ΤΖΑΚ ΡΑΣΕΛ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
γιατι δεν ακουει ο κοσμος! γιατι ! και απο πετ σοπ και για πεταμα!

και το θεμα ειναι οτι εχουμε πολυ τετοιους γνωστους και θα εχουμε!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να αναφέρω λίγο στο θέμα του συναγερμού..το μαλτεζάκι μου μας είχε σώσει 3 φορες από τους κλεφτες..,γάβγιζε σαν μανιακό μέσα από την μεσόπορτα αυτοί μπήκαν στο σαλόνι πήραν κάτι λεφτά και έφυγαν..την μια φορα τις άλλες δεν πρόλαβαν..αλλα μέσα εννοείτε δεν μπήκαν..

Τώρα αν εκείνος ήθελε συναγερμό κατά την γνώμη μου να έπαιρνε καλύτερα τεχνητό..το σκυλί δεν είναι μηχάνημα,και εκείνος δεν ήταν σωστός υποψήφιος ιδιοκτητης σκυλιού, γιατί αν ήθελε πραγματικά σκυλί θα το έπαιρνε χωρίς μια τέτοια πρόφαση,και να η κατάληξη..
κρίμας..για μένα οι ιδιοκτητες που παρατάνε τα σκυλιά σε ένα μπαλκόνι είναι στην ίδια mira με αυτούς που τα παρατάνε στον δρόμο..,στον δρόμο μπορεί να βρούνε και καλύτερη τύχη.. :evil:

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Savra said:
και εδω ενα σαιτ που εχει με βαθμιδες,απο το ...ποια σκυλια ειναι καλυτερα με τα παιδια,μεχρι ποια δεν προτεινονται οταν υπαρχουν παιδια στην οικογενεια.

http://www.dogbreedinfo.com/children.htm

το Τζακ ρασελ το εχει καταταξει στα σκυλια που ειναι καλυτερα σε οικογενειες που υπαρχουν μεγαλυτερα παιδια
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στην ίδια ακριβώς κατηγορία έχει κατατάξει και τα Μαλτέζ και τα Shih Tzu που υποτίθεται ότι στην Ελλά δα τα συστήνουν και τα προτείνουν κιόλας σε οικογένειες με μικρά παιδιά.

:?: :?:

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
amangos said:
....η μεγαλύτερη βόλτα που έχει ποτέ πάει ποτέ είναι μέχρι το ψιλικατζήδικο για τσιγάρα, 100-150 μέτρα από το σπίτι...

Κρίμα :evil:
Θυμάμαι πριν από 2-3 χρόνια που μετέφραζα ένα βιβλίο για τα Μπιγκλ, μου είχε κάνει εντύπωση έκείνο το ησμείο που έλεγε πως αν και μικρόσωμα, ακριβώς επειδή είναι λαγωνικά, χρειάζονται μεγάλη εκτόνωση καθημερινά και αρκετές βόλτες.

23 ώρες την ημέρα στο μπαλκόνι είναι γκληματικό. Και άντε, ακόμη και αν δεν προλαβαίνει να το βγάζει βόλτα 2 φορές την ημέρα, εκείνο που με στενοχωρεί ακόμη πιο πολύ είναι που υποπτεύομαι πως μάλλον το σπίτι έχει χωριστεί στα δύο. Από το μπαλκόνι και μέσα οι άνθρωποι και από το μπαλκόνι και έξω ο σκύλος...

Κρίμα...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πάντως, πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που αντιδράμε στους διάφορους "άσχετους" (στα μάτια μας) που ετοιμαζονται να πάρουν έναν σκύλο που νομίζουμε ότι θα κακοπεράσει μαζί τους...

Και για να εξηγούμαι:
Πέτυχα στον δρόμο τον τύπο που πήρε εκείνο το δύσμοιρο μπήγκλ. Ήταν με την μικρή κορούλα του και άρχισε να παίζει το μπηγκλ με την Λάρα μου.

Το σκυλάκι είναι μια χαρά, η κορούλα του τύπου παίζει ατελείωτες ώρες μαζί με τον σκύλο, κάνει 3-4 βόλτες την ημέρα, και έχει "εκπαιδεύσει" ο σκύλος μια χαρά όλη την οικογένεια στις ανάγκες του.

Αυτό που μου άρεσε ακόμα περισσότερο, είναι ότι η κορούλα του που είναι ηλικίας περίπου 7 χρονών, πλησίασε εντελώς άφοβα την Λάρα, την χάιδευε, έπαιζε και μαζί της, ενώ... πριν πάρουν το Μπήγκλ ο τύπος μου είχε πει πως η κόρη του έβλεπε σκυλιά και χεζόταν πάνω της!!!

Δεν θυμάμαι άλλο παιδί πλην τα δικά μου, να πλησίασαν την Λάρα τα τελευταία χρόνια!!!

Αντί λοιπόν να παίρνουμε από τα μούτρα όσους δεν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι ιδιοκτήτες, να εμπιστευτούμε ότι οι σκύλοι, για χιλιάδες χρόνια τώρα, έχουν καταφέρει να μας κάνουν να τους αγαπάμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους, προσφέροντας μας τις υπηρεσίες τους, στο κυνήγι, στην φύλαξη ή απλώς αυτό που εισπράττουμε σαν αγάπη εκ μέρους τους.

Μετά από διάφορες φάσεις, αναγκάστηκε ο τύπος και ήρθε στα ίσα του!!!

Άλλωστε, κι εμείς από άσχετοι ξεκινήσαμε την σχέση μας με τους σκύλους μας.