Δεν χανεις τιποτα.Βρε σεις, εδώ κατάφερα να τα δω εγώ...
πλην της μοκέτας δηλαδή, που όντως παραμένει μοκέτα:shock:
Δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο όσο το μποξερ και το λαμπραντορ.
Δεν χανεις τιποτα.Βρε σεις, εδώ κατάφερα να τα δω εγώ...
πλην της μοκέτας δηλαδή, που όντως παραμένει μοκέτα:shock:
Χαχαχαχ,Ακριβως!!Εγω μεσα σε 2 μερες εχω δει οτι στερεογραμμα υπαρχει στο νετ!Παντως οταν καταφερνεις για πρωτη φορα να δεις ενα στερεογραμμα, μετα κολλας και θελεις να δεις οσα περισσοτερα γινετε. Ειναι οντως απιστευτο οτι μπορεις να δεις ενα σχεδιο να ξεπετιετε απο το πουθενα.
Παντως οταν καταφερνεις για πρωτη φορα να δεις ενα στερεογραμμα, μετα κολλας και θελεις να δεις οσα περισσοτερα γινετε. Ειναι οντως απιστευτο οτι μπορεις να δεις ενα σχεδιο να ξεπετιετε απο το πουθενα.
ενα ευκολο
![]()
Να ενα ευκολο.Δεν κρυβει εικονα,αλλα μπορεις ευκολα να εστιασεις οπως θα εστιαζες και στα κανονικα.Εσείς που έχετε εμπειρία με αυτά δεν μας ξεκινάτε απο κανένα πιο εύκολο....
Οκ!Ok
Μόνο την μοκέτα εξακολουθώ να μην μπορώ να δω. Αλλά μην μας κατέβεις όλο το ιντερνετ με τέτοια.
Το πιάσαμε το νόημα.
Και νοιώθουμε και μια αναγούλα...![]()
Σωστός σε όλα σου!Δεν μπορει να τα βλεπει η mareco, και εγω να μην μπορω....σκεφτηκε αναβοντας τσιγαρο. Και ρουφωντας μια γουλια απο το12χρονης ωριμανσης ουισκι του, στηθηκε στην οθονη του υπολογιστη.....
Ωχ,ωχ!Καμπανες ακουω...Εντυπωσιακά πάντως, δεν μπορώ να πω...αλλά είναι για μας τα νιάτα μόνο...:-\":flip:
Για τα νιατα και για τους φιλους του Johnnie Walker Black Label, ειπε ο Τζοναθαν και χαμογελασε πονηρα....Εντυπωσιακά πάντως, δεν μπορώ να πω...αλλά είναι για μας τα νιάτα μόνο...:-\":flip: