Τα αρνητικά του «έχω σκύλο»




sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αυτο που μας διεφυγε μεχρι στιγμης ειναι το ταιρι μας που καναμε στην ακρη-χασαμε-εφυγε λογω του σκυλου.

αυτη/ος που δεν καταλαβε την αναγκη να πηγαινεις σπιτι σου να βγαζεις τον σκυλο βολτα.

αυτη/ος που δεν παλεψε την τριχα βρομα κλπ

αυτην/ον που ζηλευε την αγαπη-την σχεση με το σκυλο!


οποτε πρεπει να εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι ελοχευει ο κινδυνος λογω σκυλου να αλλαξουμε ταιρι. παντως εγω τις παιρναω απο το τεστ ιζο αν δεν τις παει δεν εχουν και πολυ μελλον.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
για μενα οσον αφορα το αν αυτος-αυτη που ειμαστε μαζι δεν θελουν σκυλο ειναι και ενα τεστ..
για μενα ανθρωπος που δεν αγαπαει τα ζωα δεν μου αρεσει ουτε για παρεα..ποσο μαλιστα για να ειμαι και εγω μαζι του..οποτε μαλλον με εξυπηρετει το να εχω σκυλο..προσεχω τις παρεες μου..

τωρα οσον αφορα τα προβληματα που σου δημιουργει το να εχεις σκυλο..κανενα προβλημα δεν ειναι τοσο μεγαλο αν πραγματικα θελεις κατι πολυ.. :wink:
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
Γι'αυτο σαs λεω σκυλι pocket υπερπηδαs ολα τα προβληματα :D δεν θα ξεχασω ποτε που για να παμε διακοπεs καναμε ολοκληρη μετακομιση με το akita εγω με αλλο οχημα και τα μωρα, ο αντραs μου με το φορτηγακι τηs δουλειαs,στο camping εναs πανικοs να τον χανουμε να τρεχει να ξηλωνει σκηνακια ανυποψιαστων και αλλα πολλα...ομωs λιγο τα θυμαμαι ουτε με νοιαζουν τωρα που εγινε αγγελουδι.Τωρα κλεινω 24 ωρεs με πυρετο,ταβλα,εμετουs και η luna δεν εχει φυγει στιγμη απο διπλα μου ενω κανειs αλλοs δεν πατησε στο σπιτι :( :(
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τωρα κλεινω 24 ωρεs με πυρετο,ταβλα,εμετουs και η luna δεν εχει φυγει στιγμη απο διπλα μου ενω κανειs αλλοs δεν πατησε στο σπιτι

Περαστικα σου καλε!!!

Κυκλοφορει πολυ τετιου ειδος ιωση!!
Αντε, κοιτα να στανιαρεις- μην σε βρει η καινουργια χρονια αρροστη στο κρεβατι!!!
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
:D ευχαριστω frenchie μου προφανωs με κολλησαν τα παιδια,βλεπω κι εσυ νυχτοπουλι τοσο νωριs ξυπναs?
 




LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
Να'σαι καλα Κατια μου,αν και αισθανομαι καλυτερα εκανα και τιs δουλειεs μου για να μην ξεχνιομαστε :D και μου ρθε ενα αρνητικο Το καθαρματακι οπου σφουγγαριζω παει και παταει και αφηνει πατουσακια!τα νευρα μου :x το χειροτερο ομωs απ'ολα ειναι οταν σερνει τον κωλο τηs στα πλακακια και αφηνει σημαδια.Προειδοποιηση να παμε να αδειασουμε τιs κυστεs μαs μπλιαχ :-S
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Περαστικά Σοφάκι!
Είπες «κύστες» και θυμήθηκα ότι ξεχάσαμε να αναφέρουμε την σκυλίλα!
Το σπίτι «ποτίζει» σκυλίλα, όσο και να αερίζουμε –πλένουμε -καθαρίζουμε! Στο τέλος αφού συνειδητοποιείς ότι όλες οι προσπάθειες για να απαλλαγείς από την σκυλίλα πέφτουν στον γκρεμό και αρχίζεις να απελπίζεσαι, ανακαλύπτεις ότι την έχεις συνηθίσει και επιπλέον σου αρέσει!
Άβυσσος η ψυχή των σκυλόβιων! :lol:
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ακριβως Κατερινα..αββυσoς...
Λοιπον το μαλτεζακι μου που εφυγε,το ειχα στο σπιτι μου με τους γονεις μου,τον μικρο με τον Σταυρο(το αγορι μου), οταν λοιπον τον παω στην μαμα μου ακομα και αν ειναι βρομικος η μαμα μου λεει αχ..τι ωραια που μυριζεις του λεει..,της λεω καλα με δουλευεις αφου εχει μπιχλα..και μου λεει ..οοχι..ωραια μυριζει...
ε...της λειπει η καθημερινη σκυλιλα..
αββυσoς...


:p
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
denis +1000!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Διάβαζα τα προηγούμενα Post και σκεφτόμουν ότι δε με νοιάζουν όλα αυτά.
Δε με πειράζουν οι καθημερινές βόλτες, δε μ'ενοχλεί να βγω ΣΚ απ'το πάπλωμα πρωί πρωί για τη βόλτα (θα ξαναμπώ βρε αδελφέ), δε με νοιάζει η τρίχα (άσε που δεν την βλέπω πια :mrgreen: ).
Κι εγώ ψάχνω σπίτι και πλέον με αφορμή το σκυλί ψάχνω κάτι με κήπο, έστω μικρό, και ξέρω ότι θα "αναγκαστώ" να πάω λίγο πιο έξω από την Αθήνα, αλλά μάλλον καλό είναι αυτό, έτσι δεν είναι?
Δε μου'χουν λείψει ούτε οι εκδρομές, ούτε τα ταξίδια (είμαι εθισμένη, θα ήταν αδύνατο), όπου μπορώ την παίρνω μαζί μου κι όπου δε μπορώ ευτυχώς έχω κι εγώ dog sitter τη μητέρα μου, αλλά ακόμα κι έτσι να μην ήταν όταν θέλουμε βρίσκουμε λύσεις για τα πάντα.
 


marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
το μονο π με ενοχλει ειναι οτι όταν καθομαι στον καναπε κ βλεπω τηλεοραση ο κουκι εχει ορεξη για παιχνιδι κ κανει ενα μακροσυρτο κλαμα μεχρι ν τν παιξεις.. γκρρρ ωρες ωρες νομιζω οτι εχω τζακ ρασελ!!
κ όταν ρεπει εγω να τον βγαλω βολτα κ βαριεμαιιιιιι
Αλλα δε θα αλλαζα με τποτα τον Κουκι. δε μπορω ν φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτον. λατρευω ολα οσα κανει.
(ακομα κι όταν μ ειχε κατουρησε τν καινοργια μπλουζα burberry που μολις ειχα φερει από το λονδινο :lol:)
Τωρα θελω κ προσπαθω ν πεισω τη μαμα μ να παρουμε κι αλλο σκυλο. κι ας τα κανω ολα εις διπλουν.
Την αγαπη, την αφοσιωση κ τα παιχνιδια δε τα αλλαζω με τιποτααααααα!!!
 


Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Υπάρχουν σίγουρα στιγμές που θα βαριέμαι να την πάω έξω ή να παίξω μαζί της ή ή ή... αλλά όταν κοιτάξω καλύτερα αυτή τη φατσούλα, τα ξεχνάω όλα κ συνειδητοποιώ για άλλη μια φορά ότι είμαι πολύ τυχερή!

Όσον αφορά στις διακοπές, ή έρχεται μαζί μου (camping) ή φιλοξενούμενη στο Αγρίνιο στους γονείς μου, μέχρι να επιστρέψω.

Ν. :wink:
 


4 Ιανουαρίου 2008
9
0
Athens
kynologio.blogspot.com
FrenchieFan said:
Εκτος απο οοοολα τα προανεφερομενα, που μπορω και εγω να τα υπογραμιζω εχουμε να υποστουμε και βρισιες απο τους συμπολιτες μας, που με καθε ευκαιρια θα στην πουνε για τον βρομοσκυλο που τα κανει παντου (και ας εισαι εσυ εξοπλισμενος με σακουλες και τα μαζευεις).
Αυτό είναι φοβερό. Μερικοί άνθρωποι ψάχνουν αφορμή να τσακωθούν ή να βγάλουν τη μαυρίλα τους. Κάποιος σταμάτησε το αμάξι του και κατέβηκε να μου φωνάξει. Μόνο όταν είδε ότι μάζευα τις ακαθαρσίες μαλάκωσε. Άλλοι μου έχουν δώσει συγχαρητήρια, άλλοι βρίζουν αδιακρίτως.
Το πιο μεγάλο ζήτημα είναι το πού τον αφήνεις όταν πας διακοπές. Το έλυσα με τους γονείς μου (που ουσιαστικά τους αγαπά περισσότερο γιατί τους βλέπει και πιο πολύ).
 


Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
sir-elric said:
αυτο που μας διεφυγε μεχρι στιγμης ειναι το ταιρι μας που καναμε στην ακρη-χασαμε-εφυγε λογω του σκυλου.

αυτη/ος που δεν καταλαβε την αναγκη να πηγαινεις σπιτι σου να βγαζεις τον σκυλο βολτα.

αυτην/ον που ζηλευε την αγαπη-την σχεση με το σκυλο!
Aπαράδεκτο κι όμως αληθινό!
 


emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Κατα την γνωμη μου τα δυο βασικοτερα "κατα" ειναι η χρηματικη αποψη(κοστος κτηνιατρων,φαγητα,περιποιηση και λοιπα) αλλα και η θλιψη που νιωθεις οταν χανεις τον αγαπημενο σου και πιστο φιλο!Παντα θα υπαρχει ενα κενο στην καρδια,αλλα και μια ξεχωριστη θεση για αυτον που "φευγει"