Ταμπελακι εμβολιου λυσσας

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μια τετοια κονκαρδα μπορει να χαθει πολυ ευκολα- επισης μπορει καποιος να την εχει βρει- και το σκυλι του να μην ειναι καν εμβολιασμενο.
Ασε που εγω τους αλλαζω και ολη την ωρα περιλαιμια /σαμαρακια κλπ. ( εχουν καμια 10αρια η καθεμια).
Αρα- ασχετο απο τον νομο- εαν εχω μαζι μας τα βιβλιαρια, νομιζω οτι ειμαι καλυμενη.

Και κατι αλλο- εγω εχω 3 σκυλια- και βγαινω με τον καθενα χωριστα ( λεμε τωρα)- αρα μου χρειαζεται μονο ενα περιλαιμιο με κονκαρδα- και τους το βαζω εναλαξ, και κανω μονο στον εναν εμβολιο και ειμαι καλημενη?

Δεν στεκει αυτο- οπος και πολλα αλλα στην ελληνικη νομοθεσια περω ζωωη ακομα!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Στη περιπτωση που το σκυλι δεν μπορει να κανει εμβολια εκει τι γινεται? Η δικια μου εχει βιβλιαριο και το μονο συμπληρωμενο ειναι ο αριθμος τσιπ :rolleyes:

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Φαντάζομαι την ευθύνη φέρει ο κτηνίατρος και καλό είναι να σου γράψει μια βεβαίωση ότι δεν μπορεί να κάνει το αντιλυσσικό εμβόλιο.

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
Φαντάζομαι την ευθύνη φέρει ο κτηνίατρος και καλό είναι να σου γράψει μια βεβαίωση ότι δεν μπορεί να κάνει το αντιλυσσικό εμβόλιο.
σωστο αλλιως δεν καλυπτεσαι....

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Κάναμε κι εμείς τους ετήσιους εμβολιασμούς μας σήμερα και πήραμε κι αυτή τη μεταλλική κονκάρδα... Τι ανέκδοτο είναι αυτό ρε παιδιά; Οποιοσδήποτε μπορεί να την αντιγράψει ή απλά να την κλέψει και να ισχυριστεί ότι ο σκύλος του είναι εμβολιασμένος... :/
Ευτυχώς υπάρχουν τα ταμπελάκια και η απόδειξη στο βιβλιάριο...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
εμας λέει 2013-2014 από τη μια πλευρά και από την αλλη τα στοιχεία του κτηνιατρου και τον αριθμό καρτέλας (ιστορικό στον κτηνιατρο). Οποτε λειτουργει και σαν ταυτότητα, αν χαθει σκυλι, να το γυρίσουν στον κτηνιατρο και βάσει αριθμού καρτέλας να βρουν τον ιδιοκτητη.
Εμένα από την πίσω μεριά απλά γράφει Vanguard R...