Στειρωση...Αποριες!!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Εχουμε σοβαρη αλλαγη συμπεριφορας μετα απο δυο εβδομαδες της στειρωσης!μεσα στο σπιτι ηταν κυριος!!!πλεον εχει αρχισει και δαγκωνει παντοφλες παπουτσια αλλα δεν τα καταστρεφει!!!ενω του εχω δωσει ενα ζευγαρι παει και περνει αλλες και αυτες δεν τις ακουμπαει!!!τι μπορει να παιζει εχει καμια ιδεα κανεις;

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
οπως τον πηγαινα τον παω,δεν εχω αλλαξει κατι σε αυτο εκτος απο τις πρωτες μερες με τα ραμματα που πηγαιναμε πιο νορμαλ!!!αλλα εχει κι αλλα θεματα,σαν να θελει 3 βολτες μου φαινεται απο θεμα αναγκης,γτ εχει κανει κανα δυο φορες στην αυλη ενω δεν εκανε ποτε!!!!ιδεες ακουω!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πιθανοτατα ναι. Μεχρι να "φτιαξει" το ολο συστημα ξανα. Στις θηλυκιες τουλαχιστον αυτο ισχυει πολλες φορες.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Γιατι μια τετοια εντυπωση μου εχει δωσει κι εμενα μεσα στην καθημερινοτητα μετα την στειρωση και τις πρωτες μερες της αποβλακωσης!υπαρχει περιπτωση να γινονται ολα δηλαδη επειδη θελει να βγει για την αναγκη του;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Γιατι μια τετοια εντυπωση μου εχει δωσει κι εμενα μεσα στην καθημερινοτητα μετα την στειρωση και τις πρωτες μερες της αποβλακωσης!υπαρχει περιπτωση να γινονται ολα δηλαδη επειδη θελει να βγει για την αναγκη του;
Ναι πιθανον να θελει να "αδειαζει" πιο συχνα? Απο νερο? Πινει μεγαλυτερη ποσοτητα?

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ε καλα και πριν δεν επινε και λιγο οποτε μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω.ασε που επειδη κλασσικα γεμιζει τριχες το νερο το αλλαζω οποτε παλι δεν μπορω απο εκει να καταλαβω!!!αλλα τετοια εντυπωση εχω.υπαρχει περιπτωση δηλαδη τις παντοφλες πχ να τις τρωει απο αγχος η να μου λεει εεεε θελω βολτα και να το κανει γι αυτο;σορρυ αν απαντησες και ξαναρωταω αλλα χαθηκα λιγο με τα ναι!!

Kwnstadina

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
98
0
32
Εκαλη,Αθηνα
twitter.com
Να κανω και εγω μια ερωτηση που αφορα την στειρωση? Καποια στιγμη ειχα παει σε εκτροφειο Γερμανικο Ποιμενικου γιατι ενδιαφερομουν για τη ρατσα. Ενα εκτροφειο που νομιζω εχει καλο ονομα και στο φορουμ και ειχα μεινει ευχαριστημενη. Οταν ειχα ρωτησει τον εκτροφεα αν πρεπει στειρωσουμε το σκυλι οταν φτασει στην καταλληλη ηλικια(θυληκο θελαμε) μου ειπε οχι γιατι λεει το σκυλι θα "πεσει" ψυχολογικα και θα παχυνει.Αποτι μου ειπε ομως ο κτηνιατρος ο οποιος ρωτησα και ειναι γενικα υπερ της στειρωσης δεν ισχυει κατι τετοιο. Τελικα τι ισχυει ομως? Οι εκτροφεις δεν θα επρεπε να ειναι υπερ του οτιδηποτε κανει καλο στο σκυλι που σου δινουν?

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Θα σου απαντήσω με ενα ακραίο παράδειγμα μεν , αλλα κάνε την αντίστοιχη αναλογία και try to get the point .

Εχω εδω και 4 ημέρες πυρετό με διάρροιες πονοκέφαλο και εμετούς . Να κάνω αυτό που μου είπε ο γιατρός στο νοσοκομείο/ιατρείο για να γίνω καλά ή να αλοιφτώ και να φάω το ματζούνι της γιαγιάς μου που εχει πατάτες κολοκυθάκια , τριαντάφυλλο και δυόσμο ?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Tα υπερ και τα κατα εχουν συζητηθει πολλες φορες στο φορουμ.

Ειναι καθαρα δικη σου αποφαση. Για εμενα ειναι υποχρεωση η στειρωση. Οπως το βλεπει ο καθενας.....