Συμπεριφορά σκύλου στο ερέθισμα της δίτροχης μηχανής…

Πώς συμπεριφέρεται ο σκύλος σας στο άκουσμα μιας δίτροχης μηχανής (ταχυδρόμος, delive

• Γαυγίζει λίγο

Votes: 2 5,6%
  • Γαυγίζει μόνο αν σταματήσει στη πόρτα

Votes: 7 19,4%
  • Γαυγίζει ασταμάτητα

Votes: 3 8,3%
  • Είναι αδιάφορος

Votes: 22 61,1%
  • Γαυγίζει επιθετικά

Votes: 2 5,6%
  • Περιμένει ευκαιρία για επίθεση (καρτέρι)

Votes: 1 2,8%
  • Κάνει σβούρες, γαυγίζει, τρέχει, κλπ…

• Παίρνει επιθετική στάση

• Φεύγει

Votes: 0 0,0%
  • Κλαίει

• Μπαίνει στο σπίτι του

• Λερώνεται…(τα κάνει πάνω του)

• Έρχεται σε εμενα

• Γαυγ/ίζει σε συγκεκριμένα μηχανάκια

• Συνήθως γαυγίζει μόνο το βράδυ

• Total voters
    36

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
εχουμε τοσες πολλες γατες κ σκυλια που κοβουν βολτες στο παρκακι ακριβως απεξω απο το σπιτι , που τα μηχανακια μας αφηνουν αδιαφορους...
εαν ερχεται σε εμας,σιγα μην γαυγισει..για να τον μαλωσουμε κ να τον αφησουμε εξω απο το τσιμπουσι ? λες κ θα του διναμε..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμένα και οι δύο ,αν σταματήσει μπροστά στη πόρτα, αρχίζουν να γαυγίζουν σαν τρελλοί Επειδή ξέρουν ότι :

1 Αν είναι για εμάς, σίγουρα θα τσιμπήσουν και αυτοί κάτι
Αν δεν είναι για φαγητό,ευκαιρία να κάνουμε καινούργιους φίλους !!! (τραγικό)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και μένα ρε παιδί μου αυτό με το ντελίβερι έχει πολύ πλάκα!!!
Άμα καταλάβει ότι πρόκειτε για φαί την πιάνει τρέλα. και ας μην της έχω δώσει να φάει ποτέ φαστ φούντ!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
πλέον αδιάφορη
παλιά ήθελε να το πιάσει με τα δόντια της και να το βάλει κάτω
μία φορά την μάζεψα με μία "μαρσπιεδιά" σε όλο το σώμα-ευτυχώς μόνο μαυρίλα απο το πλαστικό
μετά άρχισα εντατικό πρόγραμμα απευαισθητοποίησης με μακρόσυρτο μηηηηηηηη μόλις εμφανιζόταν μηχανάκι και όταν πέρναγε χωρίς να έχει φύγει τρέχοντας και γαυγίζοντας την έκανα βασίλισσα
έχει ενάμιση χρόνο να κυνηγήσει μηχανάκι...ευτυχώς...μπορεί πλέον να είναι αραχτή δίπλα μου-να περνάει παπί με "χωρίς εξάτμιση" εγώ να θέλω να πετάξω τασάκι και αυτή να μην κουνάει βλέφαρο

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ο μικρος γαυγιζει σα τρελος αλλα αυτος δε μετραει γαυγιζει με τα παντα.ο μεγαλος στα νιατα του εβγενε στο μπαλκονι και γινοταν χαμος ακουγες τα καγκελα πος τα κοπαναγε με τη μανια του τωρα στα γεραματα ριχνει κανα γαυγιασμα μονο(αμα το ακουσει).εκεινο που μου κανε εντυπωση παντα σε οσους περναγαν με ντουντουκα ειδικα στον βασιλη το γλυκα δε γαβγιζε αλλα εκανε το λυκο(ααααουουουουουουουου)μεχρι να σταματησει να τον ακουει..

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Μηχανακια (και διαφορα αλλα) τα γαυγιζει οταν ειμαστε εξω βολτα και την νυχτα μεσα στην ησυχια αν ακουσει και τρομαξει την πιανει ενα σεληνιασμα για λιγο αλλα μετα σταματαει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
δεν κάνει απολύτως τίποτα, μόνο αν σταματήσει μπροστά από την πόρτα μας θα γυρίσει το κεφάλι του να δει (δεν θα σηκωθεί απλά θα γυρίσει). Μόνο αν σταθεί όρθιος ο ντελιβεράς έξω από την πόρτα θα αρχίσει το πράγμα να έχει ενδιαφέρον ;-)
Mια απο τα ιδια!
Βεβαια εξαιρειται η μηχανη του Ακη που απο τη στροφη την παιρνουμε χαμπαρι και αρχιζουμε το μουρμουριτο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης