Τατουάζ με σκύλους

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τα τατουάζ τα λατρεύω αλλά δεν έχω κανένα γιατί φοβάμαι οτι πονάει μάλλον. Ιδού μερικοί τύποι με τα λατρεμένα τους (προφανώς ) σκυλιά!!!
1..jpg2..jpg3..jpg4..jpg 5..jpgΣυνέχεια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Εχουμε αγαπημένη συμφορουμίτρια με τέτοιου περίπου μεγέθους τατουάζ της φυλής της.
Αν θελήσει να μας το δείξει...:)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Έχω ένα μαόρι ήδη κ σκέφτομαι να κάνω κ άλλο ένα στο ίδιο στιλ στη γάμπα (εννοειται θα'ναι κάτι σε... εργασιακό! :p:D )

Το σχέδιο το ψάχνω ακόμα:)

wolf-tattoo..jpg

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Kαι εγω σκεφτομαι την κεφαλα του Ντιεγκο ... το σημειο δεν εχω αποφασισει...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εχουμε αγαπημένη συμφορουμίτρια με τέτοιου περίπου μεγέθους τατουάζ της φυλής της.
Αν θελήσει να μας το δείξει...:)
Έχουμε 2 τέτοιες αγαπημένες! ;)
(όχι, η δεύτερη δεν είμαι εγώ!)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα.Τι θα κανω οταν ο σκυλος μου φυγει;Να βέπω συνεχως το τατουαζ και να ποναω;Παντως παιζει ως ιδεα στο μυλο μου.

Xotikouli,πολυ μου αρεσει η φωτο σου.Απο τις καλυτερες στο φορουμ(ασχετο)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω εχω ενα Tattoo με την φατσα της Esmeraldas μου- σε Vector Graphik- επειδη θεωρουσα, οτι εκει δεν μπορει να κανει και πολλα λαθοι ο Τατουατζης, επειδη ηθελα να αναγνωρισω των σκυλο μου- και να μην βρεθω απλα με ενα γαλλικο μπουλτνογκ. Ετσι εστειλα σε γραφιστα μια φωτογραφια της πριγκιπεσσας και μου εκανε το Vector Graphic.
Εδω την ημερα που εγινε to tattoo

Και μαζι με το μοντελλο

Εδω μια απο της αγαπημενες φωτογραφιες (Thank you soo much Sofia) :

Εμενα ο σκυλος εφυγε!! Αλλα χαιρομαι που εκανα το Ταττοο!
Και η αφορμη που αποφασισα τελικος να το κανω, ηταν οταν κοντευαμε να την χασουμε.
Αισθανθηκα μεγαλη ανακγη, να κανω κατι για να την εχω για παντα μαζι μου!

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καλα το δευτερο απιστευτη δουλεια!! Οι σκιες τελειες!!!!:)
Εγω κατι τετοιο σκεφτομαι...πρεπει να παω στον καλλιτεχνη να το προσαρμοσει ετσι ωστε να εχει καλο αποτελεσμα.untitled..jpg

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καλα το δευτερο απιστευτη δουλεια!! Οι σκιες τελειες!!!!:)
Εγω κατι τετοιο σκεφτομαι...πρεπει να παω στον καλλιτεχνη να το προσαρμοσει ετσι ωστε να εχει καλο αποτελεσμα.View attachment 12603
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Το 1ο είναι πολύ φρέσκο και δεν έχει τελειώσει ακόμα, να γεμίσει με χρώμα. Το 2ο είναι όντως εξαιρετικό!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Το tattoo πονάει εκείνη την ώρα που το κάνεις. Μετά το έχεις για πάντα :) (γι αυτό ακριβώς θέλει και πολύ σκέψη).

Δε ξέρω αν είμαι ανάμεσα στις δύο αγαπημένες :p αλλά έχω τατού της Μπλου της ιδίας, όχι γενικά της φυλής της. Η αρχική ιδέα ήτανε να είναι σε άλμα, στη γάμπα, άλλαξα όμως γνώμη για το σχέδιο. Το έφτιαξα, το τύπωσα και το πήγα. Αυτό που ήθελα, επειδή είναι ρεαλιστικό και θέλει λεπτομέρεια, δε χώραγε στη γάμπα γιατί απαιτεί μινιμουμ μέγεθος, οπότε κατέληξε στο πλαϊ της μέσης. Ε, το τρίτο θα είναι στο πόδι σίγουρα. :D
Αμαλία αυτό φαίνεται πολύ ωραίο για τατού.

Μόλις το έβγαλα φωτό με το κινητό, γιατί δεν το είχα.
tattoo..jpg