Τατουάζ με σκύλους

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
ναι είναι λίγο sidkolo να το βαρεθείς!!δεν είναι paixndidi,ούτε καθημερινή συνήθεια.τα 2 "φατσακια" στα δάχτυλα απλά τέλεια

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Όταν λεω "να το βαρεθω" εννοω πως τώρα που είμαι 22 το θέλω πολύ και μου αρέσει να έχω ένα. Όταν φτάσω 40 ή 50 μπορεί να μη σκέφτομαι έτσι και να μην θέλω να φαίνεται... Γι αυτο πιστευω οτι θελει ΠΑΡΑ πολυ σκεψη αν θα κανεις, τι θα κάνεις και που θα το κάνεις.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Bγαινουν πια τα τατουαζ με λειζερ... δεν ειναι οπως πριν 20 χρονια...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Συμφωνώ με lenaki! επίσης θεωρώ οτι είναι πολύ προσωπικό και δεν θέλω να το βλέπουν οι άλλοι είναι κατι για μένα αν το έκανα μονο για να φαίνεται θα ήταν μόστρα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δε παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο να το σχεδιασω μονος μου.
βασικα σχεδια βρισκω αλλα λογω λεπτομερειας πρεπει να γινουν σε ολο μου το σωμα για να δειξουν πχ
αυτο
εντιτ μιλαω μονο για το δεξι δρακο!!χαχα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
χαχαχχα εσυ δε θες τατουαζ θες πινακα ζωγραφικης... Παρτο αυτο οπως ειναι και ζητα του να στο προσαρμοσει στο μεγεθος που θες....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Και φτιάξτο με τέτοιο τρόπο, που κάθε εκατοστό να κρύβει διάφορα μυστήρια. Kinder έκπληξη. Και μετά, βάλε να σε γυρίσουν ταινία.
Θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Κι αν δεν φτάσει το δικό σου πετσί, χρησιμοποίησε και του σκύλου σου...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
το συγγεκριμενο το χα παει σε ενα καλο στουντιο αλλα οταν το εκτυπωσε σε μεγεθος ολοκληρης πλατης παλι δεν μπορουσαν να γινουν οι λεπτομερειες στα ματια και τα σχετικα οποτε πακετο

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Και φτιάξτο με τέτοιο τρόπο, που κάθε εκατοστό να κρύβει διάφορα μυστήρια. Kinder έκπληξη. Και μετά, βάλε να σε γυρίσουν ταινία.
Θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Κι αν δεν φτάσει το δικό σου πετσί, χρησιμοποίησε και του σκύλου σου...
τον μπαμπη εννοεις ετσι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Ο Μπάμπης δεν ενδείκνυται. Χρειάζεται κάτι πιο φωτεινό. Πιο κρεατί. Για να ταιριάζετε κιόλας :rolleyes:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
χωρις να ειμαι ειδημων αλλα θεωρω οτι πηγα σε ενα παρα πολυ καλο στουντιο.
και οπως μου το εξηγησε εκει ο αθρωπας καταλαβα οτι ειχε δικιο!