Στραβό δόντι

E

Emma89

Guest
Καλημέρα σας, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σας παρακαλώ. Η Diana μου είναι 6 μηνών ημίαιμο και τώρα έχει αρχίσει να βγάζει τα καινούρια δόντια κτλ. Ωστόσο έχω ένα πρόβλημα καθώς στο μπροστά αριστερά το μεγάλο (ξέρετε αυτό το ψηλό, δεν ξέρω πως το λένε) δεν της έχει πέσει ακόμα το παλιό όμως από την μέσα μεριά έχει σκάσει το καινούριο. Τι πρέπει να κάνω; Να περιμένω να πέσει το παλιό; Φοβάμαι μην την δημιουργήσει κανένα θέμα και πονάει. Δυστυχώς δεν κάθεται να της το βγάλω γωτογραφία να σας το δείξω. Τι να κάνω; Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!

E

Emma89

Guest
Σας ευχαριστώ, απλά φοβήθηκα μην της δημιουργήσει κανένα θέμα στο δόντι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
@Emma89 όταν έχεις ιατρικές ανησυχίες, ασχέτως του πόσο σοβαρές νομίζεις ότι είναι, το σωστό είναι, να ρωτάς τον γιατρό σου.

• Like
Reactions: Emma89

E

Emma89

Guest
Συμφωνώ, απλά είπα να πάρω μια πρώτη από το forum και μετά αναλογως θα ρωτήσω τον γιατρό. Ευχαριστώ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Συμφωνώ, απλά είπα να πάρω μια πρώτη από το forum και μετά αναλογως θα ρωτήσω τον γιατρό. Ευχαριστώ.
Ανάποδα τα λες. Πρώτη [και τελευταία] παίρνεις από τον γιατρό. Το φόρουμ, καλό απλά θα είναι, να το ενημερώνεις, για να εμπλουτίζει τις ακαδημαικές του γνώσεις. Και δεν εννοώ σε καμμία περίπτωση, ότι είναι λάθος η εκτίμηση του Τάσου και η οδηγία που σου έδωσε. Το σχόλιό μου αφορά αποκλειστικά το "Τι να κάνω;" του πρώτου ποστ σου. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις, είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου :)

• Like

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οτι θα κανες κ ενα επρόκειτο για ανθρώπινο δοντι...
Περιμένεις μπας κ πεσει το παλιό,δεν το πειράζεις εσυ εντωμεταξύ,δε βαζεις χέρι
Αλλα αν το δεις κ δεν πέφτει,πρεπει να πας στον κτηνιατρο να το βγαλει εκείνος
συνηθως πεφτουν μονα τους παντως,τζαμπα αγχωνεσαι

• Like