Ταξιδι με αυτοκινητο χωρις κλουβι μεταφορας








vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Πίσω. Αν έχεις προσκέφαλο και σε βολεύει.
Στη φωτό που ανέβασες, φαίνεται σαν να είναι μπροστά, γι αυτο ρώτησα. Μάλλον θα κανω μερικές προσπάθειες μεχρι να καταλήξω σε κατι που να βολεύει.
 












Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Δεν εχω καταλαβει εαν το θεμα ειναι η ασφαλεια του σκυλιου για το ο μη γενοιτο x factor ή οτι δεν καθεται στ΄αυγα του πχ οταν οδηγεις οποτε πρεπει καπως να περιοριστει....
γιατι εαν δεν καθεται στ'αυγα του κ λυσσαει την ζωνη ασφαλειας θα την φαει οσο οδηγεις
οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να το πιανουμε απτην αρχη το θεμα...
Προσωπικα εαν οδηγω εγω κ ημαστε οι 2 μας καθεται συνοδηγος κ της βαζω την ζωνη ασφαλειας (την κανονικη,που βαζει κ ενας ανθρωπος) εαν ημαστε παραπανω ατομα ριχνω στα πισω καθισματα μουσαμα/σεντονι/φλις κουβερτα (οτι εχω ευκαιρο τεσπα κ αναλογα την εποχη) της λεω "πηγαινε στην θεση σου",ακουμπαει κ την αφεντομουτσουναρα της στον "τεμπελη" (δεν την εχω δεμενη δλδ καθοτι ξαπλωνει κ συνηθως λαγοκοιμαται) κ παμε...
Υπαρχει θεωρω παντα κ η λυση να βγαλεις την εταζερα κ να χρησιμοποιησεις ολο το πορτ μπαγκαζ αποκλειστικα για τον σκυλο (εφοσον το a/c σου φτανει μεχρι εκει) αλλα δεν το προτιμω γιατι θελω να την βλεπω (εαν ζαλιζεται/ζεσταινεται κοκ)
Ποιο ειναι το θεμα?
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ετσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ζώνες ασφαλείας;
ναι, οι πλατες των καθισματων δεν ειναι ενωμενες, ειναι δυο μαζί και ενα μονό, αναμεσα περναει το λουρί. Και ο μουσαμας που πηρα απο το μαγαζι .. νομιζω autoplus λεγεται.. εχει σχισμή για τη ζωνη.


Το θέμα το περιγραφει καλά ο τίτλος. Σε κοντινές διαδρομές, αν και ειναι λάθος, βαριεμαι να κανω όλη τη διαδικασια και πολλές φορές τον εχω και εγω λυτο. Σε ταξιδι το θεωρώ ακρως επικίνδυνο να μην ειναι περιορισμένος.
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Το safe ειναι ο σκυλος να δεθει με ΑΛΥΣΙΔΑ στην βαση των καθισματων η σε αντιστοιχη βαση που να αντεχει τα κιλα του.......
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Επίσης μπορείτε να βιδώσετε κρίκους στην οροφή σαν αυτούς που είχαν κάτι κελάρια στις ιστορίες τρόμου του Έντγκαρ Άλαν Πόε...:ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: Amaliaz