Σωματοφυλακή και Φύλαξη

FairyMary

Banned
Banned
3 Ιανουαρίου 2013
138
0
32
Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές αυτών των 2; Επίσης έχω ακούσει οτι οι γερμανικοί είναι τα μόνα σκυλιά φύλακες που όταν τους λες "αστον",τον αφήνουν ισχύει αυτό; Και αν ναι υπάρχουν ειδικοί εκπαιδευτές που τους το μαθαίνουν;Επίσης επειδή δεν υπάρχει δουλειά σημέρα στην χώρα μας, σκέφτομαι να γίνω αξιωματικός ιδικών καθηκόντων στην αστυνομία. Ρώτησα έναν φίλο και μου είπε οτι πρέπει να έχω δικό μου σκυλί. Είχα δεί θυμάμαι στο ρεξ που ο σκύλος καθόταν ακίνητος στο σημείο που υπήρχε το πτώμα. Αυτό είναι δυνατο να το μάθει ο σκύλος;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Με πολλά λεφτά, πολλή υπομονή και πολλή όρεξη, όλα γίνονται.

Σωματοφυλακή και φύλαξη χώρου είναι διαφορετικά πράγματα. Καταλαβαίνεις τη διαφορά από την έννοια των λέξεων.

Για τις ικανότητες των ΓΠ θα σου απαντήσουν οι γνώστες.

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές αυτών των 2; Επίσης έχω ακούσει οτι οι γερμανικοί είναι τα μόνα σκυλιά φύλακες που όταν τους λες "αστον",τον αφήνουν ισχύει αυτό; Και αν ναι υπάρχουν ειδικοί εκπαιδευτές που τους το μαθαίνουν;Επίσης επειδή δεν υπάρχει δουλειά σημέρα στην χώρα μας, σκέφτομαι να γίνω αξιωματικός ιδικών καθηκόντων στην αστυνομία. Ρώτησα έναν φίλο και μου είπε οτι πρέπει να έχω δικό μου σκυλί. Είχα δεί θυμάμαι στο ρεξ που ο σκύλος καθόταν ακίνητος στο σημείο που υπήρχε το πτώμα. Αυτό είναι δυνατο να το μάθει ο σκύλος;
Ολα τα σκυλιά που μαθαίνουν να δαγκώνουν πρέπει πρώτα να μάθουν να αφήνουν. Δεν ισχύει ότι μόνο ο γερμανικός ποιμενικός αφήνει. Το σκυλί από τη Κρήτη θα χρησιμοποιηθεί για δουλειά στην αστυνομία ? Η θα πάρεις άλλο για αυτή τη δουλειά?

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Κονσταντινα91 ηδεν παίρνεις απο όπου νάνε σκυλί γι αυτή τη δουλειά και δεν μπαίνει ο καθένας και ειδικά γενικών καθηκόντων πολίτες στην αστυνομία.Τα σκυλάκια είναι απο Γερμανία

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Κονσταντινα91 ηδεν παίρνεις απο όπου νάνε σκυλί γι αυτή τη δουλειά και δεν μπαίνει ο καθένας και ειδικά γενικών καθηκόντων πολίτες στην αστυνομία.Τα σκυλάκια είναι απο Γερμανία
Αυτό λέω και εγώ. Οτι το σκυλί από τη Κρήτη θα είναι αυτό ακριβώς που θέλει η Μαίρη, σκυλί για οικογένεια

FairyMary

Banned
Banned
3 Ιανουαρίου 2013
138
0
32
Μπορείς χωρίς να ανήκεις στην αστυνομία να γίνεις αξιωματικος ιδικών καθηκόντων εφόσον έχεις σκύλο. Αυτό που λες ισύει για αν είσαι ήδη μεσα στην αστυνομία. Ο φίλος μου ρώτησε τον διηκη΄τη του δεν νομίζω να κάνει λάθος

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ναι γίνεται και δωρεά ακόμα και από ιδιώτες,αλλά τα περισσότερα δεν περνάνε την αξιολόγηση οπότε αγορά