Σπερματεγχυση και πιθανότητα εγκυμοσυνης

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Η σκυλα δεν καθοταν γιατι δεν ηθελε να κανει παιδια με τον χλεχλε, για να μην βγουν κι αυτα χλεχλεδες, οποτε της την καναν με το ζορι...
Ωραια πραματα...

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Η σκυλα δεν καθοταν γιατι δεν ηθελε να κανει παιδια με τον χλεχλε, για να μην βγουν κι αυτα χλεχλεδες, οποτε της την καναν με το ζορι...
Ωραια πραματα...
Εχω διαβασει παντως καπου για ενα θηλυκο γπ νομιζω που δεν καθοταν απλα γτ ηταν κυριαρχικο μεχρι αηδιας και δεν αντεχε να την καβαλησει αλλο ζωο.
Να ηταν ανθρωπος θα επελεγε ισως απο την καμασουτρα κατι που δεν θα την προσεβαλλε αλλα ως σκυλα απλα ετρωγε τα αρσενικα και ετσι της εκαναν σπερματεγχυση τελικα

• Like
Reactions: Mariosgs

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Εχω διαβασει παντως καπου για ενα θηλυκο γπ νομιζω που δεν καθοταν απλα γτ ηταν κυριαρχικο μεχρι αηδιας και δεν αντεχε να την καβαλησει αλλο ζωο.
Να ηταν ανθρωπος θα επελεγε ισως απο την καμασουτρα κατι που δεν θα την προσεβαλλε αλλα ως σκυλα απλα ετρωγε τα αρσενικα και ετσι της εκαναν σπερματεγχυση τελικα
Δεν ηταν ετοιμη ακομα ή δεν ειχε συναντησει τον σκυλο που θα της δωσει τους απογονους που θελει αυτη.
Το θηλυκο οταν εχει την επιλογη να διαλεξει δεν κανει ποτε λαθος και ξερει ποτε εχει ερθει η ωρα.

Γνωστος μου εχει κ.ασιας 3 χρονων, που ακομα δεν αφηνει αρσενικα ουτε να την πλησιασουν, ειναι σε επαφη με αρσενικα 24/7.
Οταν υπαρχει η πολυτελεια(πλεον) της ελευθερης βουλησης, τα ζωα ξερουν ακριβως τι πρεπει, και ποτε πρεπει να το κανουν.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Α, κατάλαβα. και τέτοια περίπτωση έχω ακούσει που η σκύλα δεν καθόταν στο αρσενικό οπότε της έκαναν σπερματέγχυση.
και αυτο αλλα εγω λεω για αρσενικα που δεν καβαλαν,που δεν τους παει η γνωση,που μυριζουν απλα αλλα απο τσιλιμιντρι γιοκ.

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Αντιγράφω

"Η τεχνητή σπερματέγχυση είναι ένα εργαλείο για την κυνοφιλία και όχι ένα μέσο εύκολου πλουτισμού, για να ισχυρίζεται ο κάθε πικραμένος ότι πουλάει κουτάβια του Χ αναπαραγωγού"

* Τον δικό μου τον βλέπω να είναι ζόρικος επιβήτορας, υπήρχε τρόπος να βγάλω € και δεν το ήξερα ; :p

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
...ετρωγε τα αρσενικα

τοχω παθει κι εγω αυτο,
πουλησα ενα αμπελι 2 στρεμματα στη Λαμια και κοντεψα να παθω και κιρρωση αλλα τιποτα...

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν ηταν ετοιμη ακομα ή δεν ειχε συναντησει τον σκυλο που θα της δωσει τους απογονους που θελει αυτη.
Το θηλυκο οταν εχει την επιλογη να διαλεξει δεν κανει ποτε λαθος και ξερει ποτε εχει ερθει η ωρα.

Γνωστος μου εχει κ.ασιας 3 χρονων, που ακομα δεν αφηνει αρσενικα ουτε να την πλησιασουν, ειναι σε επαφη με αρσενικα 24/7.
Οταν υπαρχει η πολυτελεια(πλεον) της ελευθερης βουλησης, τα ζωα ξερουν ακριβως τι πρεπει, και ποτε πρεπει να το κανουν.
Kι είναι πολύ πιθανό να μην κάτσει σε κανέναν ποτέ διότι θηλυκά που δεν έχουν ζευγαρώσει μέχρι μια ηλικία πολλές φορές μετά δεν αφήνουν κανένα αρσενικό να τις πλησιάσει. Ξέρει κανείς αν οι ορμόνες αυτού του σκύλου δουλεύουν αλάνθαστα?

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Kι είναι πολύ πιθανό να μην κάτσει σε κανέναν ποτέ διότι θηλυκά που δεν έχουν ζευγαρώσει μέχρι μια ηλικία πολλές φορές μετά δεν αφήνουν κανένα αρσενικό να τις πλησιάσει. Ξέρει κανείς αν οι ορμόνες αυτού του σκύλου δουλεύουν αλάνθαστα?
Οχι δεν το ξερουμε, αλλα η σκυλα ειναι υγιης στον χαρακτηρα αλλα και σωματικα απ οσο φαινεται.
Ισως να μην ειχε ωριμασει ακομα, αυτες οι φυλες μεγαλωνουν πολυ αργα.
Ειναι σχεδον 70 κιλα αυτο το θηριο!!
Ειναι πολυ κυριαρχικη με τα αλλα σκυλια.
Μοιαζει πολυ με τον σκυλο που εβαλε σε ενα αλλο θεμα ο φιλος απο το Καρπενησι, και επισης την εφεραν απο Ρωσια.
Εχω δυο χρονια να μιλησω με αυτον που την εχει, μπορει σε αυτο το διαστημα να εχει κανει γεννες.

• Like
Reactions: Eroe

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Θυμηθηκα αυτο
http://www.easypetmd.com/doginfo/cordoba-fighting-dog

Cordoba fighting dog.
"The Cordoba Fighting Dog became so dog aggressive that it was very difficult to breed them; a male and a female would usually engage in bloody combat rather than mate."
Τα σκυλια αυτα λεει οτι ηταν τοσο κυριαρχικα που δεν μπορουσαν να τα αναπαραγουν και ισως αυτος να ειναι ο λογος που εξαφανιστηκε η φυλη.

• Like
Reactions: Amaliaz and Eroe

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Θυμηθηκα αυτο
http://www.easypetmd.com/doginfo/cordoba-fighting-dog

Cordoba fighting dog.
"The Cordoba Fighting Dog became so dog aggressive that it was very difficult to breed them; a male and a female would usually engage in bloody combat rather than mate."
Τα σκυλια αυτα λεει οτι ηταν τοσο κυριαρχικα που δεν μπορουσαν να τα αναπαραγουν και ισως αυτος να ειναι ο λογος που εξαφανιστηκε η φυλη.
Παλι καλα που εξαφανιστηκε.. για να εμφανιστει η πιο γαματη φυλη ολων :p:D

• Like
Reactions: Hammer