Θελω να πω μια καλησπερα σε ολους σας και να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου συνεβει σημερα.εχω ενα αρσενικο ροττ 8 μηνων και σημερα το απογευμα βγηκαμε την απογευματινη μας βολτα.μετα απο περιπου20 λεπτα περπατημα ο σκυλος ειχε εντονη ταση για εμετο αλλα δεν μπορουσε να κανει.προσπαθουσε αλλα τπτ.καποια στιγμη ο σκυλος αρχισε να βγαζει εντονα σαλια ελαφρως κιτρινα και σιγα σιγα αρχισε να σβηνει.επεσε κατω και δεν ειχε καμια απολυτος αισθηση.αρχισα να του ριχνω σφαλιαρες για να τον επαναφερω.μετα απο περιπου 10 δευτερολεπτα επανηλθε.ηταν στα χαμενα.αρχισα να τον χαιδευω και να του μιλαω.μετα απο λιγο ειχε παλι ταση για εμετο αλλα και παλι δεν μπορουσε να κανει.οσο περνουσαν τα λεπτα ηταν ολο και καλυτερα.τον πηγα μετα απο 1 ωρα στον κτηνιατρο.τον εξετασε μου ειπε οτι ο σκυλος δεν εχει απολυτος τπτ και οτι πιθανοτατα να λιποθημησε γιατι δεν μπορουσε να ανασανει καθως αυτο που δεν μπορουσε να βγαλει εφραξε το αναπνευστικο του.να πω πως δεν ειχα αλλη φορα σκυλο και πως σημερα παιδια τρελαθηκα.αν εχει περασει κανεις αλλο τετοιο πραγμα θα ηθελα την γνωμη του.σας ευχαριστω.