Ταξίδι πολλών ωρών- φάρμακα και εαν ναι τι?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.....

Λοιπόν το θέμα έχει εως εξής....
Σε μια βδομάδα γυρίζουμε Ελλάδα και το ταξίδι επιστροφής έχει ως εξής....

4 ώρες με το λεωφορείο εως την ρώμη
30 λεπτα μέχρι το αεροδρόμιο και
2 ώρες πτήση
και μια ώρα στο μετρο για να πάμε σπίτι....
Η Κέλλυ ταξιδεύει απο κουτάβι αλλά χαζεύοντας σε διάφορα διαδυκτιακά σκυλομαγαζιά είδα οτι υπάρχουν χάπια για σκύλους φυτικά για να τα κρατάν ήρεμα στο ταξίδι.
Εχει κανεις υπόψιν του κάτι για αυτά???
Η κάποιο τρίκ αντίστοιχο?
Γενικά κάθεται ήσυχη και υπομένει το ταξίδι αλλά τόσες πολλές ώρες κάποια στιγμή αρχίζει την έντονη κλάψα και να κουνιέται πάνω κάτω στο κουτί της, και δεν μπορώ πάντα να την βγάλω έξω να ξεμουδιάσει ειδικά στο 4ωρο του πούλμαν που κάνει μια στάση 5 λεπτών μόνο...
Δεν ζαλίζεται και δεν κάνει εμετό, απλά θέλω να ξέρω εαν υπάρχει κατι που μπορεί να την βοηθήσει να είναι πιο ήρεμη

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν χρειάζεται χάπια. Πριν το ταξίδι για τη Ρώμη θα την έχεις βγάλει βόλτα και θα την αφήσεις νηστικιά. Οπου μπορείς θα την βγάζεις λίγο να ξεμουδιάσει.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αν εχει συνηθισει δεν θα εχεις προβλημα! εμενα αντεξε και 6 ωρες με μια σταση! μια μεγαλη βολτα πριν και θα ειναι μια χαρα! ασε που ο δικος μ κοιμαται πλεον παντα στο ταξιδι!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
επειδή είδα οτι κυκλοφορούν πολλά τέτοια χάπια και έχω και μια σχετική καταναλωτική μανία είπα μπας και ειναι χρήσιμα!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
επειδή είδα οτι κυκλοφορούν πολλά τέτοια χάπια και έχω και μια σχετική καταναλωτική μανία είπα μπας και ειναι χρήσιμα!

κοίτα έμενα όσες φορές έχει πετάξει τον έχω μαστουρώσει γιατί δεν κάθεται ήσυχος μέσα στο κλουβί του με τίποτα. Ειδικά την τελευταία που λέω δεν θα τον δώσω τίποτα, αναγκαστήκανε οι άνθρωποι να με πάρουν τηλ από το γραφείο στο αερόδρομιο γιατί ο μικρός έκανε σαν τρελός οπότε αναγκάστηκα και του έδωσα χάπι για να χαλαρώσει λίγο. Δεν είναι ότι καλύτερο να του δώσεις κάτι αλλά ρώτα τον κτηνίατρο σου να σου δώσει κάτι και πάρτο μαζί σου μήπως και.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Αν δεν ζαλίζεται το σκυλί μην του δώσεις χάπια. Εμένα 7 ώρες ταξίδι με 1 μόνο στάση ήταν μια χαρά!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Πολλές αεροπορικές εταιρείες απαγορεύουν την χρήση φαρμάκων επειδή εμποδίζουν την σωστή διαχείριση της θερμοκρασίας σώματος.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πολλές αεροπορικές εταιρείες απαγορεύουν την χρήση φαρμάκων επειδή εμποδίζουν την σωστή διαχείριση της θερμοκρασίας σώματος.
Εγώ όταν πετούσα για Αγγλία μου είπανε όχι χάπια αλλά κάτι φυτικό δεν βρήκα και του έδωσα μισό χάπι από τον κτηνίατρο. Δεν ήταν το ποίο ιδανικό αλλά η εναλλακτική ήταν να μην πετάξω.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
στο αεροπλάνο ταξιδεύει στην καμπίνα, απλά έλεγα μήπως στρεσαριστεί λιγότερο με τίποτα φυτικό....
θα προσπαθήσω όπως έκανα και άλλες φορές να την βγάλω λίγο έξω απο το κλουβί της, ελπίζω να μην είναι γεμάτο το αεροπλάνο! Ευχαριστώ για τις απαντησεις :)

@chrispapas να υποθέσω ο κτηνίατρος του δίνει ηρεμιστικά?