Η σκυλα δεν καθοταν γιατι δεν ηθελε να κανει παιδια με τον χλεχλε, για να μην βγουν κι αυτα χλεχλεδες, οποτε της την καναν με το ζορι...
Ωραια πραματα...
Ωραια πραματα...
Εχω διαβασει παντως καπου για ενα θηλυκο γπ νομιζω που δεν καθοταν απλα γτ ηταν κυριαρχικο μεχρι αηδιας και δεν αντεχε να την καβαλησει αλλο ζωο.Η σκυλα δεν καθοταν γιατι δεν ηθελε να κανει παιδια με τον χλεχλε, για να μην βγουν κι αυτα χλεχλεδες, οποτε της την καναν με το ζορι...
Ωραια πραματα...
Δεν ηταν ετοιμη ακομα ή δεν ειχε συναντησει τον σκυλο που θα της δωσει τους απογονους που θελει αυτη.Εχω διαβασει παντως καπου για ενα θηλυκο γπ νομιζω που δεν καθοταν απλα γτ ηταν κυριαρχικο μεχρι αηδιας και δεν αντεχε να την καβαλησει αλλο ζωο.
Να ηταν ανθρωπος θα επελεγε ισως απο την καμασουτρα κατι που δεν θα την προσεβαλλε αλλα ως σκυλα απλα ετρωγε τα αρσενικα και ετσι της εκαναν σπερματεγχυση τελικα
και αυτο αλλα εγω λεω για αρσενικα που δεν καβαλαν,που δεν τους παει η γνωση,που μυριζουν απλα αλλα απο τσιλιμιντρι γιοκ.Α, κατάλαβα. και τέτοια περίπτωση έχω ακούσει που η σκύλα δεν καθόταν στο αρσενικό οπότε της έκαναν σπερματέγχυση.
Εχω διαβασει παντως καπου για ενα θηλυκο γπ νομιζω που δεν καθοταν απλα γτ ηταν κυριαρχικο μεχρι αηδιας και δεν αντεχε να την καβαλησει αλλο ζωο.
...ετρωγε τα αρσενικα
Δύο παρατηρήσεις: ο μπαμπάς μ ο Θρασύβουλος με το φαναρτζιδικο το κάνει καλύτερο και πιο μόνιμο (έχει και φούρνο)
Kι είναι πολύ πιθανό να μην κάτσει σε κανέναν ποτέ διότι θηλυκά που δεν έχουν ζευγαρώσει μέχρι μια ηλικία πολλές φορές μετά δεν αφήνουν κανένα αρσενικό να τις πλησιάσει. Ξέρει κανείς αν οι ορμόνες αυτού του σκύλου δουλεύουν αλάνθαστα?Δεν ηταν ετοιμη ακομα ή δεν ειχε συναντησει τον σκυλο που θα της δωσει τους απογονους που θελει αυτη.
Το θηλυκο οταν εχει την επιλογη να διαλεξει δεν κανει ποτε λαθος και ξερει ποτε εχει ερθει η ωρα.
Γνωστος μου εχει κ.ασιας 3 χρονων, που ακομα δεν αφηνει αρσενικα ουτε να την πλησιασουν, ειναι σε επαφη με αρσενικα 24/7.
Οταν υπαρχει η πολυτελεια(πλεον) της ελευθερης βουλησης, τα ζωα ξερουν ακριβως τι πρεπει, και ποτε πρεπει να το κανουν.
Οχι δεν το ξερουμε, αλλα η σκυλα ειναι υγιης στον χαρακτηρα αλλα και σωματικα απ οσο φαινεται.Kι είναι πολύ πιθανό να μην κάτσει σε κανέναν ποτέ διότι θηλυκά που δεν έχουν ζευγαρώσει μέχρι μια ηλικία πολλές φορές μετά δεν αφήνουν κανένα αρσενικό να τις πλησιάσει. Ξέρει κανείς αν οι ορμόνες αυτού του σκύλου δουλεύουν αλάνθαστα?
Παλι καλα που εξαφανιστηκε.. για να εμφανιστει η πιο γαματη φυλη ολωνΘυμηθηκα αυτο
http://www.easypetmd.com/doginfo/cordoba-fighting-dog
Cordoba fighting dog.
"The Cordoba Fighting Dog became so dog aggressive that it was very difficult to breed them; a male and a female would usually engage in bloody combat rather than mate."
Τα σκυλια αυτα λεει οτι ηταν τοσο κυριαρχικα που δεν μπορουσαν να τα αναπαραγουν και ισως αυτος να ειναι ο λογος που εξαφανιστηκε η φυλη.
Ντα καλα ειναι τα ντογκο αλλα τα παραλες...Παλι καλα που εξαφανιστηκε.. για να εμφανιστει η πιο γαματη φυλη ολων![]()