Συγχαρητήρια!

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Πραγματικά σας αξίζουν πολλά "ΜΠΡΑΒΟ!" για την προσπάθεια που κάνετε με αυτό το φόρουμ!
Ένα φόρουμ που δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από αντίστοιχα ξένα σε επίπεδο συζητήσεων αλλά και γνώσεων.
Φόρουμ με άποψη σε πολλά κυνοφιλικά θέματα και όχι μόνο.

Μπράβο σε όλους! =D>

Εγώ είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμε αρκετά χρόνια με τα σκυλιά.
Αυτή τη στιγμή έχω ένα Ντόμπερμαν,τον Έκτορα,μαύρο-πύρηνο,11 ετών.
Τώρα λόγο εργασίας είμαι μακρυά του αλλά έχουμε περάσει πολλά και καλά χρόνια "αυτοκόλλητοι" πράγμα που με κάνει να στεναχωριέμε τώρα.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :)

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Καλωσόρισες Μιχάλη! Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Συγχαρητήρια σε σένα που έχεις τον 11χρονο Έκτωρα, και βρηκες και εμάς. Είμαστε λίγοι όσοι έχουμε μεγάλα σκυλιά εδώ μέσα. Μακάρι να γίνουμε περισσότεροι, διότι η εμπειρία σου θα είναι χρήσιμη σε όλους.

Καλώς ορίσατε

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Καλώς ήρθες...

.

Καλως ήρθες και εσύ στην παρέα μας... και σ΄ ευχαριστούμε πολύ, για τα καλά σου λόγια.

Εύχομαι να πολλές δημιουργικές συμμετοχές...

Να χαίρεσαι βέβαια και τον Έκτωρά σου.

Όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο φίλος μας ο "amangos" η εμπειρία σου, σίγουρα μας είναι πολύτιμη...

Δοθήσης ευκαιρίας, να ρωτήσω και κάτι, το οποίο ήθελα να μάθω από καιρό, αλλά δεν είχε τύχει.

Το πύρινο ντόμπερμαν, είναι διαφορετικό από το ντόμπερμαν το οποίο γνωρίζουμε ???
Είναι εντελώς μαύρο...???

Αν η ερώτησή μου είναι για γέλια..., ζητώ συγνώμη, αλλά ήθελα να μάθω...???

.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
To Ντόπερμαν υπάρχει σε μάυρο - πύρινο (καφέ) όπως το ροτβάιλερ,
και σε καφέ - πύρινο όπου το καφέ αντικαθιστά το μαύρο.
Στην Αμερική υπάρχει και ''μπλε'' το χρώμα περίπου του Μαστίνο Ναπολιτάνο, αλλά στην Ευρώπη δεν αναγνωρίζεται. ΅Είναι το ίδιο ακριβώς, ανεξαρτήτου χρώματος.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Στην Αμερική υπάρχει και ''μπλε'' το χρώμα περίπου του Μαστίνο Ναπολιτάνο, αλλά στην Ευρώπη δεν αναγνωρίζεται.
Το AKC στην Αμερική αναγνωρίζει το ¨μπλε¨ χρώμα, όπως και για περίπου 100 χρόνια το αναγνώριζε το ευρωπαϊκό FCI στα ντόμπερμαν, σήμερα όχι. Αν σε κάποιο εκτροφείο Ευρώπης γεννιούνται ‘μπλε’ κουτάβια παίρνουν κανονικά πιστοποιητικό γεννήσεως, δεν μπορούν: να πάρουν μέρος στης εκθέσεις και να χρησιμοποιούνται στην εκτροφή. Αν κάποιο ευρωπαϊκό εκτροφείο πουλήσει το ‘μπλε’ κουτάβι ντόμπερμαν στην Αμερική εκεί μπορεί να γίνει και Champion :).

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Ευχαριστώ πολύ...

.

Σας ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα ότι υπάρχει και "μπλε", στο οποίο έχω και ιδιαίτερη αδυναμία, αφού είναι και το ντουντούνι μου μπλε...!!!!

.