Τάσεις για εμετό!!!


Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλημέρα!!Ο Μπέλλος απο τις 12 το βράδυ μέχρι και τώρα έχει περίπου ανα μισάωρο το λιγότερο που κάνει σαν να θέλει να κάνει εμετό και ουσιαστικά δεν βγάζει τίποτα. Σε λίγες ώρες θα προσπαθήσω να βρω έναν κτηνίατρο για να τον πάω..μέχρι τότε μήπως κάποιος είχε ποτέ την ίδια εμπειρία; Έχω την εντύπωση σαν να θέλει να βγάλει κάτι και βγάζει μόνο σάλια..λέτε να του στάθηκε τίποτα στον λαιμό;Με έχει πιάσει τρελό άγχος :( γτ όλα τα παθαίνει σκ;;;:mad:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μην σε πιάνει άγχος. Στα ενδιάμεσα διαστήματα των προσπαθειών, πως είναι; Φαίνεται φυσιολογικός; Δυσκολεύεται να αναπνεύσει;
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο. Εχει στο τέλος ένα εφημερεύον ιατρείο στην Θεσ/νίκη. Δες μήπως σε εξυπηρετεί.

24 ωρα κτηνιατρεία και κλινικές
 




Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους!!Απ'το πρωί ψάχνω έναν κτηνίατρο να με βοηθήσει..Δυστυχώς η κλινική είναι πάρα πολύ μακριά απ'το σπίτι μου και δεν μπορώ να τον βάλω στο λεωφορείο με φίμωτρο σε τέτοια κατάσταση να κάνει ταξίδι μιάς ώρας. Βρήκα το απόγευμα εναν κτηνίατρο και πήγα να του πω τα συμπτώματα που έχει ο μικρος και μου λεει με νεύρα ''τον παρακολουθώ εγω;'' του λεω όχι, μου λεει ''ποιος τον παρακολουθεί;'' ο ταδε του λεω και γω.. και μου λεει ''ε τοτε να πας στον ταδε'' και μου το έκλεισε στα μούτρα.Στον δικό μου τον κτηνίατρο δεν μπορώ να πάω γιατι δεν έχει δώσει κινητό :mad: και γω η έξυπνη δεν μου έκοψε να το ζητήσω :mad: Τελοσπάντων το κουτάβι χειροτέρεψε ελάχιστα. Η γειτόνισσα μου έχει σκυλάκι και είχε τα ίδια συμπτώματα με τον δικό μου μία βδομάδα πριν..τα κουτάβια ήρθαν σε επαφή και σκέφτηκα μήπως είναι το ίδιο..Στην γειτόνισσα ο γιατρός της είχε πει πως είναι βήχας του κυνοκομείου και οτι θα κάνει μόνος του τον κύκλο του και αν σε μια βδομαδα δεν υποχωρίσει τότε θα πάρει μια αντιβίωση. Δυστυχώς θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο το πρωί και θα τον πάω στον κτηνίατρο.
 






mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Από την περιγραφή σου θα μπορούσε όντως να είναι kennel cough, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά. Δεν υπάρχει κάποιος φίλος που να μπορεί να εξυπηρετήσει ή στην τελική, pet taxi όπως λέει και η Berna; Κάνε μια τέτοια προετοιμασία, για την περίπτωση που επιδεινωθεί μέσα στην νύχτα. Και θα σε συμβούλευα, όταν όλο αυτό με το καλό τελειώσει, να κάνεις μια έρευνα και για pet taxi αλλά και για άλλους γιατρούς ή κλινικές, που να είναι κοντά σου και να διανυκτερεύουν, ώστε να είσαι έτοιμη σε μια παρόμοια μελλοντική κατάσταση ανάγκης.
 


Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να με βοηθήσει..θα πάρω pet-taxi όπως είπε η Berna!! Δυστυχώς μεγάλη μου αμέλεια να μην πάρω τον αριθμό του γιατρού :( Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα τα διορθώσω όλα!!
 






rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
και για να γινω λιγο κακος μια κατεγγελια στον καλο μας γιατρο που δεν δεχθηκε να βοηθησει σε αντιθεση με τον ορκο που εχει δωσει:)
 


Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους!!Τελικά ο γιατρός είπε πως ο μικρός έχει τραχιοβροχίτιδα και πως είναι σαν ίωση, περνάει μόνο του και αμα δεν υποχωρίσει τότε μόνο θα πρέπει να τον επισκεφτούμε, χρειάζεται ξεκούραση, να μην έχει ξηρη ατμόσφαιρα το περιβαλλον και να μην του φοράμε το στηθόλουρο γιατί συνήθως αυτό λόγο του ότι ειναι λίγο πιο σφιχτό μπορεί να τον ενοχλεί.Ήδη ο Μπέλλος είναι καλύτερα..εχθές το βράδυ έκανε μία φορά εμετό(μόνο σάλια) και γενικά τον βλέπω πως είναι και πιο ορεξάτος και με περισσότερη ενέργεια!!Στα ώπα ώπα τον έχουμε τον πασσά :D Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας!!
 








kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στην περίπτωση της τραχειοβρογχίτιδας όντως η ασθένεια αυτή είναι αυτοπεριοριζόμενη, όμως αν είναι κουτάβι (μικρό) υπάρχει κίνδυνος να γυρίσει σε πνευμονία. Αν παρατηρήσεις απώλεια όρεξης, ρινικό έκκριμα, υψηλός πυρετός, κατάπτωση, δύσπνοια τα πράγματα ίσως είναι σοβαρά.
Γι’ αυτή την πιθανότητα συνήθως χορηγούνται και τα κατάλληλα αντιβιοτικά.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!:)
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Βρήκα το απόγευμα εναν κτηνίατρο και πήγα να του πω τα συμπτώματα που έχει ο μικρος και μου λεει με νεύρα ''τον παρακολουθώ εγω;'' του λεω όχι, μου λεει ''ποιος τον παρακολουθεί;'' ο ταδε του λεω και γω.. και μου λεει ''ε τοτε να πας στον ταδε'' και μου το έκλεισε στα μούτρα.
Θα σε παρακαλέσω να μου πεις τον γιατρό αυτόν!