Συνεχιζόμενη διάρροια

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Θίγεις πολύ "πονεμένο" θέμα τώρα. Ο μικρός μεγάλωσε με μία τροφη και οποιαδήποτε παρέκκλιση του δημιουργεί πρόβλημα. Μεγάλο λάθος η μη εισαγωγή ποικιλίας στην διατροφή του , δεν ξέρω αν την ευαισθησία την είχε ούτως ή άλλως ή την απέκτησε από την μονοφαγία, σίγουρα όμως είναι λάθος προσέγγιση.
κοιτα να δεις αυτο δεν το ειχα σκεφτει...σωστη σκεψη....γι΄αυτο η δικη μου που εχει αλλαξει αρκετες τροφες δεν ειχε ποτε θεμα?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν είναι μόνο η μονοφαγία ρε παιδιά. Κι εμείς τρώμε απ' όλα, μπορεί να τύχει να μας πειράξει κάτι.

(ο Floyd έχει σχετική ποικιλία... σχετική... Αλλά έφαγε μισή κονσέρβα φρίσκις και τα κακά του για μια μέρα ήταν φρικτά).

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
η μονοφαγια φταιει
παιδια σοβαρα? κι εγω που φοβομουν οτι μπορει και να της κανω κακο που καθε 6-7 μηνες αλλαζω τροφη χωνω και λιγο ποιοτικο κονσερβακι κλπ.?
παντως στομαχι και κακα ειναι πολυ καλα....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Προσωπικα της δινω απ' ολα*. Εχουμε μπριζολα θα της δωσω ενα κομματι.
Εχουμε μπιφτεκια/τηγανητους κεφτεδες; Θα τσιμπησει 2-3.
Εχουμε μοσχαρι κατσαρολας, θα παρει μιση μεριδα, κοκ.
Οχι για να χορτασει, αλλα για ποικιλια.

*εννοω κρεατικα ή ρυζι/πατατες οπως και αν ειναι μαγειρεμενα. Σε μικρη ποσοστητα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Προσωπικα της δινω απ' ολα*. Εχουμε μπριζολα θα της δωσω ενα κομματι.
Εχουμε μπιφτεκια/τηγανητους κεφτεδες; Θα τσιμπησει 2-3.
Εχουμε μοσχαρι κατσαρολας, θα παρει μιση μεριδα, κοκ.
Οχι για να χορτασει, αλλα για ποικιλια.

*εννοω κρεατικα ή ρυζι/πατατες οπως και αν ειναι μαγειρεμενα. Σε μικρη ποσοστητα.
δυστηχο σκυλι...κακοπερναει....:p
την ωρα που τρωτε γινεται αυτο? κατι σαν...αχ μου'πεσε κατω? :p

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεν ειναι φυσικο οταν ο σκυλος τρωει το ιδιο ακριβως πραγμα να αρωσταινει το στομαχι του και να μην αντεχει τις μεταβολες?
μεταβαση δε κανω ποτε.κ γω ταιζω σχεδον τα παντα.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
δυστηχο σκυλι...κακοπερναει....:p
την ωρα που τρωτε γινεται αυτο? κατι σαν...αχ μου'πεσε κατω? :p
Ναι καπως ετσι γινεται. :)
Ειναι τοσο καλη και ησυχη που δεν τηρω αυτο που λενε: Πρωτα να τρωει ο ανθρωπος και μετα ο σκυλος.

A, και πολλα καροτα!! Τρελαινεται για καροτα!!!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Η μικρή έχει θέμα με τα κακάκια της...πολύ μαλακά και βρωμοκοπάνε....άρα συμπέρανα πως η ρογιαλ που της ταιζε ο εκτροφεας της δε της πάει...πήρα μια Canine Caviar Olistic να δώ πως θα πάει...αν δε δω διαφορά θα αλλάξω σε καμιά μπελκάντο...πάντως δεν αντέχεται η μυρωδιά και έχει και πολλά αέρια...:rolleyes:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ναι ρε Σουπ, καλά κάνεις. Τα χωριατόσκυλά μας τρώνε ότι θες κ ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Μαγειρευτά, ξηρά -που σπάνια είναι διαδοχικά η ίδια... Η δική μου αν μου ξεφύγει κανά κοκκαλάκι κ το καταπιεί, τσουπ... Κολλίτιδα... :mad:

Αφού λοιπόν το μαγειρευτό θέλει προσοχή, της το δίνω για λιχουδιά και της έχω αλλάξει με αργόοο τρόπο 3-4 φορές ξηρά. Hill's, ProPlan, Royal και τώρα Acana. Μετά λέω να το πάρω από την αρχή :p. Παραλειποντας την 1η...:cool:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ναι καπως ετσι γινεται. :)
Ειναι τοσο καλη και ησυχη που δεν τηρω αυτο που λενε: Πρωτα να τρωει ο ανθρωπος και μετα ο σκυλος.

A, και πολλα καροτα!! Τρελαινεται για καροτα!!!
κι εμενα παρολες τις ενστασεις μου, της δινει ο αντρας μου το κατιτις της, στο πιατακι την ωρα που τρωμε....φωναξα, πλανταξα, τσακωθηκα στο τελος υποχωρησα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Η μικρή έχει θέμα με τα κακάκια της...πολύ μαλακά και βρωμοκοπάνε....άρα συμπέρανα πως η ρογιαλ που της ταιζε ο εκτροφεας της δε της πάει...πήρα μια Canine Caviar Olistic να δώ πως θα πάει...αν δε δω διαφορά θα αλλάξω σε καμιά μπελκάντο...πάντως δεν αντέχεται η μυρωδιά και έχει και πολλά αέρια...:rolleyes:
για πες πως θα πατε με αυτη...με ενδιαφερει....
η royal puppy φημιζεται για τα μαλακα και βρωμερα κακα...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
για πες πως θα πατε με αυτη...με ενδιαφερει....
η royal puppy φημιζεται για τα μαλακα και βρωμερα κακα...
Μιλάμε δεν υπάρχει...και ποσότητα...απο χτές το βράδυ έχει κάνει κακά 4 φορές...αν είναι δυνατόν...!!!Ελπίζω να της κάτσει,σαν συστατικά μου αρέσει..θα ενημερώσω :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Ναι ρε Σουπ, καλά κάνεις. Τα χωριατόσκυλά μας τρώνε ότι θες κ ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Μαγειρευτά, ξηρά -που σπάνια είναι διαδοχικά η ίδια... Η δική μου αν μου ξεφύγει κανά κοκκαλάκι κ το καταπιεί, τσουπ... Κολλίτιδα... :mad:

Αφού λοιπόν το μαγειρευτό θέλει προσοχή, της το δίνω για λιχουδιά και της έχω αλλάξει με αργόοο τρόπο 3-4 φορές ξηρά. Hill's, ProPlan, Royal και τώρα Acana. Μετά λέω να το πάρω από την αρχή :p. Παραλειποντας την 1η...:cool:
Το έχω ξαναγράψει κάπου.

Η Sue ήρθε σε εμένα στη ηλικία των 4 ετών και έτρωγε μόνο ξηρά. Μια λιχουδιά της έδινες και άρχιζε τους εμετούς και την διάρροια. Τώρα (9,5 χρονών πλέον) έχει γίνει ο καλός μύλος...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Το έχω ξαναγράψει κάπου.

Η Sue ήρθε σε εμένα στη ηλικία των 4 ετών και έτρωγε μόνο ξηρά. Μια λιχουδιά της έδινες και άρχιζε τους εμετούς και την διάρροια. Τώρα (9,5 χρονών πλέον) έχει γίνει ο καλός μύλος...
Αχ μωρέ Αλεξία μου, πονεμένη ιστορία!

Η δική μου 4,5 μηνών έπαθε μια γερή κρίση κολλίτιδας... Εβλεπες τους σπασμούς του εντέρου. Είχε φάει λίγη κροκέτα σκύλου φίλης. Από τότε αποφεύγουμε αρκετά πράγματα. Κυρίως τα πολλά λίπη κ εννοείται τα κόκκαλα. Μπορεί να της δώσω κάτι από ότι τρώμε εμείς για λιχουδιά κ εκτός από την κροκέτα της, στικάκια για τα δόντια, αποξηραμένα λουκανικάκια κ άλλα τέτοια τυποποιημένα.

Ωστόσο, γενικά με αγχώνει το θέμα κ δν αφήνω κανέναν να της δίνει διάφορα...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Στείλε μου τη Chilli ένα μήνα στο Βέλγιο και θα γυρίσει αγνώριστη :D

Έχω εδώ τώρα την Πατρινιά και τρώει ότι τρώνε τα άλλα σκυλιά χωρίς πρόβλημα

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Στείλε μου τη Chilli ένα μήνα στο Βέλγιο και θα γυρίσει αγνώριστη :D

Έχω εδώ τώρα την Πατρινιά και τρώει ότι τρώνε τα άλλα σκυλιά χωρίς πρόβλημα
Ε άμα το έχεις με τις Πατρινιές να στην στείλω! ;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Alexia, δέχεσαι και αρσενικούς Πατρινούς??? (Σε βλέπω να ανοίγεις κλινική αποκατάστασης ερεθισμένου εντέρου!)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Alexia, δέχεσαι και αρσενικούς Πατρινούς??? (Σε βλέπω να ανοίγεις κλινηκή αποκατάστασης ερεθισμένου εντέρου!)
απο μια απλη συζητηση, σε ενα forum, ξεπεταχτηκε μια ιδεα κι εγινε πραγματωση ενος επιχειρηματικου ονειρου!!