Συμβουλές φωτογράφισης σκύλου

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υστερώ στο photoshop

Ή μάλλον δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.
Καλό και το photoshop, αλλά δεν έχει σχέση με τη λήψη μιας καλής φωτογραφίας.
Αν μάθεις να καδράρεις και να αναγνωρίζεις το φως γύρω σου, έχεις το βασικότερο μέρος της καλής φωτογραφίας εξασφαλισμένο :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ε... :-\" Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα? Όχι, δε λέει! :p:lol:
Σοβαρά τώρα... Εγώ μέσα είμαι*, αλλά θέλει λίγο χρόνο προετοιμασίας... Καθώς επίσης και χώρο. Αν και αν έχει καλό καιρό, ίσως είναι καλύτερα να γίνει σε εξωτερικό χώρο. (για να γίνει και πρακτικό με λήψεις επί τόπου)

*Εννοώ να βοηθήσω με όποιον τρόπο χρειαστεί, όχι απαραίτητα να το οργανώσω ή να το κάνω εγώ! :)

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Πολύ ενδιαφερον θέμα!

Μου αρεσει πολυ να φωτογραφιζω σκυλια, αν και δεν έχω καμια μα καμια γνωση πανω σε αυτο.

Αν αποφασισετε για σεμιναριο, διαθετω το σπιτι μου, αν δεν σας πεφτει μακρια, εχουμε και (κοτερο :D) κηπο για εξωτερικα μαθηματα!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ βάζω την οργάνωση, κανένα πρόβλημα.... ! ΟΚ, ας ωριμάσει λίγο η ιδέα και το βλέπουμε. :) Συνεχίστε με τα διαδικτυακά τιπ προς το παρόν. :)

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Ρε παιδιά, μήπως να οργανώσουμε ένα σεμινάριο σκυλοφωτογραφίας μια μέρα??
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ΑΥτό για το photoshop το είπα γιατί ιδιαίτερα θέματα φωτισμού μπορείς να διορθώσεις σε μεγάλο βαθμό με το πρόγραμμα. Επίσης να επισημάνω οτι όταν μια φωτογραφία μου παίρνει καλά σχόλια, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί δεν εχω χρησιμοποιήσει καμία επεξεργασία. Ταυτόχρονα όμως κάποιες άλλες φωτογραφίες θα ήταν πολύ καλύτερες αν το είχα κάνει)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Για εμάς που είμαστε μακριά και μας αρέσει τι θα γίνει...? θα μπορούσαμε και μάθημα απο τους πιο έμπειρους μέσω φόρουμ. Δηλαδή κάποιος λέει την θεωρία, βάζει χρονικό περιθώριο πχ μία εβδομάδα, τραβάμε φωτο βάση της θεωρίας, την ανεβάζουμε και κατόπιν γίνονται σχόλια πρώτα απο τον δάσκαλο!!και μετά απο τους υπόλοιπους. Όχι σχόλια τύπου καλωσορίσματος, εκπαίδευσης και τέτοιααααα:D:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Για εμάς που είμαστε μακριά και μας αρέσει τι θα γίνει...? θα μπορούσαμε και μάθημα απο τους πιο έμπειρους μέσω φόρουμ. Δηλαδή κάποιος λέει την θεωρία, βάζει χρονικό περιθώριο πχ μία εβδομάδα, τραβάμε φωτο βάση της θεωρίας, την ανεβάζουμε και κατόπιν γίνονται σχόλια πρώτα απο τον δάσκαλο!!και μετά απο τους υπόλοιπους. Όχι σχόλια τύπου καλωσορίσματος, εκπαίδευσης και τέτοιααααα:D:D:D
Ναι βρε παιδιά :D

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω παιδια εχω σοβαρο θεμα ,ειμαι εντελως μονη μου και τα μαυρα πυρινα πρεπει να τα στησω για να βγαλω φωτο ,συνηθως δαγκωνω μπαλακι και το κραταω στο στομα μου και με τη μηχανη βγαζω φωτο ,την οποια και δεν ξερω καθολου :( ,αλλα κανονικα χρειαζομαι και καποιον να κρατα τον οδηγο του σκυλου ,προσφερεται κανεις ? για κουταβια μιλαω μην φοβαστε :D

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
εγω παιδια εχω σοβαρο θεμα ,ειμαι εντελως μονη μου και τα μαυρα πυρινα πρεπει να τα στησω για να βγαλω φωτο ,συνηθως δαγκωνω μπαλακι και το κραταω στο στομα μου και με τη μηχανη βγαζω φωτο ,την οποια και δεν ξερω καθολου :( ,αλλα κανονικα χρειαζομαι και καποιον να κρατα τον οδηγο του σκυλου ,προσφερεται κανεις ? για κουταβια μιλαω μην φοβαστε :D

Εγω!
Και εγω το ιδιο προβλημα εχω για να βγαλω στημμενες φωτογραφιες!
Οταν ειναι φτιαγμενη και ομορφη η μικρη μου μαυρη ,η μαμα μου δεν μπορει να με βοηθησει !Χεχε

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ναι βρε, ό,τι θες πες μου :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
ante μπας και γλυτωσω τα εκνευριστικα σχολια της αμαλιας..... :mad:
Eτσι ε? Θα ηθελα επισης να σου πω οτι θα χρειαστεις περισσοτερα απο ενα σεμιναριο για να μην καταστρεφεις φωτογραφικα τα σκυλιά σου:D

Πολυ ενδιαφέρον ποστ! Ευχαριστούμε:)
Θα θέλαμε και μερικά tips και για λευκοσκυλα ;)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ξαναζωντανεύω το θέμα γιατί πήρα μια φωτογραφική της προκοπής :D

Ακόμα στη φάση "αυτόματο" είμαι αλλά τώρα μαθαίνω τα shutter speed & focal length θα δούμε τι θα γίνει ;)