Η σαλμονέλα κρύβεται στον κρόκο του αυγού και εξοντόνεται στους 70 και άνω βαθμούς κελσίου.
Το να φας τιραμισου όμως εγκυμονεί και αυτό κίνδυνο αλλα το κάνω με χαρα! εαν ειμαστε ευλαβικοί στην καθαριότητα απολυμανση και αποστείρωση δεν θεωρώ οτι έχουμε κίνδυνο. Τα αυγά ελευθέρας βοσκής (απο το κοτέτσι μας πχ) ειναι περισσοτερο ύποπτα για σαλμονέλα.
Το να φας τιραμισου όμως εγκυμονεί και αυτό κίνδυνο αλλα το κάνω με χαρα! εαν ειμαστε ευλαβικοί στην καθαριότητα απολυμανση και αποστείρωση δεν θεωρώ οτι έχουμε κίνδυνο. Τα αυγά ελευθέρας βοσκής (απο το κοτέτσι μας πχ) ειναι περισσοτερο ύποπτα για σαλμονέλα.