Συνάντηση γονέων & κηδεμόνων το Σ/Κ!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γεια σας! Σκεφτομουν το σ/κ που μας ερχετε να κανονησουμε μια συναντηση οσοι θελουν απο την αθηνα(εκει μενω) να βρεθουμε σε καποιο μερος να γνωριστουμε εμεις κ τα σκυλια μας!!

Ακουω προτασεις εγω μενο στην αγια παρασκευη κ ειμαι διατεθημενος κ μεχρι εκτος αθηνων να παω σε αποσταση περιπου 1ωρα!!

Υ.γ : θα ηθελα πολυ να γνωρισω της γαλλομαδες frenchie,vrmode! Αν μπορειτε πειτε μου τις προτασεις σας για σ/κ!

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλη ιδεα!
Ακουο που και ποτε!

Βασικα εμεις με την Βασσω (vrmode) παμε και καθε κυριακη οποσδηποτε πολυ πρωι στα βασιλικα κτηματα με τα κοριτσια μας.
Επειδη κανει πια ακρετη ζεστη, καλο ειναι να παμε η πρωι- η απογευμα. Αλλα απογευμα Σ/Κ εκει περα γινεται πανζουρλισμος απο κοσμο και το πιο πιθανο να μας κανουν παρατηρηση για τα σκυλια.
Αμα μας πεις κανα αλλο μερος- εμεις μαλλον μεσα!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Τους γαλλομπαμπάδες δεν;

Ντροπή ακούει και το παιδί!!!!:p
Δεν ημαστε ολοι ισα και ομοια αλλο prestige εχουν οι γαλλομαμαδες και αλλο prestige εχουν οι γαλλομπαμπαδες χαχαχαχαχα........

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Καλη ιδεα!
Ακουο που και ποτε!

Βασικα εμεις με την Βασσω (vrmode) παμε και καθε κυριακη οποσδηποτε πολυ πρωι στα βασιλικα κτηματα με τα κοριτσια μας.
Επειδη κανει πια ακρετη ζεστη, καλο ειναι να παμε η πρωι- η απογευμα. Αλλα απογευμα Σ/Κ εκει περα γινεται πανζουρλισμος απο κοσμο και το πιο πιθανο να μας κανουν παρατηρηση για τα σκυλια.
Αμα μας πεις κανα αλλο μερος- εμεις μαλλον μεσα!
Νομιζω οτι σου αξιζει λιγο ξεκουραση τι λες ?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Και εγω γαλλομπαμπας ειμαι κ νεος, απλα ηθελα πολυ να γνωρισω τις συγκεκριμενς γαλλομαμαδες γιατι με βοηθησαν πολυ στα πρωτα βηματα μου σαν μπαμπας :D. Δεν ξερω που ειναι τα βασιλικα κτηματα δεν εχω προβλημα με την ωρα αν κ το πρωι τον βγαζει η μαμα κ το απογευμα εγω γιατι εχω κ ενα θεμα σαν Νεουδι που ειμαι με το ξυπνημα(χαχα) αλλα για το αγορι μου ξυπναω κ πρωι οτι αποφασησει η παρεα.
Εμεις εδω στην αγια παρασκευη εχουμε ενα περιφραγμενο μερος που τα πηγαινουμε τα σκυλακια μας κ τα αφηνουμε ελευθερα αλλα μην φανταστεις τπτ οργανωμενο εχει τσιμεντο κ γυρω γυρω δεντρα,χωμα,λουλουδια, γρασιδι ειναι αρκετα μεγαλο συνηθως ειμαστε 3-4ατομα δλδ 3-4σκυλακια αλλα υπαρχουν κ φορες που ειμαστε κ 8σκυλακια :D.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Νομιζω οτι σου αξιζει λιγο ξεκουραση τι λες ?
Μαρεσει που με σκεφτεσαι!!! Νασαι καλα!

Αλλα εγω ετσι και αλλιως ειμαι πολυ πρωινη- σηκωνομαι καθε μερα 5.30-6 η ωρα.
Προτιμω να ξεκουραστο Σαββατο/Κυριακη- μεσημερη.

Τα βασιλικα κτηματα ( η αλλιως "το Τατοι- κοντα Βαρημπομπι) ειναι ενας "απεραντος δασος" με πολλες αλανες, οπου μπορουμε να αφησουμε τα σκυλια μας ελευθερα να τρεξουν και να παιξουν.
Το μονο προβλημα εκει ειναι, οτι απο της 11 και μετα μαζευει παρα πολυ κοσμο.

Εμεις της κυριακες συναντιομαστε 8 η ωρα στο παρκινγκ εκει περα, τετοια εποχη.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να έρθουμε κι εμείς? :D
Αμα κοπανισεις αρκετη ωρα την μουρη του σκυλου σου στον τοιχο- και καταφερνεις με καπιο τροπο να του κοντυνεις τα ποδια και να του σηκοσεις τα αυτια- περναει και για γαλλικο και εισαι μεσα σιγουρα!

Αλλιως- νομιζω οτι δεν γινεται με τιποτα!

*πλακα κανω- οποιος θελει, ας ερθει. Αλλα να αποφασισουμε που, πως και ποτε.

Εχω να προτινω και το Παρκο Τριτσι ( στο Ιλιον) αν και εκει μαζευει πολυ κοσμο και δεν ειναι τοσο ευκολα να αφησεις τα σκυλια εκει ελευθερα- εχει κατα καιρους και καπιοα αδεσποτα, που δεν εχουν παντα φιλικες διαθεσεις ( εχω ακουσει για πολλα επισοδια).

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν εχω προβλημα να ερθω οπουδηποτε αν μου εξηγησετε πως φυσικα, σαν πιο εμπειρες ξερετε περισοτερους χωρους κ για αυτο αφηνω σε εσας την επιλογη.. Φυσικα κ μπορει να ερθει οποιος θελει αν και ακομα δεν βλεπω πολλες συμμετοχές κ προτασεις για μερη που μπορουμε να παμε τα σκυλακια μας !!

Ελα να βλεπω Προτασεις κ Συμμετοχες!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αποφασίστε εσείς και θα σας ακολουθήσουμε... έχουν καιρό να τρομοκρατήσουν russellaki τα γαλλάκια:D

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Πειτε κ εσεις καμια ιδεα ομως για να εχουμε πολλες επιλογες ! Κατι που εχετε ακουσει οτι ειναι ωραια καπου που εχετε παει με το σκυλο σας κ ειναι ωραια !

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Εγω δεν εχω τουτου για αυτο δεν μπορω να προτινω Φιλεναδα εκει που μενεις δεν εχει κατι καλο μπας και παρω ταξι και ερθω και εγω?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Φιλεναδα; Αν αναφερεσε σε μενα ειμαι φιλεναδος (χαχα)..
Μερος να προτεινω εχω εκει που μενω περιφραγμενο αγια παρασκευη μενω απλα δεν ειναι κατι οργανομενο!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eχει διευκρινιστει αν ειναι για Σαββατο ή Κυριακη? Η τοποθεσια στον Καρεα που ειχανε παει καποιοι 1/5, ηταν επισης καλη απο οτι ειδα στις φωτο.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Οχι μωρε απλα ας μεινουμε στο θεμα!! Εγω ειμαι ευκολος ανθρωπος, κ σαβατο κ κυριακη μπορω!! Κ πρωι κ απογευμα εκτος κυριακης 5:30-8:30 (ειναι ο τελικος μπασκετ)!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ας πουμε τοτε Σαββατο 9 η ωρα το πρωι στο Τατοι/Βασιληκα???

Προλαβαινουμε και τα ψωνια μας μετα- και οτι αλλο προκυπτει!

Σε παλιοτερα Θεματα των συνατησεων εκει εχει και αναλυτηκη οδηγεια, για το πως φτανει κανεις εκει.
@ Stamtina
Θα σε επαιρνα εγω- αλλα με 2 ανθρωπους και 4 σκυλια ειναι ηδη πληρες το Ατος μου!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Frenchie. Εσεις πηγαινετε εκει το σ/κ ουτος σι αλλος;
Εγω δεν εχω προβλημα ερχομαι,κ αν μπορω να παρω καποιον ας μου πει μενω αγια.παρασκευη.
Θα ηθελα να ερθει κ η μαμα να σας γνωρισει αλλα σαββατο λογο μαγαζιου κολιετε, ισως το κανονισουμε κ για κυριακη!!
Εγω ειμαι ΜΕΣΑ για σαββατο 9:00!!