Τάνκερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αυτός είναι ο Τάνκερ.

Τι έχει μέσα; Τον πατέρα του και τη μάνα του έχει μέσα.
Σίγουρα έχει μόνο καλοσύνη και αγάπη, χωρίς ίχνος επιθετικότητας και κακίας. Βρέθηκε να περιπλανιεται, αδέσποτος και κοκαλλιασμένος μέσα στην περίοδο των γιορτών. Μάλλον η εγκατάλειψη θα ήταν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του-πραγματικό δώρο για τη ζωή του αφού η συμπεριφορά του δείχνει πως μάλλον έζησε μόνιμα δεμένος ή σε κλουβί.
Τώρα ο Τάνκερ με την χρυσή καρδιά είναι κοντά μας και παρ'όλη την αδυναμία του, τρέχει γρήγορα για να μας υποδεχτεί και πηδάει ψηλά για να μας δώσει φιλιά. Δεν είναι επιθετικός απέναντι στα άλλα ζώα απλά δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή μαζί τους και τα..φοβάται..
Ο γίγαντας αυτός έχει τη συμπεριφορά ενός κουταβιού και σιγά σιγά αρχίζει να μαθαίνει πως η ζωή δεν είναι αλυσίδα και κλουβί, είναι βόλτες, λιχουδιές, φιλάκια και πολλά πολλά χάδια. Η οικογένεια που θα τον πάρει θα πρέπει να του μάθει πράγματα απ' την αρχή με υπομονή και πολύ πολύ αγάπη.

Είναι 2.5 χρονών περίπου, θα δοθεί σε μία σοβαρή οικογένεια που θα του προσφέρει όλα όσα ζητάει, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και στειρωμένος.
Εάν πιστεύετε πως μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου σκύλου, μπορείτε να τον δείτε από κοντά επικοινωνόντας με το 6945 81 8855 και το [email protected]

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
το έχω κάνει share. ελπίζω να τον βρουν γρήγορα οι νέοι του σύντροφοι

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.575
840
Ξεσσαλονικη!!!
πρεπει να εχει καναριο μεσα,αν δεν ειναι κ καναριο,οποτε θελει προσοχη σε ποιον θα παει.μπορει να βγαλει επιθετικοτητα σε ασχετη στιγμη.δεν ειναι για απειρα χερια.ειδικα αυτη η ηλικια ειναι κρισιμη.πιστευω οτι ειναι μικροτερο των 2,5...εχει κανα θεμα με τα πισω ποδια?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Έχω δει την αγγελία εδώ και κάποιο καιρό .
Πραγματικά είναι απο τους πιο ωραίους σκύλους που έχω δει !!!!
Νομίζω οτι είναι ράτσα αν και δεν έχει σημασία !!!

Μόλις τ είδα το lawrence σκέφτηκα !!
Και ίσως για πρώτη φορά συμφωνώ μαζί του χαχαχαχα

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
πρεπει να εχει καναριο μεσα,αν δεν ειναι κ καναριο,οποτε θελει προσοχη σε ποιον θα παει.μπορει να βγαλει επιθετικοτητα σε ασχετη στιγμη.δεν ειναι για απειρα χερια.ειδικα αυτη η ηλικια ειναι κρισιμη.πιστευω οτι ειναι μικροτερο των 2,5...εχει κανα θεμα με τα πισω ποδια?
Canario με τιγρέ boxer το κοβω κι εγω.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Canario με τιγρέ boxer το κοβω κι εγω.
Και αν βλέπω καλά έχει κομμένα αυτάκια άρα σε κάποιος το είχε .
Όποιος έχει κάνει τέτοιο ζευγάρωμα πρέπει να είναι μεγάλος.... !!!!!!
Αν δεν χάθηκε , λογικά θα τον είχαν βάλει να φυλάει κανένα κτήμα ή μπορεί να δάγκωσε και κανέναν και να τ παράτησαν !

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παιδια τι να λεμε τωρα.
Το σκυλι ειναι κουκλι.

Αν ειχα μονοκατοικια με κηπο θα ηταν δικος μου.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι

Ναι και εμένα μου μοιάζει με κανάριο!!
Σίγουρα δεν είναι για άπειρα χέρια...Αν και η κοπέλα που τον έχει δεν έχει δει καθόλου δείγματα επιθετικότητας or something!!
Τον βρήκαν σκελετωμένο...φαίνεται κιόλας κάπως στην φωτογραφία..και είναι 37κιλά περίπου..φαντάσου...Οπότε θα γίνει αρκετά μεγαλόσωμος όταν πάρει το φυσιολογικό του βάρος..
Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα με τα πίσω πόδια,πολύ πιθανό όμως,στο δρόμο τον βρήκαν μπορεί να είχε κανένα ατύχημα,να είχε φάει ξύλο κλπ κλπ κλπ.
Aς ελπίσουμε να βρει το σπίτι που του αξίζει!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.575
840
Ξεσσαλονικη!!!
5-6 κιλα θελει να παρει κ θα στανιαρει.πιο μεγαλος δεν θα γινει.οπως ειναι στη φωτο,ετσι θα ειναι παλι ,απλα με σωστα κιλα.δεν θα κανει βολτα τον σκελετο.μακαρι να βρει σωστη οικογενεια.η ηλικιες αυτες ειναι κρισιμες.η επιθετικοτητα βγαινει ξαφνικα ,για αυτο κ θελει προσοχη.κ μονο το οτι ξερουμε πως φοβαται τα αλλα ζωα,αυτο μπορει να του γυρησει μολις δει οτι μετραει.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ωραιος σκυλος. Συμφωνω πολυ με τον Λαυρεντη οσον αφορα την ηλικια και την επαγρυπνιση(ειναι και αρσενικος)...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης