Στειρωση...Αποριες!!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Καλησπερα!!θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα που εχω ακουσει για την στειρωση..αν ισχυουν και αν δεν ισχυουν τελικα τι ισχυει!!!
Ισχυουν τα εξης:
1ον:ηρεμει ο σκυλος
2ον:Δεν ειναι τοσο κυριαρχικος;

Ευχαριστω!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ποιος ειναι ο λογος που θελεις να τον στειρωσεις;

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ειναι αρκετα επιθετικος με τα αλλα σκυλια!!!αρσενικοθηλυκα!!!Επισης σημαδευει ΟΛΕΣ τις κολωνες που ειναι στον δρομο μας!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
το οτι είναι επιθετικός θα λυθεί με εκπαίδευση ,δεν έχει σχέση η στείρωση.
Βασικά δεν ξέρω τι αποτελεί λόγο να στειρώσει κάποιος το σκυλο του (κι ας είναι το ένα απο τα δυο δικά μου στειρωμένο) ,αλλά νομίζω οτι αυτό είναι θέμα εκπαίδευσης.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Η επιθετικότητα είναι θέμα εκπαίδευσης.
Όλα τά αρσενικα μαρκάρουν τις κολώνες . Ακόμα καί όταν δέν τους έχει μείνει σταγόνα .

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Οταν μιλαω για επιθετικοτητα μιλαω οταν ειναι μακρια απο τα σκυλια..οταν παμε κοντα μυριζονται κανονικα,εκτος αν κανει το λαθος το αλλο μεχρι να ερθουμε σε τετοια αποσταση να γαυγισει οποτε εχουμε συναυλια!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Φώτη παραπάνω που είπα οτι δεν ξέρω για ποιο λογο κάποιος επιλέγει να στειρώσει το σκυλί του δε το είπε με διάθεση να σε κρίνω, απλα είναι μια απορία που έχω.Γιατί δηλαδή το κάνουν οι άνθρωποι χωρίς να έχουν αρσενικό-θυληκό μέσα στο σπίτι.
Όσο γι'αυτο που λες, το ίδιο ακριβώς κάνει ο δικός μου που είναι κούταβος ακόμα και το κάνει απο την πρώτη φορά που βγήκε βόλτα,απο μακρυά φωνάζει και όταν πλησιάζει με τον άλλο σκύλο μυρίζονται- παιζουν κανονικά

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ναι αλλα ο αλλος που βλεπει εναν λυκο να λυσαει δεν πλησιαζει οποτε το προβλημα απλα μεγαλωνει!!!
Επισης επειδη εχω το γνωστο θεμα που φευγω απο το σπιτι και χαλαει τον κοσμο,ελεγα αν ηταν στειρωμενος να τον αφηνα με το γερμανικο θηλυκο της μητριας για να μην γαυγιζει οταν λειπω τουλαχιστον!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αν το θυληκο δεν ειναι στις μερες του τοτε νομιζω οτι μπορεις να τα αφήσεις μαζί και χωρις στείρωση(μαλλον θα μας πουν οι εμπειροτεροι)
πάντως θα υπάρχει κάποιος να επιτηρεί τα σκυλιά ή θα είναι μόνα τους; γιατι δυο σκυλιά χωρις επίβλεψη δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Στον χωρο θα ειναι μονα τους αλλα καποιος ειναι σε επιφυλακη συνεχεια!!!Βεβαια ειναι απλα μια σκεψη που εχω κανει,τιποτα παραπανω!!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ναι αν δεν ειναι σε οιστρο δεν υπαρχει προβλημα.

Βεβαια...Παλουκι στο παλουκι,θα μπει κανενα που λεει ο λαος...

Επισης δυο σκυλια που δεν γνωριζονται ή εχουν ελαχιστες επαφες δεν ξερεις τι θα κανουν οταν ειναι μονα τους.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ε καλα δεν θα τα αφησω και κατευθειαν μονα τους..θα δω πρωτα τι γινεται μεταξυ τους,αν και βεβαια για τον οιστρο τωρα...δεν εχω ιδεα προσωπικα!!!δεν ξερω η μητρια με το γερμανικο αν εχει..αλλα δεεεεεεν νομιζω!!!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Λογικα τό θηλυκό πρέπει νά στειρωθει (έτσι κι αλλιώς δηλαδή γιά λίγους υγείας) καί Οχι τό αρσενικό.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2