Συχνοτητα τουαλετας;Τι ισχυει;Τι επιβαλλεται;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...ψαχνω μαλιστα τωρα που μπαινουμε σιγα σιγα στις βροχουλες κι ενα καλο αδιαβροχο για να φοραω γιατι μου τη δινει η ομπρελλα και παιρνω τον φιλαρακο μου και το διασκεδαζουμε...
Κώστα,
Αυτό που θέλεις, λέγεται νιτσεράδα... όπως θα σου έλεγαν σε ένα "φόρουμ ιστιοπλοΐας" που σέβεται τον εαυτό του
και γαλότσες...
Θα βρεις την υγειά σου!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
καλα οι 8 φορες για ενηλικο σκυλο ειναι υπερβολη, αλλα και το κλασσικο 2 φορες τη μερα που εφαρμοζουν οι περισσοτεροι στην Ελλαδα νομιζω οτι μακροχρονια θα δημιουργησει καποιο προβληματακι (νεφρα, ουροποιητικο, ουρολοιμωξεις). Δεν βρισκω το λογο γιατι να πρεπει να πιεζεται τοσο ενας ζωντανος οργανισμος.
Εμεις οταν ειμαστε στην πολη βγαινουμε 3 με 4 φορες αναλογα το προγραμμα και στο χωριο εχουμε ελευθερο οσο δεν κοιμομαστε.
Φυσικα αντιλαμβανομαι οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα, αλλα αν ειχα τετοιο θεμα θα ειχα μια γωνια στο μπαλκονι οπως ο Johnk για τις δυσκολες ωρες (του σκυλου)!
Φαγητο πρωι και βραδακι. Το πρωι δεν τρωει αν δεν εχει ξελαφρωσει, ενω το βραδυ τρωει πριν την τελευταια της βολτα. φαγητο και βολτες με καποια χρονικη αποσταση αναλογη της δραστηριοτητας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eγώ βγάζω τα σκυλιά μου 2 με 3 φορές την ημέρα με την μία βόλτα να είναι 1 ώρα περπάτημα
και να καταλήγει σε παιχνίδι σε περιφραγμένο χώρο.
Δεν υποχρεούνται όμως να κάνουν τις ανάγκες τους 2 με 3 φορές την ημέρα καθώς και τα δικά μου έχουν την δική τους γωνιά αν δεν μπορούν να κρατηθούν, ειδικά η Λούση λόγω ηλικίας την χρησιμοποιεί.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Το μίνιμουμ 3 είναι για σκυλιά που κάνουν τις ανάγκες τους μόνο στη βόλτα.

Εμείς κάνουμε 1 μεγάλη βόλτα την ημέρα, τις ανάγκες τους τις κάνουν στο κήπο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Εγώ έχω εφαρμόσει το σύστημα του johnk. Δύο φορές τη μέρα φαί, δύο φορές τη μέρα βόλτα και ενδιάμεσα υπάρχει πρόσβαση στο μπαλκόνι με "μπαλκονοτουαλέτα". Eκεί υπάρχει πάντα κουβάς με νερόξυδο, ή Topine ή Dettol (για να μην μας πείτε και εμάς βρωμιάρηδες! :p)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Κώστα,
Αυτό που θέλεις, λέγεται νιτσεράδα... όπως θα σου έλεγαν σε ένα "φόρουμ ιστιοπλοΐας" που σέβεται τον εαυτό του
και γαλότσες...
Θα βρεις την υγειά σου!
Η νιτσεράδα έχει την ιδιότητα να σε κρατά στεγνό από βροχή αλλά μουσκεύεις στον ιδρώτα. Μπορείς να κοιτάξεις σε τεχνικό ρούχο (ορειβατικό, χιονοδρομικό) με αδιαβροχοποίηση 15.000-20.000mm και διαπνοή άνω των 10.000.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Η νιτσεράδα έχει την ιδιότητα να σε κρατά στεγνό από βροχή αλλά μουσκεύεις στον ιδρώτα. Μπορείς να κοιτάξεις σε τεχνικό ρούχο (ορειβατικό, χιονοδρομικό) με αδιαβροχοποίηση 15.000-20.000mm και διαπνοή άνω των 10.000.
κι εγώ τον χειμώνα έχω ένα παρόμοιο ορειβατικό της columbia αλλα και πάλι ιδρώνω!!!

ο δικός μου βγαίνει 2 βόλτες και καμια φορα 3 αλλα και στον πίσω κήπο να τον βγάλω πάλι τα κρατάει και περιμένει να πάει βόλτα αλλιώς δεν κάνει τίποτα!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και τα δικά μου τα βγάζω αρκετές φορές τη μέρα, μπορεί και 5-6 φορές. Δεν πιστεύω οτι "επιβάλλεται" αλλά το κάνω. Πιο πολύ για τη Ρόη που είναι "φρέσκια" ακόμα και θέλω να εμπεδώσει καλα την ιδεα της τουαλέτας έξω, γιατι τις πρωτες μέρες είχαμε κάποια μικρά ατυχήματα στο σπίτι... Ο Ντιεγκο απο την άλλη κρατιέται, ποτέ δεν μου έκανε κάτι μέσα στο σπίτι. Αλλά και όταν του έρθει κάτι έκτακτα, παίρνει το λουρί του και περιμένει πίσω απο την πόρτα οπότε το καταλαβαίνω

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
4-5 φορες τουαλετα την ημερα......οχι επειδη ψρειαζεται αλλα επειδη δεν θελω να κρατιεται ωρες αμα μπορω να τον κατεβασω...ναι εχω χρονο (εκπαιδευτικος) μπορω να πω οτι τον υπηρετω σε αυτο ...και το θεωρω αναγκαιο..εχει τυχει λογω εργασιας να βγει και 2 φορες.....απλα δεν θελω να ζοριζεται.....
Φαι μονο βραδυ μια φορα και τοβ αφηνω να φαει με την ηρεμια του....