Στα στενά του Νέστου

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Ένα από τα ωραιότερα σκυλιά που έχω δει, σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας.

Δεν χρειάζεται Άρη να πω κάτι περισσότερο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
τρελλή ζήλια σου λέω... αυτή η ομορφία συντροφία με το σκυλί σου δεν πληρώνεται με τίποτα! να έχετε πάντα τόση ομορφία στη συμβίωση σας! να στε καλα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μου φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα κάνω διακοπές στην Ξάνθη μετά του Μουφ! Θα τρελλαθεί από τη χαρά του! :) Λέτε να δέχονται Μούφια στα ξενοδοχεία?

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Ένα από τα ωραιότερα σκυλιά που έχω δει, σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας.

Δεν χρειάζεται Άρη να πω κάτι περισσότερο.
+1

Και εγώ αυτό που είπε ο Άγης σκέφτηκα :cool:

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
εχω πάει στο Νεστο και ειναι απο τα ποιο ομορφα μερη που εχω επισκευτει!Οι φωτογραφιες ειναι πολυ ωραιες...:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Εγω δε σας ζηλεύω ... σας μισώ... η ανασφάλεια μου δε με αφήνει να αποχωριστώ αυτη την πανασχημη τσιμεντούπολη:cool:

Καρακουκλαρα η Ηρα!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγω δε σας ζηλεύω ... σας μισώ... η ανασφάλεια μου δε με αφήνει να αποχωριστώ αυτη την πανασχημη τσιμεντούπολη:cool:
Μπα, άμα επαγγελματικά είμαι καλά και δεδομένου ότι οι επικοινωνίες είναι προηγμένες σήμερα, δεν πλησιάζω τσιμεντούπολη που να μου τάξεις σουβλάκι! Έχω δει βλαμένους στη ζωή μου να καταστρέφουν τη ζωή τους διότι, λέει, θέλουν να ζήσουν στο Τσιμπικάγο, ή, ακόμα χειρότερα, στη Νέα Υόρκη!! Ν' αφήσω δε εκείνη την άλλη αηδία, το Λος Άντζελες. Καλαμπόκια και πάλι καλαμπόκια!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πόσο δίκιο έχεις Sara....
Eγώ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι να ψαχτώ επαγγελματικά μακρυά απο την αθήνα...
Δεν ξέρωαν θα το πάρω απόφαση αλλά το σκέφτομαι πια πολύ σοβαρά!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φοιβο, μπορω να σε βοηθησω να το ξανασκεφτεις βαζοντας φωτογραφιες και από άλλα μερη με την πρωτη ευκαιρια που θα παω με τα σκυλια :-\"

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, ρε σεις. Είχα πάει πρόσφατα στη Νέα Υόρκη να δω μια φιλενάδα που είναι τρελλή και παλαβή με το Μανχάτταν και μένει σε μια τρύπα και θα έμενε και σε ακόμα μικρότερη τρύπα αρκεί να βρίσκεται στο Μανχάτταν. Να μη σας πω καλύτερα πόσο κ@λο έχει κάνει και την προσωπική της ζωή για να μένει στη μαλακία. Ήμαστε λοιπόν μαζί στον παμβρώμικο υπόγειο και πήρε το μάτι μου μια κίνηση στις γραμμές στου τρένου κάπου στη γωνία. Ο εγκέφαλός μου κατέγραψε αρουραίους τεραστίων διαστάσεων, σα γάτες τουλάχιστον και μάλιστα χοντρές γάτες. Και ΠΟΛΛΟΥΣ!! Ε, δεν το πίστεψα, είπα κάνουνε πουλάκια τα μάτια μου. Ρωτάω τη φιλενάδα αν όντως βλέπω αρουραίους ή αν έχω πάθει σχιζοφρένεια ή κάτι άλλο και μου το επιβεβαίωσε σα να μου έλεγε "ε ναι, εκείνο που πετάει στον αέρα είναι πουλί"! Και δε μιλάμε τώρα για έναν και δυο. Μιλαμε για την πανίδα του ηλίθιου εκείνου μέρους που είναι κυρίως αρουραίοι και κατσαρίδες που μάλιστα οι τελευταίες είναι κόκκινες, μεγάλες και πετάνε!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί δεν ανησυχούν μήπως πάθουν βουβωνική πανώλη αντί να τσιρίζουν για την Η1Ν1 γρίππη.

ΔΕ μένω εκεί πέρα που να με πληρώνουνε χρυσή!! Πού είναι τα καλαμπόκιααααααααααααα?!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης