Τα εχασα

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43
Θελω να πω μια καλησπερα σε ολους σας και να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου συνεβει σημερα.εχω ενα αρσενικο ροττ 8 μηνων και σημερα το απογευμα βγηκαμε την απογευματινη μας βολτα.μετα απο περιπου20 λεπτα περπατημα ο σκυλος ειχε εντονη ταση για εμετο αλλα δεν μπορουσε να κανει.προσπαθουσε αλλα τπτ.καποια στιγμη ο σκυλος αρχισε να βγαζει εντονα σαλια ελαφρως κιτρινα και σιγα σιγα αρχισε να σβηνει.επεσε κατω και δεν ειχε καμια απολυτος αισθηση.αρχισα να του ριχνω σφαλιαρες για να τον επαναφερω.μετα απο περιπου 10 δευτερολεπτα επανηλθε.ηταν στα χαμενα.αρχισα να τον χαιδευω και να του μιλαω.μετα απο λιγο ειχε παλι ταση για εμετο αλλα και παλι δεν μπορουσε να κανει.οσο περνουσαν τα λεπτα ηταν ολο και καλυτερα.τον πηγα μετα απο 1 ωρα στον κτηνιατρο.τον εξετασε μου ειπε οτι ο σκυλος δεν εχει απολυτος τπτ και οτι πιθανοτατα να λιποθημησε γιατι δεν μπορουσε να ανασανει καθως αυτο που δεν μπορουσε να βγαλει εφραξε το αναπνευστικο του.να πω πως δεν ειχα αλλη φορα σκυλο και πως σημερα παιδια τρελαθηκα.αν εχει περασει κανεις αλλο τετοιο πραγμα θα ηθελα την γνωμη του.σας ευχαριστω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
...πιθανοτατα να λιποθημησε γιατι δεν μπορουσε να ανασανει καθως αυτο που δεν μπορουσε να βγαλει εφραξε το αναπνευστικο του...
Και;
Τι απέγινε αυτό που δεν μπορούσε να βγάλει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Μα...δεν θα έπρεπε να έχετε μια απάντηση;
Πως ξέρετε με σιγουριά, ότι κάτι [αντικείμενο; τι αντικείμενο;] του είχε φράξει το αναπνευστικό του; Προφανώς δεν το έβγαλε με τους εμετούς, γιατί θα το έβλεπες. Οπως έπρεπε να το έχεις δει, όταν το έβαλε στο στόμα του και να προλάβεις να τον σταματήσεις. Κι αν έχει προχωρήσει παρακάτω και του φράξει ή του τραυματίσει κάποιο άλλο όργανο; Απλώς, θα περιμένετε να δείτε αν και τι θα γίνει;

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43
Μα...δεν θα έπρεπε να έχετε μια απάντηση;
Πως ξέρετε με σιγουριά, ότι κάτι [αντικείμενο; τι αντικείμενο;] του είχε φράξει το αναπνευστικό του; Προφανώς δεν το έβγαλε με τους εμετούς, γιατί θα το έβλεπες. Οπως έπρεπε να το έχεις δει, όταν το έβαλε στο στόμα του και να προλάβεις να τον σταματήσεις. Κι αν έχει προχωρήσει παρακάτω και του φράξει ή του τραυματίσει κάποιο άλλο όργανο; Απλώς, θα περιμένετε να δείτε αν και τι θα γίνει;
Οσο ηταν μαζι μου ο σκυλος ειμαι σιγουρος οτιδεν εφαγε απολυτος τπτ.ο γιατρος μια υποθεση εκανε καθως δεν μπορει να ξερει τι και πως απο την στιγμη που ουτε μπροστα ηταν, ουτε εκανε κατι οσο τον εξεταζε.αντιθετα θα ελεγα ηθελε να παιξει κιολλας.μου ειπε βεβαια για μια ιωση που δεν θυμαμαι.εχει νομιζω να κανει μετον ισοφαγο .μου ειπε να τον παρακολουθισω και αν εχειβταση για εμετο ν του δωσω κατι χαπακια για 10 μερες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Αν σου μίλησε για kennel cough, δεν έχω ακούσει ποτέ να λιποθυμάει σκύλος, εξαιτίας αυτού.
Είσαστε λοιπόν, αμφότεροι καλυμμένοι, με τις απαντήσεις που δεν έχετε.
Επειδή όμως ρωτάς, θα σου έλεγα εκτός από εμετούς, να έχεις τον νου σου γενικώς και για άλλα συμπτώματα. Οτιδήποτε καινούργιο παρατηρήσεις.

• Like
Reactions: ioanna a

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
124
Το ότι το σκυλί "έφυγε" και "γυρισε" έστω και για 10 δευτερόλεπτα εναι κάτι πολυ ανησυχητικό.. Ψάξου καλυτερα.

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43
Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων σας.μετα απο αυτο που εγινε ο σκυλος ειναι μια χαρα.εχθες ολη την μερα ετρεχε εφαγε ειχε πολυ ορεξη γενικα.τον παρατηρω συνεχεια και ειναι μια χαρα.ουτε ταση για εμετο ουτε τπτ.τι να πω;μακαρι να ειναι ολα καλα

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Σαγανόφσκι ['εχεις και ωραίο νικ] κάτι μου λέει οτι ο κτηνιατρος απλά βιαζονταν να κλεισει το μαγαζακι και να πιασει το μαη.
Σκεψου να ξαναπάς σε άλλον γιατρο να ακροαστεί και αυτός τον σκύλο. Ή και εξετάσεις αίματος.Better safe than sorry.

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι συστροφή στομάχου; αν είναι πάντως κατά πάσα πιθανότητα θα ξανασυμβεί. Μήπως να πάρετε και δεύτερη γνώμη;

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
43
Ο Χριστός κ Απόστολος. Θα είχα βγάλει ήδη ακτίνες να δω μήπως έχει καταπιεί κάτι και πως είναι το έντερο με έναν υπέρηχο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή άμα ήταν το παιδί σου θα έλεγες εντάξει αφού δν το έπαθε ξανά είναι οκ τώρα συνεχίσουμε την ζωή μας?
Συγνώμη που στο λέω αλλά δεν τα έχασες και παρά πολυ