Συναντηση Κυνηγου με Θηραμα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εεε
χμμμμ
αιλουροειδή?εννοείς?
και πώς το εννοείς? μόνος του ή με 2-3 σκυλιά ακόμα? και τα "γατιά" τα έχουν ντουφεκίσει πρώτα ή μπα?

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
εεε
χμμμμ
αιλουροειδή?εννοείς?
και πώς το εννοείς? μόνος του ή με 2-3 σκυλιά ακόμα? και τα "γατιά" τα έχουν ντουφεκίσει πρώτα ή μπα?
Πουμα !
Το τυφεκιο στο κυνηγι στην Αργεντινη θεωρειται ντροπη, φλωρια.
Αρα μαλλον μονος του.
Ισως μαζι με κανα 2 κοκονια παρεα :)

Last edited:

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Και ακατάλληλο,φαντάσου σκύλο κουβάρι με το θήραμα,και από πίσω κάποιος να σημαδέυει:eek:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
στο κηνυγι του Puma το θεμα ειναι να μην χτυπησει τον σκυλο στην κοιλια.(ευαισθητο πολυ σημειο,το οποιο στοχευουν τα αιλουροειδη).

Βαγγελη,δεν πιστευω να συνεχιζεις να διαβαζεις τιποτε "καταραμενα" βιβλια σαν του Ηancock του τρελου Συνταγματαρχη?:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Πούμα !!!
φανταζόμουν πως αφού τα ντουφεκίσουν το ντόγκο τα κυνηγάει και τα αποτελειώνει.....
τρομερό!!!

(τα κοκόνια για δόλωμα τα βάζουν???)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
ασχετο,αλλα εμενα δυσκολο μου φαινεται παλι...ξερω κ εγω...?το πουμα ρε παιδια?παντως οποιο βιντεο κ αν ειδα ,δεν με επεισε.εχει κ με αρκουδες.οι οποιες δεν εχουν νυχια ουτε κ δοντια κ ειναι κ αλισοδεμενες...τα πουμα μαλλον ειναι μικρα γατακια κ οχι ενιληκα ζωα.

κατα τα αλλα,ολα τα σκυλια στις φωτο ειναι πολυ ομορφα!!!!λαμποργκινι που θα ελεγε κ ο ιακωβος!ε?χεχεχε

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ειμαι λατρης μιας αλλης φυλης...

ομως δεν μπορω να μην αναγνωρισω τις φυλες που εξακολουθουν να εργαζονται στις μερες μας...

εργασια σε πραγματικες συνθηκες!

dogopumarr5[1]..jpg
gringo20072ai7[1]&#46.jpg

συνεχιζεται...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ε σε μερικές φωτογραφίες τα θηράματα φοράνε περιλαίμιο και σχεδόν σε όλες τις υπόλοιπες υπάρχει περίφραξη τριγύρω
βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί όταν η συνθήκες είναι κανονικού κυνηγιού και όχι εκπαιδευσης δεν υπάρχει χρόνος για φωτογραφίες ή έστω όταν η μάχη γίνεται δεν υπάρχουν άνθρωποι κοντά....
χωρίς να θέλω να μειώσω βέβαια την δυναμικότητα της φυλής
ή
την αξία του τόπικ
:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
ο τεο πανω στον ενθουσιασμο του εκανε ενα λαθος...

λωρενς... τα σκυλια πριν δουλεψουν πρεπει να εκπαιδευτουν...
δεν εκπαιδευονται με μανικι...
δεν ειναι φωτογραφιες απο στημενους αγωνες με στοιχηματα.... εχει διαφορα
αυτα τα σκυλια μετα θα πρεπει να πανε στην φυση και να κυνηγησουν το αγριο θηραμα....
το πουμα ή τον καπρο.... που στην αρεντινη ακομα μαστιζουν τισ φαρμεσ και τα κοπαδια...
εκει ειναι πραγματικες συνθηκες......

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
συμφωνω στο να εκπαιδευτουν φυσικα...καμια αντιρηση.προσεξτε για να μην παρεξηγηθω...δεν απαξιωνω κ εγω την ρατσα,τους ανθρωπους κατηγορω..

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
το θεμα ειναι τι αντιλαμβανεται κανεις ως πραγματικη συνθηκη.

εγω ας πουμε,αντιλαμβανομαι την αμεση επαφη του σκυλου με το θηραμα (Puma,Καπρος) ειτε ειναι σε φαρμα,ειτε στην φυση.

επισης οι φωτογραφιες δεν ειναι ολες απο φαρμα...

[video=youtube;90OQ0--25G8]http://www.youtube.com/watch?v=90OQ0--25G8&feature=related[/video]

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
κανεις doguero δεν θαβαζε τις συγκεκριμενες ή παρομοιες φωτο...περα απο ειδικο site για dogo..
οι περισσοτερες δε ειναι απο αργεντινη κι εκτροφεια απο χωρες οπου επιτρεπεται ακομα το κυνηγι και με καποιο τροπο πρεπει να πιστοποιησουν οτι τα ζωα τους ειναι ικανα προς εργασια....
οι τελευταιες φωτο πρεπει να ειναι απο πραγματικο κυνηγι....
σε τετοιο γουρουνι δεν βαζει κανεις τρια ντογκο... εκτος αν το βρηκαν τα σκυλια...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ θα ξαναεμφανιστώ ως άσχετος....
τα αγριογούρουνα δηλαδή,στο κυνήγι με ντόγκο, δεν τα τουφεκίζουν??????τα πιάνουν τα σκυλιά στα ίσια ???????????

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
ναι..
οπως βλεπεις και στις φωτο...
τα σκυλια πιανουν το γουρουνι απο το κεφαλι συνηθως αυτια, μουσουδα, και το κρατανε μεχρι να ερθει ο κυνηγος, ο οποιος με ενα μαχαιρι κατευθειαν στην καρδια το τελειωνει..
τοτε και μονο τοτε τα ντογκο αφηνουν το θηραμα...
για το γουρουνι ειναι λιγοτερο βαναυσος τροπος απο αυτον του κυνηγιου με το οπλο,
για τον κυνηγο επισης ειναι περισοτερο αθλος, απο το οπλο....
εννοειται οτι το δεσιμο με τα σκυλια σου ειναι τετοιο, οταν σου εμπιστευονται κι εμπιστευεσαι την ζωή σου....
λειτουργειτε και ειστε μια αγελη..... κυριολεκτικα

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia