Συνάντηση γονέων & κηδεμόνων το Σ/Κ!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εαν στην εκδηλωση υπαρχει και ''λάκος'', μπορει να ερθουμε και εμεις...

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
γιατι δεν πηγαίνετε πάρκο τρίτση που είναι υπέροχο μέρος; θελει κανείς σας μια μαμα με 2 καβαλιέ για φόρτωμα; και επειδη είμαι πολύ αγαπητή κ θα γίνει σφαγή, δωροδοκω με μπουκάλι με μείγμα από αιθέρια έλαια για σκνίπα τσιμπούρια ψύλλους , το καλύτερο της αγοράς, χα χα χα!
Μου αρεσει η δωροδοκια μακαρυ να ειχα τουτου και δεκα καβαλιερ εβαζα

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
χα χα χα' εμ ο τζαμπας λέει η μαδερ, πέθανε. Για ψυχική οδύνη είναι μωρέ..τέλος πάντων. Θα δω τι θα κανω.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Τελικα που καταληξαμε? Κυριακη ή Σαββατο?
Και απο οτι καταλαβα μιλαμε για τατοι σωστα?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εχουμε κ λεμε, εγω μπορω κ σαββατο κ κυριακη αν θελετε οποιοι θελετε το κανουμε κ τις δυο μερες την κυριακη μπορω να φερω κ τη μαμα μιας κ το σαββατο δουλευει!! Frenchie, εσεις πηγαινετε τα σ/κ εκει ουτος σι αλλος η τα βγαζετε κοντα στο σπιτι;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Οι γαλλίδες μας (vrmode & FrenchieFan) πάνε κάθε Σαββ/ριακο απο τα χαράματα για να μη τους δει ο ήλιος. Αν πετύχετε καμιά με λασπομένες μπότες full στα αδιάβροχα, ή ακούσετε τρομακτικό λαχάνιασμα μέσα στο δάσος πολύ πιθανόν αυτές θα είναι. Κάποιες φορές θα δείτε και τα γαλλικά να προσποιούνται τα τσοπανόσκυλα με κάτι πρόβατα που υπάρχουν εκεί γύρω... :D

Σήμερα δεν έβρεξε, οπότε αν κανονίσατε για άυριο μάλλον θα έρθω.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Τελεια οποτε μπορει να το καθηεροσω για σ/κ να πηγαινω εκει θα δω κ ποσο ειναι η αποσταση κ βλεπουμε.. Εγω αυριο θα παω σιγουρα να τις γνωρισω να παρω κ συμβουλες για το αγορι μου. Εχεις ξαναπαει εκει ΜπιγκΜπιλλι ? Ποση ωρα κανεις απο γλυφαδα ? Υπαρχει κατι που θα επρεπε να ξερω για το χωρο αυτο να εχω κατι μαζι μου ?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ειπαμε στα βασιλικα κτηματα στο τατοι 9.00 το σαββατο . δεν γνωριζω πως ακριβως θα παω κ εγω αλλα θα το ψαξω , εχεις ξαναπαει ?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τελεια οποτε μπορει να το καθηεροσω για σ/κ να πηγαινω εκει θα δω κ ποσο ειναι η αποσταση κ βλεπουμε.. Εγω αυριο θα παω σιγουρα να τις γνωρισω να παρω κ συμβουλες για το αγορι μου. Εχεις ξαναπαει εκει ΜπιγκΜπιλλι ? Ποση ωρα κανεις απο γλυφαδα ? Υπαρχει κατι που θα επρεπε να ξερω για το χωρο αυτο να εχω κατι μαζι μου ?
Έχω πάει αρκετές φορές. Πρωινές ώρες και με ήρεμη οδήγηση σε μια ώρα είμαι εκεί. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι όποιος νέος έρχεται κερνάει και φαγητό :D

Τελικά εκός απο τον Cisse και FrenchieFan ποιός άλλος θα έρθει?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν εχω προβλημα σαν νεος να κερασω !! Αρα καπου τοσο θα κανω κ εγω απο αγια παρασκευη μαλιστα ΤΕΛΕΙΑ ! Ανυπομωνω ηδη , μαλλον θα ερθει κ η scarlett , ισως η vrmode δεν θυμαμαι αλλους :D

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Σιγουρα θα παμε το σαββατο αλλα αν το κανονισουμε παμε κ κυριακη σταματινα !!! θα σε ενημερωσουμε μαλλον το σαββατο μετα την πρωινη μας βολτα !

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
O άσπρος σίφουνας ξαναχτύπησε!;)

Λοιπόν κάποια post διεγράφησαν ως off topic και κάποια μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα!

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
39
Π.Φάληρο
Λοιπόν η frenchiefan και η vrmode πάνε ΚΥΡΙΑΚΗ χαράματα!!!!

Οπότε για να έρθουμε και εμείς (εγώ και η stamatina) Κυριακή μπορούμε!

Και σκεφτόμουνα αν μπορούσατε ποιο νωρίς!

Το Σαββάτο ξεχάστε το κατα εμέ!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ποσο πιο πρωι την κυριακη μωρε ? Μια μερα εχουμε να κοιμηθουμε κ λιγο! Μαλλον δουλεβεις περιεργες ωρες συμπεριλαμβανομένου κ Κυριακη απο οτι βλεπω.. Ομως επειδη ειμαι ευκολος ανθρωπος κ καλόβολος εγω θα ακουλουθησω σε οτι αποφασίσει η παρεα !