Σχέση ποιότητας-τροφής (προτάσεις)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
καλησπερα..εχω τον ριγκο της φωτογραφιας(γερμανοβελγος) ο οποιος απο την πρωτη μερα τρεφεται με την sibau για κουταβια η οποια μ ερχεται 55ευρω τα 15kg τωρα πια ειναι 1χρονου(σε 10 μερες)και λεω να σταματησω την κουταβοτροφη..τι θα μου προτεινατε στα ιδια λευτα πανω κατω?και υπαρχει διαφορα τιμης αναμεσα σε αναπτυξεις κ απλη?και επισεις αν γνωριζεται ποσο την πουλανε σε αλλα μαγαζια γιατι σε αλλο ποστ ειδα για την συγκεκριμενη τροφη τιμη 30-40 ευρω:confused:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Νομιζω οτι παιζει αναμεσα 40 - 50

ναι οι puppy ειναι ακριβοτερες των adult τροφων.
θες γυρω στο 50αρικο και σχετικα καλη?
arden, acana, belcando,nutram, cibau, nutra nuggets.. σιγουρα μου ξεφευγουν κανα 2..3
οκ, μπορεις να το βαλεις σε adult η συνεχισε του κανα junior μεχρι τα 1.5

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Της Ζαιρας της ηρθε περιοδος ,να συνεχισω τη Τζουνιορ ή να παω σε adult ? Παιζει καποιο ρολο οτι η αναπτυξης εχει περισσοτερο ασβεστιο με τη ψευδοκυηση ; Γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει .Οτι δηλαδη εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παθει ψευδοκυηση επειδη περνει ασβεστιο.
Η Ζαιρα ειναι περιπου 9 μηνων.

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
την θεωρεις καλη τροφη?γενικα αυτες που μου εγραψες?ενταξει οτι πληρωσεισ παιρνεις αλλα ειναι ποιοτικη?γιατι απο εκει κ περα(σε θεμα τιμης) περισοτερο με συμφερει να του μαγηρευω παρα η ξηρα τροφη...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
κοιτα, ναι τις θεωρω αρκετα καλες - και εχω δωσει ολες στα σκυλια μου σχεδον για αυτο το λογο.
και εγω αν ειχα το χρονο πιθανοτατα να μαγειρευα - αλλα σωστα, οχι οτι τρωμε ολοι η μαλλον καλυτερα θα εδινα barf αλλα νομιζω ειναι ακριβοτερα το δευτερο, δεν εχω ουτε τον χωρο ουτε τον χρονο για αυτο, οποτε βολευομαστε ολοι με κατι εναλλακτικο και καλο.

Κατερινα εχω και εγω μια Ζαιρα, στο εχω πει ε? οπως ξαναπα μεχρι τους 14-15 μηνες εδινα junior, δεν μου παρουσιασε κατι η δικια μου - (σε καμια περιοδο δεν παρουσιασε, αλλα εκανε πυομητρα (ξεκινουσε δλδ) στα 3.
Προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι - αλλα καλυτερα να συμβουλευτεις και κανενα κτηνιατρο.