Σχετικά με τα περιττώματα

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα κακακια του μικρου μου,εχω προσεξει οτι αν κανει π.χ. δυο φορες σε μια βολτα την δευτερη φορα βγαινουν πολυ πιο μαλακα απ οτι την πρωτη φορα που κανει . ειναι φυσιολογικο αυτο? γιατι μπορει να συμβαινει? ευχαριστω

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν δεν περπατάς για να δουλέψει το έντερο είσαι δυσκοίλιος, αν περπατάς μια χαρά βγαίνουν τα κόπρανα!:)

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
το ίδιο γίνεται και στον άνθρωπο.

Αν δεν το λέω λάθος (γιατροί του φόρουμ παρακαλώ διορθώστε με), τα πρώτα είναι τα "παλιά" που έχουν ήδη αφυδατωθει σε εναν Α' βαθμό, ενώ η δεύτερη δόση είναι τα πιο φρέσκα που ακόμη δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως, εξ' ου και η διαφορά στην πυκνότητα.

Κάπως έτσι.

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Φοβερή περιγραφή Gaara ' Μπλιαξ! :sick::confused::ROFLMAO:
Τα περιττωματα μπορεί να ειναι πιο σκληρά ή μαλακά, ανάλογα με το νερό που περιέχουν και δεν εχει απορροφηθεί απο το έντερο. Τα ασχημαστιστα κακά όμως ειναι διαρροια, και ειναι συνήθως παθολογικά, έχουν δηλαδή αιτία μια διαταραχή του εντέρου, ήπια η σοβαροτερη. Στα σκυλιά και ιδίως στα κουτάβια, αυτό που περιγράφει ο θεματοθετης ειναι συχνό φαινόμενο, απο ότι μου είπε ο κτηνίατρος κι εμένα όταν ο Σπόρος ήταν μικρός και είχε καποιες φορές περίπου το ίδιο (στην αρχή σχηματισμένη και μετα λίγη διαρροια) και δεν εμπνέει ανησυχία αν δεν εχει αλλα σημάδια (αίμα, συνεχή διαρροια και αλλα)
Σκατοσυζητηση...:whistle::p

Last edited:
  • Like
Reactions: Gaara

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
χαχαχ ευχαριστω παιδια! απ οτι καταλαβαινω δεν πρεπει να ανυσηχω!! τι να κανουμε συγγνωμη που ανοιξα αυτο το "περιεργο-σιχαμενο" θεμα αλλα τα κακακια του σκυλου μου θεωρω οτι ειναι το Α και το Ω για να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει στο στομαχακι του :)

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
χαχαχ ευχαριστω παιδια! απ οτι καταλαβαινω δεν πρεπει να ανυσηχω!! τι να κανουμε συγγνωμη που ανοιξα αυτο το "περιεργο-σιχαμενο" θεμα αλλα τα κακακια του σκυλου μου θεωρω οτι ειναι το Α και το Ω για να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει στο στομαχακι του :)
Καλά έκανες και το άνοιξες!

• Like
Reactions: sharito

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
Αν δεν περπατάς για να δουλέψει το έντερο είσαι δυσκοίλιος, αν περπατάς μια χαρά βγαίνουν τα κόπρανα!:)
με τον τζεφρυ περπαταω ενα διωρο την ημερα στην χειροτερη σαββατοκυριακα ενα 3 ωρο και υπαρχει ακριβως αυτο το θεμα που εθεσε σαν ερωτημα ο/η sharito. δεν εχει καποιο προβλημα υγειας ειναι υγιεστατος...

• Like

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μια απτα ιδια κ δω...
εμεις εχουμε αλλο θεμα,το 1 χ@σιμο το κοβουμε σε 2-3 μικροτερες μεριδες,(οχι παντα αλλα συχνα πυκνα-νομιζω με δουλευει)χ@ζουμε εδω,παμε 2 βηματα πιο περα χ@ζουμε κ κει,παμε 3 βηματα παρακατω τα αμολαμε παλι ... φαντασου ναχεις βγει με μια σκατοσακουλα να χεις μαζεψει την πρωτη δοση κ να την εχεις ηδη πεταξει?καπως ετσι ειχα αναγκαστει να αγορασω καινουρια καπνοθηκη...

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Το ιδιο και ο δικος μου. Εχω μπει στην διαδικασια να του αλλαξω την τροφη αρκετες φορες μηπως του ταιριαζει καλυτερα αλλα τιποτα. Πολλες φορές κανει και μια τριτη που ειναι ενας σκατι αφρουλης. (Το τερματισα στην αηδια!!)

• Like

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Μια απτα ιδια κ δω...
εμεις εχουμε αλλο θεμα,το 1 χ@σιμο το κοβουμε σε 2-3 μικροτερες μεριδες,(οχι παντα αλλα συχνα πυκνα-νομιζω με δουλευει)χ@ζουμε εδω,παμε 2 βηματα πιο περα χ@ζουμε κ κει,παμε 3 βηματα παρακατω τα αμολαμε παλι ... φαντασου ναχεις βγει με μια σκατοσακουλα να χεις μαζεψει την πρωτη δοση κ να την εχεις ηδη πεταξει?καπως ετσι ειχα αναγκαστει να αγορασω καινουρια καπνοθηκη...

εχω λιώσει στα γέλια :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Πολλες φορές κανει και μια τριτη που ειναι ενας σκατι αφρουλης. (Το τερματισα στην αηδια!!)
Σε έχω, σε έχω! Εμένα που τα κάνει με το πόδι ψηλά συχνά, σα να κατουράει, τον σκατί αφρούλη τον αφήνει τον περισσότερο πάνω του... :sick:

Πιο πολύ καταναλώνω χαρτομάντιλα, μωρομάντιλα, αντισηπτικά μαντιλάκια για τα χέρια μου (μπας και ακούμπησα τίποτα και δεν το κατάλαβα, δε μπορώ, όταν τον καθαρίζω νιώθω μια αηδία μετά), παρά σκατοσακούλες.. :sick::sick:

Και ναι, έχω παραιτηθεί με τη διατροφή πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν αλλάζει τίποτα. Άπαξ και πάει για 3η φορά σε μια βόλτα τη μαμήσαμε :notworthy:

• Like

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ghost....σκ@τ@ με αρωμα λεβαντας...κουραδες με γευση αγριοτριανταφυλιας...τσιρλιο με εσανς βανιλιας...:p:ROFLMAO::p

Στελλα...πρεπει να σαι απο μια μερια οταν μου τυχαινουν αυτα...θα τα εκτιμησεις 1000 φορες καλυτερα...:LOL:

• Like

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
χαχαχαχ ενταξει με καλυψατε!! χαχααχχα παντως οταν βγαινουν λιατσα την δευτερη φορα και παω να τα μαζεψω μενουν κατω :mad: και λες και το κανει επιτηδες οποτε κανει δευτερη ή τριτη φορα παει και τα κανει πανω στο πεζοδρομιο ενα τα πρωτα που ειναι σε αψογη κατασταση και μαζευονται σωστα τα κανει στο παρκο , στο γρασιδι :confused:

• Like
Reactions: bagnikh