Σταγόνες για καταρράκτη

rastakan

Member
22 Ιανουαρίου 2016
23
18
44
Καλησπέρα σας,
Έχω ένα κανισακι 10 ετών....από 8 χρόνω διαγνώστηκε με καταρράκτη....Ε όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει λογικό....
Ο γιατρός μου που του έχω εμπιστοσύνη μου είπε δεν έχεις ουσία να βάζω τίποτα σε σταγόνες.....
Προχτές μιλούσα με κάποιον που έχει καταφύγιο και μου είπε ότι το tobrex βοηθάει πολύ....
Το.εχετε ξανακουσει?
Έχετε ακούσει για άλλες σταγόνες?

Καλά ξέρω η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη αλλά ρωτώ μήπως έχετε ακούσει για κάτι βοηθητικό....

Ευχαριστώ !

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.983
7.566
Όχι τι σχέση έχει το tobrex με τον καταρράκτη; Το tobrex είναι αντιβιοτικό.

Μη βάζετε/δίνετε ότι σας λέει ο καθένας, ρωτήστε τον κτηνίατρο. Κ στην τελική, ίντερνετ μπήκατε για να κάνετε την ερώτηση, γιατί δεν το ψάξατε κ λίγο στο google? Τώρα που χει βγάλει πάνω πάνω κ το ΑΙ, μπορείτε να ρωτήσετε αν κάνει για τον καταρράκτη - το λέει αμέσως, δεν κάνει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.686
11.127
Athens
Καλησπέρα σας,
Έχω ένα κανισακι 10 ετών....από 8 χρόνω διαγνώστηκε με καταρράκτη....Ε όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει λογικό....
Ο γιατρός μου που του έχω εμπιστοσύνη μου είπε δεν έχεις ουσία να βάζω τίποτα σε σταγόνες.....
Προχτές μιλούσα με κάποιον που έχει καταφύγιο και μου είπε ότι το tobrex βοηθάει πολύ....
Το.εχετε ξανακουσει?
Έχετε ακούσει για άλλες σταγόνες?

Καλά ξέρω η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη αλλά ρωτώ μήπως έχετε ακούσει για κάτι βοηθητικό....

Ευχαριστώ !
Σωστή διάγνωση θα πάρεις μόνο από οφθαλμίατρο κτηνίατρο. Οι γενικοί κτηνίατροι δεν έχουν ούτε τον εξοπλισμό ούτε τις σωστές γνώσεις - εκεί παίζεις λότο με τη διάγνωση.

Καταρράκτη μου είχε πει και μένα ένας γενικός γιατρός παλιά - άτονο έλκος κερατοειδούς ήταν τελικά με διάγνωση από οφθαλμίατρο - καμία σχέση το ένα με τα άλλο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.345
Μέλη
20.113
Νεότερο μέλος
ουτεκαν