Ταμπλέτες ποντικοφαρμακου φαγωμένες....

villy

Member
28 Νοεμβρίου 2010
23
0
George A αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Δυστυχώς όμως τα δηλητηριασμένα ποντίκια υπάρχει περίπτωση να μπουν στον δικό μας κήπο αφου έχουν φάει την ταμπλέτα απο αλλού. Οπότε είναι καλό να ξέρουμε τα συμπτώματα και τις Πρώτες Βοήθειες.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
George A αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Δυστυχώς όμως τα δηλητηριασμένα ποντίκια υπάρχει περίπτωση να μπουν στον δικό μας κήπο αφου έχουν φάει την ταμπλέτα απο αλλού. Οπότε είναι καλό να ξέρουμε τα συμπτώματα και τις Πρώτες Βοήθειες.
σωστό αλλά τουλάχιστον να μην βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
εχω όμως παιδί και κότες και κουνέλια και το καλοκαίρι εβγαιναν ως την πόρτα του σπιτιού, αν εχει κάποια άλλη λύση, ευχαρίστως να την ακούσω.:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω χρησιμοποιω αμερικανικους υπερηχους που καλυπτουν 500 τμ και δεν κυκλοφορει τιποτα.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οχι δεν ενοχλουν ουτε τα σκυλια ουτε κανενα αλλο απο τα ζωακια που εχω.Ειναι λιγο ακριβοι αλλα το θεωρω πολυ καλη επενδυση.
Και προβλημα δεν εχουμε και ποντικακια δεν σκοτωνουμε.Επισης υπαρχει επιλογεας για μυγες,σκνιπες κλπ

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καποια που εχω βρει στο τηλεμαρκετινκ δεν μου γεμισαν το ματι. Απο που αν επιτρεπεται?. Γιατι και εμεις στην εξοχη εχουμε ενα θεμα με τα ποντικακια αλλα δεν ριχνω ποντικοφαρμακο λογω των σκυλιων.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω τους εχω παρει απο τον Κτηνιατρικο κυκλο,ξερω ομως οτι εχει και η protecta τηλ2108542220 8542270.

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
καποιες σκόρπιες σκέψεις....δεν εχω πρίζα στο κοτέτσι και δεν θα ρισκάρω να φάμε κατουρημένο αυγό μελάτο.
Δεύτερον, μετά πό μια έρευνα που είχα κάνει για τους ηπέρηχους και πόσο ενοχλούν το εμβρυο, δεν θα έβαζα κάτι στο σπίτι χωρίς να το ψάξω πολύ. Ισως στο έμβρυο να ειναι επειδη ειναι μεσα σε υγρό, δεν ξέρω. Ομως θέλει ψάξιμο.
Οσο για τον να βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας είναι σαν να λέμε, μην βάζεις σαπούνια και καθαριστικά στο σπίτι γιατί κινδυνεύει το μωρό, μην οδηγείς γιατι οι στατιστικές λένε οτι ειναι η κύρια αιτία θανάτου, μην έχεις μπανιέρα γιατί ειναι νουμερο ένα αιτία δυστυχήματος στο σπίτι κλπ...

Το θέμα ειναι να τα φυλασσεις καπου μακριά από τα σκυλιά.
Και σ'αυτό πιαστηκα αδιαβαστη γιατι δεν ειχα καταλάβει οτι θα τους μύριζε ωραία ή οτι θα 'ξέφευγαν" και θα τα έτρωγαν.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δεν θέλεις να ρισκάρεις με τα αυγά αλλά ρισκάρεις με την ζωή των σκύλων που ζούνε δεμένα στην αυλή και με τις γάτες που ζούνε στο κλουβί 4Χ4

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
δεν θέλεις να ρισκάρεις με τα αυγά αλλά ρισκάρεις με την ζωή των σκύλων που ζούνε δεμένα στην αυλή και με τις γάτες που ζούνε στο κλουβί 4Χ4
συγνωμη αλλα θα συμφωνησω κ γω σε αυτο. ειναι λιγο εκτως θεματος και μαλλον δεν μας πεφτει λογος κι ολας, αλλα ειναι κριμα τα σκυλια να περνανε ολη τους τη ζωη δεμενα να μπορουν να πηγαινουν μονο ως εκει που φτανει η αλυσιδα τους. εχεις τοσο μεγαλο χωρο απ οτι λες, θα μπορουσαν να ειναι ελευθερα να παιζουν. και αν ανησυχεις για τον κηπο σου υπαρχουν οικονομικοι και ομορφοι φραχτες σε διαφορα καταστηματα οπου μπορεις να παρεις για να μην εχουν προσβαση στον λαχανοκηπο.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αρα είχε δικιο ο συναδελφος κοκονι..
Πρόληψη στην δική σου περίπτωση είναι "Δεν αφήνουμε επικίνδυνα χημικά εκτεθειμένα ποτέ και ειδικά όταν έχουμε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα"
LiliG μπορει εως σημερα να μην πλησιαζαν τη γλαστρα με τις ταμπλετες αλλα οπως σου απεδειξε η πραξη τελικα τις βρηκαν και τις μασησαν.
Απομακρυνε το συντομοτερο δυνατο ότι ποντικοφαρμακο εχεις.

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0

Αν δεν σου αρεσουν αυτά που γράφω, δικαιωμά σου, οπως δικαιωμά μου ειναι να μπορώ να πω τι κάνω και τι σκεφτηκα χωρίς να πετάγεται ο καθένας με υφάκι, και να μου κάνει κύρηγμα,ειδικά οταν γενικεύει οτι "ρισκάρω" την ζωή όλων των αδέσποτων που εχω μαζέψει ως τώρα. Από πού κι ως που γράφεις ό,τι να ναι;
Τέλαος πάντων δεν θα απολογηθώ για τις αποφάσεις που πήρα, το πως σκέφτηκα και το τι δεν σκεφτηκα, το τι προτεραιότητες βάζω και πώς καταφέρνω να συνυπάρχουμε όλοι με τις δικές μου και μόνο φροντίδες.

Η από κάτω σου έκανε παρέμβαση ίδιου τύπου αλλά σεφέστατα πιο ευγενικά και πιο νορμάλ, και γι αυτό δεν έχω να της πώ τίποτα το αρνητικό, ούτε νιώθω την ανάγκη να την βάλω στην θέση της γιατί πολύ απλά έκφρασε την γνώμη της αλλά διατήρησε την θέση της και δεν χώθηκε στο "βράκι μου", όπως ονομάζω έγω όσους συνήθως έχουν άποψη για τον θεματοθέτη και όχι για το θέμα.

Τους χαιρετισμούς μου.

Last edited by a moderator:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εγώ μια διαπίστωση έκανα με βάση αυτά που γράφεις,
δεν έκανα κανένα κύρηγμα

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Σήμερα η μικρή είχε αίμα στα κόπρανα της, βλέννες. Χτες δεν ειχε.
Θέλω να πιστεύω οτι φταίνε οι δυο κουταλιές αλάτι που του είχα δώσει για να κανει εμετό και οι οποίες του ειχαν ερεθίσει big time το έντερο σε σημείο να του τρεχουν υγρά για κανένα τέταρτο.

Να πω οτι δεν φοβάμαι;
Φοβάμαι.
Και η κόρη μου τραβάει ζόρια...φοβάται μην της πεθάνει το σκυλάκι της.

Θα σας κρατώ ενήμερους.

(πάντως, τρώει)