Συναντηση Κυνηγου με Θηραμα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
μαλλον κατι θα εγινε...εμφανιζει μερικα στην αρχη και ενα στο τελος απο αυτα που μετακινηθηκαν.

καποιο κολλημα θα ειναι.

(γιατι αποκλειεται να ειναι λαθος μου!...:rolleyes::D:D)

θα λυθει,θα καθαριστει απο τα offtopic (σαν και αυτο) και θα ειναι παλι ετοιμο.
Το παρων παρακαλω να διαγραφει φιλε Teobullmastiff.
Ο krisai ξεκινησε ενα θαυμασιο θεμα για την αθλητικη παρουσια (fit) της φυλης, παραθετοντας μαλιστα ορισμενα εξαιρετικα δειγματα. Αντι ομως να καταθεσουνε την αποψη τους οι "κρεμασμενοι" απο το subforum μη dogueros, αρχισανε τις παπαντζες.
Κατα τα αλλα δεν απαξιωνουνε τη ρατσα. Στο συγκεκριμενο(fit) θεμα, θα ελεγα ευθαρσως πως σε ορισμενα κειμενα, η ανοησια περισσεψε.
Εκανες μια φιλοτιμη προσπαθεια να ανοιξεις καινουριο θεμα σχετικο και μπραβο σου.
Ετσι αναγκαστηκες να τα μεταφερεις, αλλου, το συστημα "κολλησε" και καταληξαμε να χαθει ο μπουσουλας.
Σε χρειαζομαστε πιο αυταρχικο λοιπον και μολις βλεπεις εκτος θεματος κειμενα που συνδυαζονται με την αφελεια, να τα διαγραφεις χωρις δευτερη σκεψη .
Ευχαριστω.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
αυριο που θα μπει ο admin θα το λυσει αυτο το μικρο προβληματακι που προεκυψε.

με συγχωρειτε για την οποια αναστατωση.

η θεση του mod οπως θα εχεις καταλαβει,δεν ειναι ευκολη...ειναι περιεργη αρκετα θα ελεγα.

ομως θα ζυγισω σοβαρα την γνωμη σου.

και παλι συγνωμη!

(θα σβηστει και αυτο.)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
αγαπητε ιακωβε μαλλον παρεξηγεισες το χιουμορ μου!το κακο του γραπτου λογου..αυτα τα σκυλια ειναι οντως λαμποργκινη ρε φιλε!!!τα αλλα δε,στις αλλες φωτο που ειναι χτυπημενα....ανατριχιλα....παντως δεν ειναι κ λιγο βαρβαρο για το σκυλι?οι ιδιοκτητες τους δεν τα λυπουντε?ειναι καθαρα εργαλειο?η πρωτη φωτο με το χτυπημενο σκυλι ειναι πραγματικα λιγακι σοκινγκ...να ρωτησω κατι αλλο?δεν υπαρχουν τιποτα προστατευτικα?αυτα τα γιλεκα που φορανε ειναι κατι τετοιο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Φοβαμαι οτι η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη να δεχτει τετοιες εικονες παιδια.... προσφατα χαρακτηριστηκε ο σκυλος μου δολοφονος γιατι καποιος διαβασε ενα σχετικο αρθρο...
Λαυρεντη ολα τα σκυλια που "δουλευουν πραγματικα" ειναι κατα καποιο τροπο εργαλεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι....
Εγω στη συζητηση αυτη θα μεινω στο θαρρος που δειχνουν αυτα τα σκυλια και σε μια κουβεντα που μου εχει πει μια εκτροφεας .. "ενα σωστο dogo μολις γυρισει απο το κυνηγι θα ανεβει στο κρεβατι με πιτσιρικια αγκαλια"

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Φοβαμαι οτι η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη να δεχτει τετοιες εικονες παιδια
δεν έχει να κάνει με την χώρα, γενικά μιλώντας πάντως οι εικόνες κυνηγιού και ειδικά θηλαστικών ενοχλούν πολλούς και καλό θα ήταν να μοιράζονται σε στενούς κύκλους για αποφυγή παρεξηγήσεων.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
γενικα το κυνηγι ανεξαρτητως τον τροπο που διεξαγεται ειναι ενα "βιαιο" σπορ....
απλα να τονισω οτι δεν ειναι τυχαιο απο τον Μαρτη του 2009 που υπαρχει το υποφορουμ, ουτε ενας dogouero δεν ανεβασε παρομοιες εικονες ή βιντεο....... να μην πουμε οτι ειναι ολοι αντιθετοι με την συγκεκριμενη κινηση....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
γενικα το κυνηγι ανεξαρτητως τον τροπο που διεξαγεται ειναι ενα "βιαιο" σπορ....
απλα να τονισω οτι δεν ειναι τυχαιο απο τον Μαρτη του 2009 που υπαρχει το υποφορουμ, ουτε ενας dogouero δεν ανεβασε παρομοιες εικονες ή βιντεο....... να μην πουμε οτι ειναι ολοι αντιθετοι με την συγκεκριμενη κινηση....
αυτό κατάλαβα και εγώ και νομίζω ο Προμηθέας είχε τοποθετηθεί σε αυτό παλιότερα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...το πουμα ή τον καπρο.... που στην αρεντινη ακομα μαστιζουν τισ φαρμεσ και τα κοπαδια...
εκει ειναι πραγματικες συνθηκες......
Πάλεψα και, μετά από ώρα, βρήκα το ...κουράγιο να αρθρώσω κι εγώ δυό λέξεις...
Είμαι σίγουρος ότι ο Πέτρος, στη ρήμη του λόγου του, ανέφερε τη φράση που υπογραμμίζω...
Σίγουρα, τα κοπάδια και οι φάρμες πρέπει να προστατευτούν... Και μιλάει ένας άνθρωπος που λατρεύει τα τσοπανόσκυλα κάθε φυλής, που κατ' εξοχή ...επιτελούν αυτό το έργο (οι ...manager μας, που λέει και η σχετική διαφήμιση)...

Αλλά, σε λίγο, τα πούμα και οι κάπροι (μαζί με άλλα είδη) δεν θα υπάρχουν για να "μαστίζουν" τις περιοχές...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
γιαννη θα συμφωνησω στο ημισυ με τα λεγομενα σου....
αν δειχναμε ενα βιντεο ενος ελληνικου ποιμενικου πανω στην εργασια του.... να παλευει με εναν λυκο... σιγουρα οι αντιδρασεις θα ηταν μικροτερες.... κι ομως το ιδιο επικινδυνο ειναι προς εξαφανιση και ο λυκος...
δεν το ανεφερα καταλαθος την υπογραμμμιση ... ενσυνειδητα εγινε τελειως......
ειναι διαφορετικο το κυνηγι με dogo που εκ των πραγματων πας για ενα δυο το πολυ θηραματα απο το να βγεις με ενα οπλο και να αποδεκατισεις τον οποιοδηποτε πληθυσμο...
και ας μου επιτραπει να αναφερω ( αν και γνωριζω οτι προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα...)
οτι καλυτερα 5 λεπτα "ταλαιπωρια" που κρατα στο βιντεο.... παρα μια εβδομαδα να ψυχοραγει σε καποιο "γιατακι"...
ηδη αναφερθηκα σε πολυ περισσοτερα απο οσα ηθελα... ελπιζω να μην υπαρχουν αποριες, θεσεις και αντιθεσεις σιγουρα οπως σε καθε θεμα...
εγω δεν θελω να συνεχισω παραπανω και θα μου επιτρεψετε να αποχωρησω απο το συγκεκριμενο θεμα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ο ποιμενικός προστατευει το κοπάδι αλλά και τους λύκους απο την ανθρώπινη αντίδραση, γι αυτό και ο αρκτούρος προωθεί τον ελληνικό ποιμενικό.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...αν δειχναμε ενα βιντεο ενος ελληνικου ποιμενικου πανω στην εργασια του.... να παλευει με εναν λυκο... σιγουρα οι αντιδρασεις θα ηταν μικροτερες.... κι ομως το ιδιο επικινδυνο ειναι προς εξαφανιση και ο λυκος...
Με καλύπτεις, Πέτρο.
Και ο λύκος (και όχι μόνο) είναι ακόμα περισσότερο προς εξαφάνιση
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν κουβεντιάζαμε θα συμφωνούσαμε...:)

Υ.Γ. Ολοι, φαντάζομαι, θα συμφωνήσουμε πως τίποτα δεν είναι σε θέση να εξοντώσει τα διάφορα είδη περισσότερο από τον άνθρωπο...

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ερωτηση προς τους ανρθωπους που αγαπουν το Dogo.

θελετε να κλεισει και να σβηστει το θεμα?

για τον οποιοδηποτε λογο...ειτε επειδη δεν ειναι ετοιμη η χωρα μας ακομα,ειτε γιατι οι εικονες δειχνουν βια (?) (εγω μονο κυνηγι βλεπω),ειτε γιατι ειναι προσβλητικο το θεμα...

ειλικρινα δεν με πειραζει και ξαναγραφω..."συγνωμη εαν προσεβαλλα καποιους με το θεμα αυτο,δεν εγινε εσκεμμενα".

*ομως δεν μπορω να μην γραψω την προσωπικη μου αποψη....

για εμενα προσβλητικο και προκλητικο ειναι το ζιπουνακι στο σκυλι με 40 βαθμους,το σκυλι ντυμενο σαν νυχτεριδα κλπ.,και οχι η εργασια του σκυλου οποιασδηποτε μορφης.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Θελω να ρωτησω γιατι αυτα που βλεπω με τους καπρους και τα πουμα με βαζουν σε σκεψεις. Ενα πιτμπουλ θα μπορουσε να κανει την δουλεια του Ντογκο? Και αν οχι γιατι?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θοδωρή, καλησπέρα.

Επειδή υπήρξε επί του θέματος μία σχετικά "δύσκολη" συζήτηση, θα πρότεινα να μην συζητήσουμε εδώ τη σύγκριση αυτή.

Ετσι κι αλλιώς, θα βγαίναμε off-topic...:)

krisai

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
224
3
Το συγκεκριμενο βιντεο ειναι απο τον κυνηγετικο διαγωνισμο του club της βουλγαριας τον περασμενο σεπτεμβριο ,προβληθηκε απο την βουλγαρικη τηλεοραση ,ειναι ενα πολυ εξυπνο βιντεο που προβαλλει το ντογκο γιαυτο που ειναι πραγματικα(κυνηγος μεγαλου θηραματος)
χωρις να προσβαλλει καποιον που διαφωνει με το κυνηγι,δειτε το για να καταλαβουμε πως γινεται η εισαγωγη μιας φυλης σταδιακα χωρις
κραυγες και προκλησεις σε μερες που φαινεται πιο φυσιολογικο ενας σκυλος να δαγκωνει ανθρωπο παρα γουρουνι.....
http://www.youtube.com/watch?v=bHu6u91E81k

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πολυ ωραιο video Βαγγελη ! Ευχαριστουμε!!! Μακαρι να μπορουσαμε να καταλαβουμε και τι λενε!!
Η σκύλα στο 8.50 ποια ειναι? Πανεμορφη!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
το θεμα θα κλειδωθει.

δημιουργηθηκε με τις καλυτερες προθεσεις,ομως ισως δεν ειναι καταλληλο το εδαφος για τετοια ζητηματα.

καποια "θεματα" ειναι καλυτερα να μην αναλυονται σε ευρυτερους κυκλους.

να ευχαριστησω οσους συμμετειχαν.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia