Συνάντηση γονέων & κηδεμόνων το Σ/Κ!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Λογο ΠΑΝΑΘΑ(Εlli το σηκωσαμε)! δεν ημουν παρον σε αυτες τις συζητησεις που διαβαζω, οι φωτογραφιες ειναι τελεις θα σας δωσω κ ε-μαιλ για να μου τις στειλετε αν ειναι ευκολο!!
Οσο για τα κιλα μας το δικο μου ειναι 13(ΠΑΝΑΘΑΑΑΑ)! Σημερα νομιζω το ευχαριστήθηκαν ολα την εξοχη λιγο η σκαρλετ να εχει ενα παραπωνο για τις γλωσσες αλλα εκανε τα Aggility τους !!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πολυ ωραιος ο μικρος, πρεπει να ριχνετε πολυ γελιο...:)
Ο μικρος ειναι αποθεωση!
Μεσα σε ολα- τρεχει, κανει κολοτουμπες, επιθεσεις στους μεγαλους- κοιλεται κατω, κουβαλαει ξυλαρακια, εξεταζει τα παντα!
Αλλα το καλυτερο ηταν οταν πηγε να ανεβει σε ενα υψοματακι- ετρεξε με φορα-πηδηξε και επεσε μεσα σε κατι ψιλα χωρταρια ( πιο ψιλα απο το μποι του). Αλλα δεν τον σταματησε ουτε αυτο- ανακαθησε, μαζεψε δυναμεις και ανεβηκε!- σαν κουνελακι.
Ειναι απιθανος!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Λογο ΠΑΝΑΘΑ(Εlli το σηκωσαμε)! δεν ημουν παρον σε αυτες τις συζητησεις που διαβαζω, οι φωτογραφιες ειναι τελεις θα σας δωσω κ ε-μαιλ για να μου τις στειλετε αν ειναι ευκολο!!
Οσο για τα κιλα μας το δικο μου ειναι 13(ΠΑΝΑΘΑΑΑΑ)! Σημερα νομιζω το ευχαριστήθηκαν ολα την εξοχη λιγο η σκαρλετ να εχει ενα παραπωνο για τις γλωσσες αλλα εκανε τα Aggility τους !!
α ναι....εμεις το κατσιο δεν το μπορουμε....θελει εκτονωση η μικρη...και η μεγαλη :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Είναι όντως απίθανα σκυλιά τα γαλλάκια! Τόσο γλυκά που εμείς οι άγγλοι παραβλέπουμε <την χώρα καταγωγής> τους!:D

Αγγλία - Γαλλία συμμαχία:p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Αυτο με την κολοτουμπα πρεπει να ηταν ολα τα λεφτα ημουν απο πανω κ δεν το ειδα καλα!!
Την αλλα φορα πρεπει να το κανουμε στουντιο το μερος, 2-3καμερες τριποδα να τις στησουμε κ να τις αφησουμε να τραβανε για κανα 2ωρο ωστε να μην χασουμε τπτ!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μυρίζει ο αέρας Παρίσι βρε παιδί μου...:)
Καπου εκει διπλα ειναι ο πυργος του Άϊφελ και ο Σηκουάνας, αλλα δεν φαινονται στις φωτο...:p:maria:

Χωρις πλακα τωρα, μια χαρα παρεα εχουν στησει τα παιδια με τα γαλλακια. Αυξανονται και πληθυνονται και στο τελος θα γεμισουν τη γη !!!:D:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Χωρις πλακα τωρα, μια χαρα παρεα εχουν στησει τα παιδια με τα γαλλακια. Αυξανονται και πληθυνονται και στο τελος θα γεμισουν τη γη !!!:D:D
Αυτοί είναι πολλοί ...εμείς είμαστε και λίγοι και σκόρπιοι...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ας γεμισουν πρωτα τα σπιτια μας κ κατι θα κανουμε κ για τη γη, μετα θα γυρισουμε κ ταινια frenchies vs World :) χαχαχα !!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.821
8.018
Στο τέλος θα υπάρχουν 5-6 subforums με διάφορες φυλές και το μειν φορουμ θα είναι όλο αφιερωμένο στους γάλλους...Mon dieu...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αυτοί είναι πολλοί ...εμείς είμαστε και λίγοι και σκόρπιοι...
Κι εσεις κι εμεις πατριωτισα μπορει να ειμαστε λιγοι, ομως η ενεργεια μας κανει για πολλα:p
εχω δει jack να εκτινασεται χωρις φορα λες κι απο κατω ειχε τραμπολινο:p

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
39
Π.Φάληρο
Κάντε πλάκα άμα έρθει και ο karotsas μετά θα λέγονται
τα Βασιλικά κτήματα των Γάλλων :D:D:D!!!!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Κάντε πλάκα άμα έρθει και ο karotsas μετά θα λέγονται
τα Βασιλικά κτήματα των Γάλλων :D:D:D!!!!
Το προφητευσα εγω θα κυριαρχησουμε στο φορουμ.Κρυφτειτε αυξανομαστε...........