Καλό και το photoshop, αλλά δεν έχει σχέση με τη λήψη μιας καλής φωτογραφίας.Υστερώ στο photoshop![]()
Ή μάλλον δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.
Nαι! Το κατέβασα και στις δικές σου φωτό, βλέπω όλες τις πληροφορίες.το photobucket που χρησιμοποιώ για να ανεβάσω φωτο, τις κρατάει τις ρυθμίσεις;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε παιδιά, μήπως να οργανώσουμε ένα σεμινάριο σκυλοφωτογραφίας μια μέρα??
Ναι βρε παιδιάΓια εμάς που είμαστε μακριά και μας αρέσει τι θα γίνει...? θα μπορούσαμε και μάθημα απο τους πιο έμπειρους μέσω φόρουμ. Δηλαδή κάποιος λέει την θεωρία, βάζει χρονικό περιθώριο πχ μία εβδομάδα, τραβάμε φωτο βάση της θεωρίας, την ανεβάζουμε και κατόπιν γίνονται σχόλια πρώτα απο τον δάσκαλο!!και μετά απο τους υπόλοιπους. Όχι σχόλια τύπου καλωσορίσματος, εκπαίδευσης και τέτοιααααα![]()
εγω παιδια εχω σοβαρο θεμα ,ειμαι εντελως μονη μου και τα μαυρα πυρινα πρεπει να τα στησω για να βγαλω φωτο ,συνηθως δαγκωνω μπαλακι και το κραταω στο στομα μου και με τη μηχανη βγαζω φωτο ,την οποια και δεν ξερω καθολου,αλλα κανονικα χρειαζομαι και καποιον να κρατα τον οδηγο του σκυλου ,προσφερεται κανεις ? για κουταβια μιλαω μην φοβαστε
![]()
ναι βρε, ό,τι θες πες μουεγω παιδια εχω σοβαρο θεμα ,ειμαι εντελως μονη μου και τα μαυρα πυρινα πρεπει να τα στησω για να βγαλω φωτο ,συνηθως δαγκωνω μπαλακι και το κραταω στο στομα μου και με τη μηχανη βγαζω φωτο ,την οποια και δεν ξερω καθολου,αλλα κανονικα χρειαζομαι και καποιον να κρατα τον οδηγο του σκυλου ,προσφερεται κανεις ? για κουταβια μιλαω μην φοβαστε
![]()
Eτσι ε? Θα ηθελα επισης να σου πω οτι θα χρειαστεις περισσοτερα απο ενα σεμιναριο για να μην καταστρεφεις φωτογραφικα τα σκυλιά σουante μπας και γλυτωσω τα εκνευριστικα σχολια της αμαλιας.....![]()