Συχνοουρία - Σχεδόν κάθε 2 ώρες (!)


Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
Γειά σας παιδιά,

Ο "μικρός" εδώ και περίπου 1 μήνα (ίσως και παραπάνω) έχει αρχίσει να έχει συμπτώματα συχνοουρίας.

Χρειάζεται να βγαίνει από τον χώρο του κάθε 2 ώρες (!!) για να ουρήσει. Έχει συνηθίσει και δεν κάνει οτιδήποτε εκεί που τον έχω. Είναι ικανός να "σκάσει" από το κάνει την ανάγκή του, όσο και αν το έχω κρατήσει μέσα.

Δείχνει κάτι η συχνοουρία? Σε γενικές γραμμές ο σκύλος είναι αρκετά ευδιάθετος και ορεξάτος. Προσπαθώ να τον βγάζω όσες περισσότερες φορές μπορώ, όμως βλέπω πως είναι αδύνατον να ελέγξω το ρυθμό της ούρησης.

Τι λέτε?

Ο σκύλος έφτασε κοντά στους 17 μήνες, παίζει ρόλο η ενηλικίωσή του?
 


elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Και γω παρατηρησα το σ/κ που μας περασε οτι εκανε καθε 1 ωρα και μετα απο βολτα !! Μπορεις να παρεις λιγα ουρα με συριγγα και να πας στον κτηνιατρο σου να τα δει με το στικακι αν υπαρχει ουρολειμωξη αν και ειναι συνιθεστερο στα θηλυκα...
 


Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εγώ θα σου έλεγα να απευθυνθείς στον κτηνίατρο. Εύχομαι να μην είναι τίποτε ...

Πόσο συχνά πίνει νερό και σε τί ποσότητες ;
 




Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αν δεις στο αλλο Θεμα εχουμε το ιδιο προβλημα σχεδον. Και η δικια μου καθε 1 ωρα περιπου αφηνει τσισα. Απλώς εμενα συνοδευονταο και απο λιγες σταγονες αιματος στο τελος. Το απογευμα θα παει κτηνιατρο και θα ενημερωσω.
 


roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Μηπως θελει απλα να σημαδεψει?
πολυ πιθανον αν ειναι αγορι!! εμενα το κανει αυτο ο ροκυ συνεχεια το κανει!! στην βολτα ασπουμε αμα ειναι να ανεβω μια ανηφορα μεσα σε κανενα 5λεπτο εχει κατουρισει τουλαχιστον 10 φορες..αφου η φιλη μου π ειχε ερθει περπατουσαμε και δν ηπηρχε βημα που να μην κανω και να μην τραβαει για να παει να κατουρισει!!! ειναι φυσιολογικο αφου ειναι αγορι ετσι?