιθανότητα γονιμοποιησεις βάση των σωστών ημερών μέσω σπερματεγχυσης? Πόσο βλαβερός για την υγεία του σκύλου μ μπορεί να είναι. Παντού διάβασα για τρεις σπερματεγχυσεις η ακόμη κ τέσσερις. Τις πιθανότητες γονιμοποιησεις όμως; σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Περιμένω τα φώτα σας.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
η κουταβα σου ειναι 8-9 μηνων
δεν εχει χαρτια
θες να κανεις εκτροφη
εφτασες ηδη να σκεφτεις την σπερματενχυση

δεν θα γινω κακος
δεν θα κανεις εκτροφη ομως

apostolis GSD

Member
5 Φεβρουαρίου 2017
8
3
31
η κουταβα σου ειναι 8-9 μηνων
δεν εχει χαρτια
θες να κανεις εκτροφη
εφτασες ηδη να σκεφτεις την σπερματενχυση

δεν θα γινω κακος
δεν θα κανεις εκτροφη ομως
Η κουτάβια μου όπως λες δεν είναι αρχικά 8-9 μηνών. Από εκεί κ πέρα δε μιλάμε για τη δική μου σκύλα αλλά για συγκεκριμένη αγορά από εξωτερικό. Τρίτον χωρίς να θέλω να φανώ κακώς αν γνωρίζεις κάτι μπορείς να απαντήσεις αυτό που ρώτησα αν όχι ευχαριστώ πολύ για το χρόνο.

• Like
Reactions: Konmac

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
θα σου απαντησω στο συγκεκριμενο αν με πεισεις αλλιως δεν θα μπω στην διαδικασια
προς το παρων ξερω για την σκυλα απο την διωξη που εχεις μονο

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Άσχετο αλλά στο ποστ εδώ του παιδιού που θέλει να ζευγαρώσει το σκύλο του όταν είχε πρώτο ποστάρει πριν 1μιση χρόνο για να μας παρουσιάσει το σκύλο του ειχα σχολιασει και εγώ...

Τι μαλακιες ελέγα ?? Χαχαχαχαχ

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
124
Αντε
Η κουτάβια μου όπως λες δεν είναι αρχικά 8-9 μηνών. Από εκεί κ πέρα δε μιλάμε για τη δική μου σκύλα αλλά για συγκεκριμένη αγορά από εξωτερικό. Τρίτον χωρίς να θέλω να φανώ κακώς αν γνωρίζεις κάτι μπορείς να απαντήσεις αυτό που ρώτησα αν όχι ευχαριστώ πολύ για το χρόνο.
Αντε γειά Δεν μεταδιδω άλλο.

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Πριν ρωτήσεις, γιατί δεν έκανες ένα απλούστατο γκουγκλάρισμα ;

Ιδού :

http://www.vetherapy.gr/texniti-spermategxisi-skylo/

http://www.labradors.gr/zevgaroma.htm

Κι επειδή μπορεί να είναι μεγάλα κείμενα για σένα για να τα διαβάσεις, πάρε και την απάντηση :

" Με το νωπό - φρέσκο σπέρμα μπορεί να γίνει ακόμη Intrauterine Insemination (Ενδομητρική γονιμοποίηση) με καθετήρα ή με ενδοσκόπιο ή με χειρουργική επέμβαση. Τα ποσοστά επιτυχίας με μέσο όρο 6 κουτάβια είναι πάνω από 75%, σύμφωνα με Νορβηγικά στατιστικά στοιχεία 10 χρόνων σε 100 διαφορετικές φυλές σκύλων.

Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το σπέρμα κάποιου αξιόλογου επιβήτορα που είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αγοράζοντας Ψυγμένο Σπέρμα (Chilled semen) με ποσοστά επιτυχίας 55-60%, αν αφιχθεί εγκαίρως, ή Κατεψυγμένο Σπέρμα (Frozen semen) με ποσοστά περίπου 50%. "

Άλλη ερώτηση ;

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Πριν ρωτήσεις, γιατί δεν έκανες ένα απλούστατο γκουγκλάρισμα ;

Ιδού :

http://www.vetherapy.gr/texniti-spermategxisi-skylo/

http://www.labradors.gr/zevgaroma.htm

Κι επειδή μπορεί να είναι μεγάλα κείμενα για σένα για να τα διαβάσεις, πάρε και την απάντηση :

" Με το νωπό - φρέσκο σπέρμα μπορεί να γίνει ακόμη Intrauterine Insemination (Ενδομητρική γονιμοποίηση) με καθετήρα ή με ενδοσκόπιο ή με χειρουργική επέμβαση. Τα ποσοστά επιτυχίας με μέσο όρο 6 κουτάβια είναι πάνω από 75%, σύμφωνα με Νορβηγικά στατιστικά στοιχεία 10 χρόνων σε 100 διαφορετικές φυλές σκύλων.

Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το σπέρμα κάποιου αξιόλογου επιβήτορα που είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αγοράζοντας Ψυγμένο Σπέρμα (Chilled semen) με ποσοστά επιτυχίας 55-60%, αν αφιχθεί εγκαίρως, ή Κατεψυγμένο Σπέρμα (Frozen semen) με ποσοστά περίπου 50%. "

Άλλη ερώτηση ;
Ήρωας

• Like
Reactions: AGRIAN

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!

μπα, είχα όρεξη και τρολλάρω σοβαρά !
Μα λέω και εγώ...πριν 6-7 μήνες το παλληκάρι πήρε σκύλο από σπιτισια γεννα (όπως και εγώ) αναρωτιοταν πότε θα σηκωθεί το αυτι (όπως και εγώ) και η η επόμενη του απορία είναι αν θα πετύχει η σπερματεγχηση για να γίνει εκτροφεας,?

Και όλα αυτά πάνω σε ποια φυλή? Μα φυσικά στα γερμανικά ποιμενικά

• Like
Reactions: Eroe

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
απο το καλο,το ζωνιανο

αμα μαθει ποσο θελει για μεταφορα σπερματος απο το εξωτερικο,αγορα,γιατρους κλπ κλπ το πιο πιθανο ειναι να του πεσουν τα μαλλια και της σκυλας τα αφτια.............για να βγαλει 4 κουταβια.

• Like
Reactions: Mariosgs

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
απο το καλο,το ζωνιανο

αμα μαθει ποσο θελει για μεταφορα σπερματος απο το εξωτερικο,αγορα,γιατρους κλπ κλπ το πιο πιθανο ειναι να του πεσουν τα μαλλια και της σκυλας τα αφτια.............για να βγαλει 4 κουταβια.
Με 1 κιλό από Κολομβία εχει καθαρίσει 100000... φέρνει 5-6 φορές σπέρμα του ursus von batu με λιαρ τζετ

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Με 1 κιλό από Κολομβία εχει καθαρίσει 100000... φέρνει 5-6 φορές σπέρμα του ursus von batu με λιαρ τζετ
αγοραζει και πεντιγκρυ στην σκυλα του και κοτσαρει και ενα ιπο διπλα
μαγκια

μενουν και για τα μπουζουκια,αμε.

• Like
Reactions: Hiraeth

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
αγοραζει και πεντιγκρυ στην σκυλα του και κοτσαρει και ενα ιπο διπλα
μαγκια

μενουν και για τα μπουζουκια,αμε.
Και εμεις πολεμάμε με τους κροκόδειλους τη παναφουρκα μου.