Στα στενά του Νέστου

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παρασκευή σημερα, ο καιρος υπεροχος, φυγαμε με την Ηρα μια ωρα νωριτερα από το γραφειο.

Τα στενά του ποταμού Νέστου είναι 15 λεπτα δρομος με το αυτοκινητο. Πόλος ελξης για πολύ κόσμο την ανοιξη και το καλοκαιρι.

Τραβηξα στα γρηγορα μερικες φωτοφγραφιες με το κινητο και μετα την αφησα να το απολαυσει. Δυστυχως το κινητο εχει χαμηλη αναλυση και όχι ζουμ.

Μιάμιση ωρα δεν σταματησε το τρεξιμο και το περπατημα. Και είχε τρεξει και περπατησει περιπου μια ωρα πολύ νωρις το πρωι!

Σε λιγο θα ξαναβγουμε γιατι αρχισε να σκαει μεσα. Και φυσικα ξανα το βραδυ.
Η εκτονωση δεν ειναι ποτέ αρκετη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θα φύγω από την Αθήνα...πάει τελειωσε.....Το πήρα απόφαση...
Ο ένας με τα βουνά ο άλλος με τα λαγκάδια....δεν είναι κατάσταση αυτή...

Α!Ωραίες και οι φωτο Άρη!!!:D

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
φίλε μπράβο

απίθανες φωτογραφίες ,πανέμορφος σκύλος-

είσαι τυχερός που ζεις σε τόσο ομορφο μέρος !

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και τα καλαμπόκια!Και τα καλαμπόκια!!!!
Πως τα ξέχασα τα καλαμπόκια!!!!!:D:D:D:D:p:p:p

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Πω πω πανεμορφα μεροι και τελειες φωτω...

πολυ ομορφο μερος μακαρει να γνωριζα και εγω τοσο καλα τα μεροι μας εδω γυρο για να μπορουσαμε και εμεις τις κυριακες μας να της κανουμε τοσο ομορφες...

Χμ,,,, ενδιαφερων για σκυλοσυναντηση με τα σκυλουδια μας χιχι

να την χαιρετσε την κουκλα σας πολυ ομορφες παντα τετειες ομορφες στιγμες να εχεται...

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Και γω καθε φορα που βλεπω τετοιες φωτος, αναρωτιεμαι τι κανω στην αθηνα!! Πολυ ωραιες εικονες harry..τυχερη η σκυλα!! :)

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Αντε να δω με τη ορεξη θα βγω εγω τωρα στο κοντινο 'μινι παρκακι δεν χωραμε λεμεεεε'....:(

Εκπληκτικες φώτο, πανεμορφη σκύλα ;)
Το νερο δεν την ενοχλει που ειναι τοσο κρυο αυτο το καιρο? Συγνωμη αν ρωταω πατατα...αλλα δεν γνωριζω μεχρι που φτανει η αντοχη τους.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σας ευχαριστω πολύ. Αρα δεν την βλεπω μονο εγω σαν κούκλα :D

Αν ζεις στην Ξανθη, πραγματικα δεν υπαρχει δικαιολογια για να μην βγαζεις τον σκυλο στη φυση να τρεχει και να ξεδίνει εστω για λιγη ωρα.

Πεντε λεπτα από το σπιτι υπαρχει ένα υπεροχο πευκοδάσος και αν πεις να οδηγησεις λιγο περισσοτερο (15 με 30 λεπτα) αρχιζουν τα πιο ωραια. Οξιές καστανιες, καρυδιες και πολλα άλλα.

Στο ποταμι παμε για μπανιο και καθαριοτητα περιπου μια φορα το μηνα. Ηρα και μπανιέρα δεν ταιριάζουν καθολου.

killah, νομιζω ότι η Ηρα θα προτιμουσε το νερο λιγο πιο κρυο!

Σκουμπι, οντως πολλοι αλλαζουν δρομο στο περασμα μας. Μαλλον φταιει το χρωμα :D

Σαρα, να και τα καλαμποκια. Προϊόντα του κτηματος, τα ξεράναμε για σπόρο του χρονου με το καλό.

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Εχω που εχω την ταση να την κανω απο την Αθηνα βλεπω και αυτο το πανεμορφο μερος και τρελενομαι!!!!!
Θα παω μεχρη την βαρημποπη να ξεδοσω:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea