ΤΟ ΒΗΜΑ 7/9/10 "ΖΗΤΩ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ"

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κάτια μου sorry αλλά δεν συμφωνώ...
Αυτή η νοοτροπία είναι που μας τρώει.
ΕΓΩ σαν ένας κούκος μόνος του, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να έχω την συνείδησή μου καθαρή.
Αλλωστε, ένα απλό e-mail, δεν είναι και καμμία τρελλή επανάσταση.
Η μπορεί και να είναι...;
Όχι δεν με κατάλαβες..

Το ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.. εννοούσα το forum..

και εγώ έστειλα..:)

Απλά..σε εξοργίσει κάποιοι να προσπαθούνε να αλλάξουν έστω κάτι ..και εφημερίδες να βγαίνουν και να προωθούν τον κόσμο να ζευγαρώνει ανεξέλεκτα τα σκυλιά του..

Πόσα χρόνια πίσω πια να είμαστε???

Είναι αυτό που λένε..ένα βήμα μπροστά..δέκα πίσω..:(

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Εγω θα στείλω απο το σπίτι αυτό:

Αγαπητή αρχισυνταξία,

Σας γράφω με αφορμή το άρθρο της κυρίας Λίνας Ψαϊλα που δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ατόπημα από μια σοβαρή εφημερίδα, το κύρος της οποίας πλήττεται από τέτοιου είδους άρθρα.

Υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά δίνουν αγώνα για να ενημερώσουν, να αλλάξουν λανθασμένες αντιλήψεις, αλλά και να περιθάλψουν τα αδέσποτα που αυτή η άγνοια, οι λανθασμένες αντιλήψεις και ο ανθρώπινος εγωισμός, σπρώχνουν καθημερινά στους δρόμους των πόλεων που ζούμε.

Όλους αυτούς τους ανθρώπους και όλος αυτές τις προσπάθειες λοιπόν έρχεται να τα ακυρώσει ένα άρθρο της εφημερίδας σας. Μία εφημερίδα όχι τοπικής κυκλοφορίας μερικών εκατοντάδων φύλλων, αλλά μία από τις σοβαρότερες, πιο έγκυρες και πιο δημοφιλείς εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Είμαι κι εγώ αναγνώστης σας και η απογοήτευση που ένοιωσα ήταν έντονη. Αισθάνθηκα προδομένος γιατί δεν περίμενα τέτοια ανευθυνότητα από ΤΟ ΒΗΜΑ.

Ελπίζω το άρθρο της κυρίας Ψαϊλα να ήταν προϊόν άγνοιας και της -επιτρέψτε μου την έκφραση- χαζοχαρούμενης διάθεσης που διακατέχει κάποιες φορές τα δίποδα όταν μιλάνε για τα τετράποδα. Μπορώ να καταλάβω πόσο χαριτωμένο ή πρωτότυπο μπορεί να φαίνεται στα μάτια του αδαούς, μια ιστοσελίδα για συνοικέσια σκύλων. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να καταλάβω πως ένα τέτοιο άρθρο ξέφυγε από τα φιλοζωικά φίλτρα της εφημερίδας σας.

Όσοι έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο σοβαρά με το θέμα «σκύλος» και διακατέχονται από την ελάχιστη υπευθυνότητα που συνεπάγεται η κατοχή και συμβίωση με ένα τέτοιο υπέροχο ζώο, ξέρουν ότι το ζευγάρωμα σκύλων πρέπει να γίνεται κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και σε πολύ λίγες περιπτώσεις.

Παρακαλώ ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο διαδίκτυο και κάντε τον κόπο (πραγματικά αξίζει) να διαβάσετε τους λόγους που δεν ζευγαρώνουμε τον σκύλο μας, εάν δεν έχετε τη σχετική γνώση.
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?273-γιατι-ΔΕΝ-ζευγαρωνουμε-τα-σκυλια

Ξανά λοιπόν, ελπίζω η δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου να είναι αποτέλεσμα άγνοιας της συγγραφέα και της αρχισυνταξίας της εφημερίδας σας. Γιατί αντί για διαφημιστικό χαρακτήρα, θα έπρεπε να έχει καταγγελτικό χαρακτήρα. Τέτοιες ενέργειες που ευνοούν την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή σκύλων (ακόμα και καθαρόαιμων σκύλων, πόσο μάλλον ημίαιμων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο η προσπάθεια διασταύρωσης PitBullμε Rottweiler) θα έπρεπε να καταδικάζονται και όχι να διαφημίζονται.

Καλώ την εφημερίδα σας να ανασκευάσει, αφιερώνοντας ένα άρθρο στα αδέσποτα και στους λόγους που δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τον σκύλο μας.
Καλώ την κα Ψαϊλα να έρθει σε επαφή με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας, φιλοζωικές οργανώσεις και εκτροφείς GoldenRetrieverκαι Rottweiler (με αφορμή την αναφορά των φυλών αυτών στο άρθρο της) για να ενημερωθεί για το θέμα σκύλος και ζευγάρωμα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παραμένετε εκτεθειμένοι στα μάτια των κυνόφιλων αναγνωστών σας μέχρι να ανασκευάσετε.

Με εκτίμηση
Γιώργος Μακρίδης
Συνειδητοποιημένος ιδιοκτήτης σκύλου

• Like
Reactions: d-friend

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Γιώργο πολύ καλό το κείμενό σου. Εγώ ήμουν λιγάκι πιο καυστική *demonio*
Για την αναφορά στο φόρουμ δεν είμαι σίγουρη. Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά μήπως πρέπει να ζητήσεις έγκριση απ' τον admin ή κάτι τέτοιο;

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Τώρα είδα οτι κάτι κόπηκε πριν στο copy-paste.
Όχι οτι αλλάζει κάτι αλλά για να είναι ολοκληρωμένο.

Ξανά λοιπόν, ελπίζω η δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου να είναι αποτέλεσμα άγνοιας της συγγραφέα και της αρχισυνταξίας της εφημερίδας σας. Γιατί αντί για διαφημιστικό χαρακτήρα, θα έπρεπε να έχει καταγγελτικό χαρακτήρα. Τέτοιες ενέργειες που ευνοούν την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή σκύλων (ακόμα και καθαρόαιμων σκύλων, πόσο μάλλον ημίαιμων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο η προσπάθεια διασταύρωσης PitBullμε Rottweiler) θα έπρεπε να καταδικάζονται και όχι να διαφημίζονται.

Καλώ την εφημερίδα σας να ανασκευάσει, αφιερώνοντας ένα άρθρο στα αδέσποτα και στους λόγους που δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τον σκύλο μας.

Καλώ την κα Ψαϊλα να έρθει σε επαφή με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας, φιλοζωικές οργανώσεις και εκτροφείς GoldenRetrieverκαι Rottweiler (με αφορμή την αναφορά των φυλών αυτών στο άρθρο της) για να ενημερωθεί για το θέμα σκύλος και ζευγάρωμα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παραμένετε εκτεθειμένοι στα μάτια των κυνόφιλων αναγνωστών σας μέχρι να ανασκευάσετε.

Με εκτίμηση
Γιώργος Μακρίδης
Συνειδητοποιημένος ιδιοκτήτης σκύλου

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
συγνώμη αλλά το άρθρο μιλάει για labrador golden retriever, που να βρεθεί τέτοιος εκτροφέας? :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
@allegro

Αυτό το τελευταίο κομμάτι σου, μοιάζει κάπως με το δικό μου :)
Τις ίδιες περίπου συστάσεις έκανα κι εγώ ;)

Και εννοείται, επώνυμη καταγγελία ε;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ναι, γιατί η Καθημερινή ανήκει στον Αλαφούζο που σημάινει ΣΚΑΙ-Παρα Τρίχα κλπ...οπότε όλα τους τα άρθρα είναι, εκτός από πολύ φιλοζωικά, και ενημερωμένα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τους έστειλα και εγώ. Άντε να δούμε , ελπίζω και περιμένω ένα καλό θέμα που θα ζητάει συγνώμη , και θα γράφει τους λόγους ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ! (ναι φωνάζω ;) )

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
αλλεγρο σοθ απαντησαν???
περιμενω να δω αν απαντησουν και τι θα γραψουν.... όχι τιποτα άλλο αλλα μου φαινεται για αρθρο 90%πληρωμένο....