Συμβουλες για χάπια.

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Ο κτηνίατρος μου έδωσε για τον Πάνα (9 μηνων)
κάποια χάπια που λέγονται Saroten τα οποία λέει καταπολεμούν την επιθύμια του να τρέχει πίσω απο τα θηλυκά αλλα και να τσακώνεται με τα αρσενικά.Μου είπε οτι δεν έχει καμμία απολύτως επίπτωση ούτε στην ορεξή του για φαγήτο και νερό,ούτε στην ορεξή του για παιχνίδι και γενικά καμμία επίπτωση στην διαθεσή του και την συμπεριφορά του.Μάλιστα μου είπε να αρχίσω να του τα δίνω όταν παρατηρήσω οτι έχει μεγάλη επιθυμία για τα παραπάνω που ανέφερα.Μου ειπε οτι ειναι ανάλογα τον σκύλο και σε άλλα πιανει σε 2 μέρες και σε άλλα σε μια εβδομαδα.Για δοσολογία του έδωσε μισό χάπι την ημέρα για μλια εβδομάδα.Έχει ξαναακούσει κάποιος το συγκεκριμένο σκεύασμα?Η γενικά ξέρει κάτι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πρώτη φορά το ακούω...Θεωρείται ηρεμιστικό? (Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό. )
Αντί να χαπακώνεις τον σκύλο δεν είναι πιο απλό να τον έχεις με λουρί υπό επίβλεψη?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Από το link που παρέθεσα παραπάνω...

• Amitriptyline is in a class of drugs called tricyclic antidepressants. It affects chemicals in the brain that may become unbalanced and cause depression.
  • Amitriptyline is used to relieve symptoms of depression such as feelings of sadness, worthlessness, or guilt; loss of interest in daily activities; changes in appetite; tiredness; sleeping too much; insomnia; and thoughts of death or suicide. It is also sometimes used to treat certain types of pain.
Πες μου ότι έχω κάνει λάθος και δεν είναι αυτό το φάρμακο...?

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Kαι εγω αυτά ειδα και ειπα να ρωτησω.Ελεγα μηπως ξερετε αν στα σκυλια λειτουργει διαφορετικα απο οτι στους ανθρωπους(γιατι το χρησιμοποιουν και ανθρωποι)..!

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Πρώτη φορά το ακούω...Θεωρείται ηρεμιστικό? (Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό. )
Αντί να χαπακώνεις τον σκύλο δεν είναι πιο απλό να τον έχεις με λουρί υπό επίβλεψη?

Eννοείται οτι ειναι με λουρί και επιτηρηση απλα επειδη καναμε μια συζητηση για στειρωση μου ειπε οτι αυτος δεν θα στειρωνε τον σκυλο του αν ειχε και μου ειπε αν το προβλημα του ειναι η επιθετικοτητα και η επιθυμια του για θηλυκα η λυση ειναι αυτα τα χαπια.Μου ειπε οτι δεν ειναι ηρεμιστικα οτι δεν εχουν καμμια επιπτωση απλα ηρεμουν οι ορμονες του.Ορμονικα δηλαδη.