ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Pampos

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2016
38
0
39
Καλημερα! Εχω ενα ιμιαιμο γκριφον θηλυκο 10 μηνων. της εχω κοψει την πανα εδω και 3 μηνες περιπου κι ενω ξερει οτι βγενουμε βολτα για να κανουμε την αναγκη μας εξω, ειναι ενα σημειο στο διαδρομο που ειχε κατουρησει καποτε κι εξακολουθει να πηγαινει εκει. Πως θα την κανω να μη κατουραει εκει? Την εχω πετυχει κιολας και της εχω φωναξει και παλι τα ιδια. Μονο σε εκεινο το σημειο τα κανει μες στο σπιτι. Πως θα τη μαθω να τα κανει αποκλειστικα εξω;

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
48
καθάρισε πολύ καλά το σημείο και βάλε ένα εμπόδιο, να μην έχει πρόσβαση. Σύντομα, θα εμπεδώσει οτι κάνουμε μόνο στη βόλτα και θα το ξεχάσει. Προφανώς θεωρεί οτι εκεί επιτρέπεται. Απέφυγε να της φωνάζεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να κοιτάει πότε δεν την προσέχεις για να πάει να τα κάνει.

Pampos

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2016
38
0
39
Εβαλα το κρεβατακι της εκει που πηγαινε και κατουρουσε. Την 1η μερα ολα οκ! τη 2η μετακινησε το κρεβατι και τα εκανε στο ιδιο σημειο..Δυστυχως δεν εχω στανταρ ωρες που τη βγαζω βολτα. Τι αλλο να κανω;

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Να προσπαθήσεις να βάλεις σε σωστή ωρα τις βολτες της.μονο ετσι θα αρχίσει να μπαίνει σε σειρά και θα ξερει οτι σε λιγο βγαίνει.

Pampos

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2016
38
0
39
Τωρα τελευταια οταν λειπω απ το σπιτι δε κατουραει μεσα στο σπιτι και κατουραει μονο οταν ειμαι εδω και την περιοριζω στο διαδρομο. Παιζει να το κανει κι επιτηδες; Η πλακα ειναι οτι ξερει οτι βγαινουμε βολτα για να τα κανουμε εκτος σπιτιου. Γιατι οποτε βγαινει εξω τα κανει κατευθειαν. Τι να κανω;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.828
8.023
Στάνταρ ώρες που την βγάζεις βόλτα δεν έχεις, είσαι σίγουρος όμως ότι δεν την υποχρεώνεις να τα κρατάει περισσότερο από ότι μπορεί; Γιατί αν συμβαίνει αυτό τότε πάει στο μέρος που την βόλεψε από μωρό. Κάνε πιο τακτικές και πιο φιξ τις βόλτες.

Pampos

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2016
38
0
39
Καλημέρα!! Λόγω δουλειάς δεν εχω στανταρ ωρες στη βόλτα της και κάθε πρωί που ξυπνάω μαζεύω τα τσισάκια της απ το διάδρομο. Έχω κουραστεί με αυτό το θέμα. Γενικά ομως ξέρει οτι πρέπει να τα κάνει έξω. Π.χ. λειπω απ τις 12 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ και με περιμένει χωρίς να χει κάνει τίποτα. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πως να σε βοηθησουμε? Εαν τη μια μερα λειπεις απο τις 12 μεχρι τις 12, την αλλη μερα απο τις 8 μεχρι τις 5, τη μεθεπομενη απο τις 12 μεχρι τις 3 κοκ ο σκυλος χανει το προγραμμα του. Και ειναι και μικρη ακομα. Οποτε η εχεις ενα πιο σταθερο προγραμμα ή ξαναβαζεις την πανα. Επισης απεκλεισε τελειως το σημειο αυτο. (οχι με το κρεβατακι της που μετακινειται βεβαια!). Και μη την απομονωνεις εκει. Βρες καπου αλλου.

Pampos

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2016
38
0
39
Δε γινεται δυστυχως να εχω στανταρ προγραμμα με τη δουλεια μου. Τωρα δεν ειναι βλακεια μετα απο 5-6 μηνες να της ξαναεμφανισω την πανα; Πιστεύω οτι μεγαλωσε για πανα. Ασε που πολλες φορες την πανα την εβλεπε για παιχνιδι και τη διελυε. Εχω κουραστει παρα πολυ ομως!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
πιστευεις οτι μεγαλωσε για πανα...
τα πραγματα δειχνουν αλλα...
πιστευε και μη ερευνα...
αν δεν θελεις να ακουσεις τις συμβουλες τοτε γιατι ρωτας?
συγνωμη
δεν τα λεω με υφακι αλλα οσο διαβαζα το θεμα περασαν απο το μυαλο μου οι συγκεκριμμενοι προβληματισμοι και τους κατεθεσα....
δεν εχω να προσθεσω κατι περαν των οσων εχουν ειπωθει ηδη...

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλημερα μια που ημαστε στο θεμα καθε πρωι βγαίνουμε βολτα για τσισα κακά στης 10 το πρωι όπου παντα με περιμένει,εκτος απο τα τσισα που μπορει να τα κανει σε μια πανα που αφήνω στο μπανιο.σημερα βγήκε και τα έκανε στην βεράντα και τσισα και κακά.δεν την πρόλαβα γιαυτο και δεν την μάλωσα.τι προτείνεται να κάνω;;;πριν ανοίξω την μπαλκονόπορτα να την βγάζω βολτα;;;;;;και μετα να ανοίγω για να κυκλοφορεί μεσα εξω;;;
Και κατι ακομα ειναι 9 μηνων να την βγαλω την πανα τελείως η ειναι μικρή ακομα;;;;;
ΥΓ.βγαινουμε δυο βολτες την ημέρα πρωι στης 10 και απογευμα στης 7

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Καλημερα μια που ημαστε στο θεμα καθε πρωι βγαίνουμε βολτα για τσισα κακά στης 10 το πρωι όπου παντα με περιμένει,εκτος απο τα τσισα που μπορει να τα κανει σε μια πανα που αφήνω στο μπανιο.σημερα βγήκε και τα έκανε στην βεράντα και τσισα και κακά.δεν την πρόλαβα γιαυτο και δεν την μάλωσα.τι προτείνεται να κάνω;;;πριν ανοίξω την μπαλκονόπορτα να την βγάζω βολτα;;;;;;και μετα να ανοίγω για να κυκλοφορεί μεσα εξω;;;
Και κατι ακομα ειναι 9 μηνων να την βγαλω την πανα τελείως η ειναι μικρή ακομα;;;;;
ΥΓ.βγαινουμε δυο βολτες την ημέρα πρωι στης 10 και απογευμα στης 7
Εγώ θα πρότεινα να βγαίνει άλλη μια βολτίτσα, αν δεν έχεις χρόνο, ίσα ίσα για τις ανάγκες της. Κρίμα είναι να κρατιέται τόσες ώρες, ειδικά τώρα που πίνουν περισσότερο νερό λόγω ζέστης.

• Like
Reactions: Shelly

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Εγώ θα πρότεινα να βγαίνει άλλη μια βολτίτσα, αν δεν έχεις χρόνο, ίσα ίσα για τις ανάγκες της. Κρίμα είναι να κρατιέται τόσες ώρες, ειδικά τώρα που πίνουν περισσότερο νερό λόγω ζέστης.
Ναι μπορώ να το κάνω.τι ωρα λες κατα της 2 το μεσημέρι;;;;;

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Ναι μπορώ να το κάνω.τι ωρα λες κατα της 2 το μεσημέρι;;;;;
Δεν ξέρω, αυτό θα το προσαρμόσετε εσείς με το πώς σας βολεύει. Εμένα ας πούμε με εξυπηρετεί να την βγάζω το πρωί, νωρις το απόγευμα και αργά το βράδυ, για τις ανάγκες που λέγαμε, κατά τις 11-12. Δεν σου γράφω ακριβώς τις ώρες γιατί συνήθως υπάρχουν αποκλίσεις.

• Like
Reactions: mariatheo

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Δεν ξέρω, αυτό θα το προσαρμόσετε εσείς με το πώς σας βολεύει. Εμένα ας πούμε με εξυπηρετεί να την βγάζω το πρωί, νωρις το απόγευμα και αργά το βράδυ, για τις ανάγκες που λέγαμε, κατά τις 11-12. Δεν σου γράφω ακριβώς τις ώρες γιατί συνήθως υπάρχουν αποκλίσεις.
Αυτο που με αγχώνει ειναι πως τωρα μπορώ ομως τον χειμώνα οχι.και φοβάμαι μηπως μετα που θα ξανά επιστρέψω στις δυο βολτες μου κανει πισωγυρίσματα.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Για την αυλή που μου τα έκανε σημερα το πρωι τι κάνω;;;;αν την πετύχω ξανά την μαλώνω!

Pampos

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2016
38
0
39
Εμένα πολλές φορές κανει τσισάκια της όταν την εχω μονη της στο διαδρομο και ειμαι σπιτι. Παιζει να το κανει κι απο αντιδραση; Ενω ξερει οτι τα κανουμε μονο εξω. Βεβαια τα κακακια της τα κανει αυστηρα μονο εξω, με τα τσισακια γιατι εχει μπερδευτει;Ειναι 11 μηνων. Χρειαζεται ακομα πανα;

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Εμένα πολλές φορές κανει τσισάκια της όταν την εχω μονη της στο διαδρομο και ειμαι σπιτι. Παιζει να το κανει κι απο αντιδραση; Ενω ξερει οτι τα κανουμε μονο εξω. Βεβαια τα κακακια της τα κανει αυστηρα μονο εξω, με τα τσισακια γιατι εχει μπερδευτει;Ειναι 11 μηνων. Χρειαζεται ακομα πανα;
Δεν ξερω να σου απαντήσω σιγουρα ναι η οχι.εμενα που ειναι 9 μηνων παντος και αφήνω μια πανα εκτος απο τις δυο βολτες που κανουμε και κανει τσισα και κακά βρίσκω και σε δυο τρία σημεία στην πανα μονο τσισα.γνωμη μου θεωρώ πως ειναι μικρή ακομα.

Pampos

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2016
38
0
39
Tώρα δοκίμασα να της αλλάξω το μπολάκι που πίνει νερό. Της έβαζα πολύ λίγο, όσο χρειάζεται και πάλι συνεχίζει να κατουράει στο διάδρομο. Τι να κάνω; Έχω κουραστεί πραγματικά πολύ!!!!
Σας παρακαλώ βοηθήστε με...