Σπυράκι στον ποπό

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πριν λίγο ανακάλυψα ότι έχει ένα σπυράκι(ή κάτι τέτοιο) στον ποπό του.
Είναι κάτι φυσιολογικό ή να τον πάω άμεσα στον κτηνίατρο; (το ραντεβού μας είναι στις 22 του μήνα. Πρέπει να τον πάω σε κάποιο νοσοκομείο σήμερα;)
να ανεβάσω 2 φωτογραφίες να το δείτε; :confused:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μηπως τριβει και τον ποπο του στο πατωμα;
Όχι.
και το είδα τυχαία σήμερα που τον χάιδευα και κουνούσε την ουρά του. Δεν το έχω ξαναδεί (μπορεί να υπήρχε και να μην το είχα προσέξει, αλλά βγάζει μάτι! )
επιτρέπεται να βάλω φωτογραφία;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Βαλε ναι.
Δε νομιζω παντως να ειναι κατι σημαντικο ετσι οπως το λες.. συνηθως ερεθισμοι και σπυρακια εμφανιζονται στο σημειο. Εγω του ειχα βαλει bedatine και εφυγε μια φορα που ειχε ενα σπυρακι.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
ναι, ότι θα τον πάω στο γιατρό, αυτό εννοείται. Αλλά να τρέξω σήμερα για εφημερεύον νοσοκομείο; είναι δηλαδή κάτι σπάνιο και επικίνδυνο;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αυτο το αγχος με το οτιδηποτε γυρω απο το σκυλακι σου προσεχε το γιατι του το μεταδιδεις. Οτιδηποτε μπορει να ειναι αλλα ασε με το καλο να ξημερωσει αυριο και το πας στο γιατρο. Λογικο ειναι να ανυσηχεις αλλα κουλαρε γιατι δεν κανεις καλο ουτε σε εσενα ουτε στο σκυλακι.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Είναι αυθόρμητο το άγχος λόγω προβλήματος στην καρδιά . :p και να γαβγίζει άγχος θα με πιάσει εμένα. :p
αλλά αυτό είναι διαφορετικό γιατί δεν βρίσκω καν στο ίντερνετ πληροφορίες.
μόνο για σπυράκια στον ποπό των μωρών βρίσκω. Γι'αυτό αγχώθηκα πολύ.

Μερικές φορές κάθεται και δαγκώνει και γλύφει τον ποπό του και ανάμεσα στα πίσω πόδια του (εκεί που αρχίζουν τα πόδια του -αν λέγεται μηρός και στα σκυλιά, τότε αυτό εννοώ) υπάρχει περίπτωση να έχουν σχέση αυτά με το σπυράκι;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ολα τα σκυλια γλυφουν τον ποπο τους. Αν το κανει συνεχεια παει να πει οτι κατι τον ενοχλει. Αυτο θα σου το πει με σιγουρια ο γιατρος. Οτι και να ακουσεις εδω εφοσον δεν ειναι απο στομα κτηνιατρου θα βασιζεται μονο σρην εμπειρια και το μονο που θα καταφερεις ειναι να αγχωθεις περισσοτερο. Σε λιγες ωρες θα ξημερωσει, θα το πας στο γιατρο και θα ακουσεις μια επιστημονικη γνωμη. Ψυχραιμια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Κοίτα για να τρέχεις βραδιάτικα για σπυράκι στο ποπουδάκι δεν το βρίσκω λογικό, εγώ λέω να περιμένεις για την προγραμματισμένη επίσκεψη και μόνο αν δεις εώς τότε να αλλάζει και να μεγαλώνει απότομα να σπεύσεις. Δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την ζωούλα του ώστε να αγχωθείς τόσο.

Και να σου πω κυρία μου έχεις σκεφτεί πως αν μπορούσε ο σκύλος σου θα σου έκανε μήνυση γιατί τον εκθέτεις ανεπανόρθωτα με τις φωτογραφίες που ανέβασες;;:D

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Του έδωσα λιχουδιές για να εκμεταλευτώ το ταλέντο του στις φωτογραφίες :p
Η φάση είναι ότι εγώ παραμιλούσα κι έλεγα "κάτσε ρε ρούμπυ λίγο να σε δω" κι αυτός τσααααααααακ καθόταν!
και μετά του έλεγα "σήκω" αλλά αυτό δεν το έχει μάθει ακόμα :p
την πίστη μου έβγαλε μέχρι να τον βγάλω μία να φαίνεται το σπυρί !

βασικά, από ότι έχω καταλάβει, γλύφεται αφού τελειώσει με τα κακά του.. (δεν έχω δει τίποτα περίεργο πάνω στα κακά του και είναι πάντα σκληρά)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Εγώ δεν θα έτρεχα μαλλιοκούβαρα για κάτι τέτοιο. Μόνο αν δεις ότι μεγαλώνει, ότι αλλοιώνεται, ότι τον ενοχλεί ή ότι ασχολείται υπερβολικά με το συγκεκριμένο σημείο, τόσο που να του κάνει πληγή. Ασε που πιστεύω ότι μέχρι να πας για την προγραμματισμένη επίσκεψή σου, μπορεί και να έχει εξαφανιστεί.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
μακάρι.
Επιστράτευσα και τον φίλο μου να έρθει να κοιμηθεί εδώ για να έχω μεταφορικό για να τον πάμε :$

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μηπως εισαι λιγουλαααααααααααααακι υπερβολικη? Παρε ενα τηλεφωνο αυριο τον κτηνιατρο σου και πες του για το σπυρακι. Αυτος θα σου πει αν ειναι κατι ανησυχητικο ωστε να πατε νωριτερα απο το προγραμματισμενο ραντεβου. Αν και υποψιαζομαι οτι με το ανχος σου θα νομισει ο ανθρωπος οτι προκειται για τιτανοτεραστιο σπυρακι.
Προσπαθησε να ηρεμησεις παντως.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μηπως εισαι λιγουλαααααααααααααακι υπερβολικη? Παρε ενα τηλεφωνο αυριο τον κτηνιατρο σου και πες του για το σπυρακι. Αυτος θα σου πει αν ειναι κατι ανησυχητικο ωστε να πατε νωριτερα απο το προγραμματισμενο ραντεβου. Αν και υποψιαζομαι οτι με το ανχος σου θα νομισει ο ανθρωπος οτι προκειται για τιτανοτεραστιο σπυρακι.
Προσπαθησε να ηρεμησεις παντως.
ok :paja1:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Pintsie, να`σαι καλά γέλασα πολύ!
Δεν αντέχω άλλες κ#λ#τρυπίδες σκυλιών σήμερα!!!!! έβαλα θερμόμετρο στην γριούλα που φιλοξενώ γιατί δεν είναι πολύ στα καλά της και έλεγα ότι πήρα τη δόση μου με ποπους σκύλων σήμερα, και τώρα βλέπω το θέμα σου! Έσκασα στα γέλια!
αχαχαχαχαχαχ συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ!

Στα σοβαρά τώρα, δεν μπορεί να είναι κατι σοβαρό αλλά πάρε ένα τηλεφωνο τον κτηνίατρό σου αύριο :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
απορίας άξιο πως έκατσε ο σκύλος να τον φωτογραφίσεις.....
αλλά είδα ότι έπεσε δωροδοκία !!!!!

θα πάρεις τον γιατρό αύριο και θα του πεις τι τρέχει και όλα καλά θα είναι...

το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι τσιμπούρι, αλλά μάλλον δεν.....

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
απορίας άξιο πως έκατσε ο σκύλος να τον φωτογραφίσεις.....
αλλά είδα ότι έπεσε δωροδοκία !!!!!

θα πάρεις τον γιατρό αύριο και θα του πεις τι τρέχει και όλα καλά θα είναι...

το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι τσιμπούρι, αλλά μάλλον δεν.....
τώρα το ξανακοίταξα. είναι σαν εξόγκωμα. δεν μοιάζει δηλαδή με τα δικά μας τα σπυριά..
δεν είναι κόκκινο.
είναι σα να έχει ένα στρογγυλό εξόγκωμα.
τσιμπούρι από πού κολλάει;
πώς μπορώ να καταλάβω ότι είναι κάτι τέτοιο; κοιμόμαστε και μαζί. με τρομάζεις!!!!