Αλλαξες 4 φορες σπιτι μονο και μονο γιατι σε ενοχλουν τα γαυγισματα;Συγνωμη αλλα μου φαινεται υπερβολικο ολο αυτο.Ειδικα το οτι αφησες δικο σου σπιτι για να ζεις σε ενοικιαζομενο μονο και μονο λογω γαυγισματων.Ποσο ακουγονται πια;Μενω σε μια γειτονια στο κεντρο της Θεσσαλονικης οπου υπαρχουν πολλοι σκυλοι στις γυρω οικοδομες αλλα υπαρχει απολυτη ησυχια και ζητημα ειναι να γαυγισει ενας σκυλος για 5 λεπτα ολοκληρη την ημερα.Δεν μου εχει κανει παρατηρηση κανεις τοσα χρονια και ολοι μου λενε οτι ειναι σαν να μην υπαρχει σκυλος στην πολυκατοικια.Η μονη που μου εκανε προβλημα καποτε ηταν μια κυρια που δεν τα συμπαθει και το προβλημα της ηταν οτι και καλα ο σκυλος εχει μικροβια και μολυνει την πολυκατοικια.
Μηπως απλα δεν τα συμπαθεις και σου εχει γινει εμμονη ιδεα;
Εγώ ρώτησα αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω αν κάποιοι δεν τηρούν τους κανόνες. Το πόσες φορές έχω αλλάξει σπίτι είναι άνευ σημασίας και δική μου επιλογή.
Στο παρελθόν είχα υιοθετήσει ένα γλυκύτατο σκυλάκι το οποίο πέθανε το φουκαριάρικο από φυσικά αίτια. Τώρα έχω υιοθετησει δύο γατούλες.
Άρα να μην συμπαθώ τα ζώα δεν παίζει......
Μην προσπαθείς να μεταφέρεις την ουσία του θέματος.
Η ουσία είναι ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει σε αυτή την χώρα η μάλλον ότι αυτός νομίζει σωστό. Όσο πιο θρασύς και αναίσθητος είσαι είσαι τόσο καλύτερα